Gaby Schoenmaekers 31-05-19 22:29:34

Vorige week voor de vierde keer mee op fietsdriedaagse geweest. Het was weer eens super! Reuze goed voorbereid, prima organisatie, prachtige tochten, leuke eet- en drink-adresjes, fijne ondersteuning bij 'platten band'... het weer speelde goed mee, kortom: één en al sfeer! Volgende editie staat al in mijn agenda genoteerd 🚲🚲🚲😀😀😀 Bij jullie toch ook?

Gerty Roosen-Bijveld 19-10-18 12:33:01

Het was woensdag een bijzondere KVLV-avond.

De lezing was zeer de moeite waard. De algemene geschiedenis van WO 1 is overal te vinden. Maar deze avond kregen wij door die algemene geschiedenis heen verweven, het verhaal met beelden van onze Arendonkse geschiedenis en van Arendonkenaars.

Een compliment voor Maria de Bie voor haar vertelkunst en voor het bestuur om haar de gelegenheid te geven haar verhaal te mogen vertellen.

Voor de rest was het eten heerlijk; van de gewonnen! Soep en de rijstpaphebben Harry en ik de dag erop ook nog genoten.

De ontspanning was ook echt ontspanning!! Prachtig, hoe de ontspanningsgroep zich vermomd had!!het was echt even puzzelen wie -wie-was, maar we zijn eruit gekomen.

Met dank en hartelijke groeten. Gerty

Gaby Schoenmaekers 25-05-18 22:42:34

Mijn derde fietsdriedaagse was weer een fijne belevenis! Mooie tochten, leuke tussenstops, overwegend zonnig weer, toffe bende en heel ferm hotel! We zijn weer echt verwend geweest, met dank aan de organisators!!! Doe zo voort, zou ik zeggen.

Gaby Schoenmaekers 15-06-17 21:44:42

Dinsdag 13/6 voor de eerste keer mee naar Scherpenheuvel gereden met de fiets. We hadden geluk met het weer en hebben een heel mooie dag beleefd. De samenhorigheid in de Mariahal met al die andere vrouwen van KVLV heeft me bij wijlen kippenvel bezorgd... Blij dat ik erbij mocht zijn! Voor herhaling vatbaar, zou ik zeggen.

Gaby Schoenmaekers 20-05-17 18:38:01

Weeral een geslaagde fietsdriedaagse! De weergoden waren ons goed gezind en dat waren wij allemaal ook 😁. Dat kon ook niet anders met zo'n fantastische organisatie, comfortabel hotel, goed gezelschap en mooie fietsroutes.
De datum voor volgend jaar is alvast genoteerd!

Gaby Schoenmaekers 21-04-17 09:41:22

Gisteren weer een geslaagde feestvergadering bijgewoond. Toffe sfeer, lekker eten en veel ambiance met 'de verroeste snaar'! 😉

Gaby Schoenmaekers 18-03-17 16:32:28

Bedankt iedereen voor de talrijke opkomst in Tongerlo. Mijn schoonbroer Kris heeft zich ook geamuseerd met de kvlv-vrouwen! Het was fijn om jullie leuke reacties te horen.

jose 23-11-16 23:21:03

Mee spelletjes gaan doen in bergeyk en goe gelachen. Was heel plesant daarna lekkere pizza gemaakt en opgegeten natuurlijk.Bedankt voor de gezelligge namiddag grtjes Jose Heijnen.

Segers Lisette 17-11-16 18:29:02

Het huiskamerconcert was TOP.
Bedankt Carry voor uw gezellig huisje.
Lisette

Jet Hens 14-11-16 09:53:50

Donderdag 10 november naar het huisconcert geweest bij Carry. Heel gezellig en sfeervol,bij een drankje, een hapje, en een babbel, en dan nog 7 geweldig goed zingende dames, kon deze avond niet beter zijn!
Een deugddoende avond, en voor herhaling vatbaar...?
Dankjewel Carry, niet alleen voor het openstellen van je huis, maar ook samen met Wendy, Ingrid en Veronique heel deze avond paraat stond omdat we niks tekort zouden komen!!! Het was TOP. Bedankt. Jet

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand