Dominique 08-07-12 17:53:14

Hallo angel of freedom,
Ik ben een beetje aan het rond kijken op internet, welke maltezer fokkers er zijn. We hebben helaas onze Mitcy maltezer 6 juni laten in slapen, ze is 16 jaar geworden. Jullie site ziet er goed uit en wie weet als we besluiten nog weer een pup te nemen dat we contact opnemen. Niet voor de show maar weer een maatje. Onze Mitcy was een geweldig lief hondje die 16 jaar bij ons is geweest een echt gezinslid was.
Groeten, Dominique

yvonne 06-02-12 13:52:29

Hoi Miranda,
hier weer eens een berichtje uit Woerden, met Lady gaat het onwijs goed, ze is al 2,5 kilo en is zo leuk ! iedereen is gek op haar, ze is al helemaal op haar gemak bij ons. Lady is met kerst en Oud & Nieuw wezen logeren bij mijn tante die zelf ook een hond heeft en dat is heel goed gegaan, toen we haar weer op gingen halen was ze ook weer heel blij om ons te zien en ging ook weer graag met ons mee, de hond van mijn tante had er meer moeite mee dat Lady weer weg was.
Ik zal snel weer een paar foto's sturen dan kan je zien wat een knappe meid het is!! Ze heeft nu ook kennis gemaakt met de sneeuw en het ijs en daar is ze ook helemaal weg van !
Ik kan dus niet anders zeggen dan dat we een heerlijke hond aan Lady hebben en dat we iedere dag weer van haar genieten !!
groetjes uit Woerden van Lady, Demi, Gerard en Yvonne


Reactie:
Hoi Yvonne,

Dank je voor je berichtje op het gastenboek. Ben blij dat het erg goed gaat met Lady. Maar ook dat het een blij en vrolijk hondje is. Ze is ondertussen al langer bij jullie dan dat ze bij mij is geweest. De tijd gaat immers zo snel. Dus ze moet nu echt wel gewend zijn anders zou het nooit goed gaan komen.

Ik hoor niets over Demi dus ik ga er van uit dat het goed met haar gaat. Is Lady ook een mannenfreak of niet? Lizzy haar zusje is gek op mannen. Ze is een iets angstiger hondje. Maar als ze eenmaal weet dat het leuk is dan is het ook goed. Magic doet het ook goed en die vind alle aandacht fijn. Als ze maar kan spelen. Want dan is ze echt in haar element. Regelmatig zie ik speeltjes voorbij komen waarvan ik dan denk oh hadden we die ook nog. Ze staat ook regelmatig in de bak te zoeken van wat zal ik nu weer proberen. Ja ik weet het hier is het een speelgoedparadijs voor de honden. Magic vind de sneeuw ook leuk en heeft ontdekt dat je het kan eten. Dat vind ik dus iets minder maar ze vind het gelukkig niet erg om naar buiten te gaan.

Hou je wel goed de voetjes in de gaten met de sneeuw. Even controleren op ijsballen enz.

En als er iets is waar je mee zit laat het me even weten. Want ik vind het leuk om iets te horen maar ook advies hoort erbij mocht het nodig zijn.

Tot horens maar weer en allemaal de groetjes en een dikke knuffel voor het witte bolletje

Miranda

severine 11-01-12 13:24:42

Hoi Miranda,
Als eerste tuurlijk nog de allerbeste wensen voor jou en jouw kanjers! ik weet, wel een beetje laat, maar niets minder gemeend!
Even een update over Lizzy. Ze is zooooooo lief, maar ook o zo ondeugend! volgens haar is ze dat duidelijk niet, ze wast haar pootjes continu in onschuld, maar ze is echt lief ondeugend, dol op mannen en jongens en t liefst wil ze de hele dag kussen en knuffelen. Ze gaat, als het kan, bijna altijd overal mee naartoe en ze hoeft maar te knipperen met haar mooie donkere maltezer oogjes en ieder is verkocht.
Ze heeft het super gedaan oudejaarsdag! ze was wel wat bang voor het vuurwerk maar eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig wat dat geknal was. Typisch Lizzy, soms wat bangig, maar ook enorm nieuwsgierig en gaat samen met Sam op onderzoek. Sam en Lizzy zijn verknocht aan elkaar en als Sam thuis is, is Lizzy een spelende vriendin, het maakt niet uit hoeveel kinderen en welke maar Lizzy speelt mee!
Nu dat is het voor nu weer even. Lizzy groeit als kool, heeft mooie al aardig lange haren en ze is de grootste knuffel hier in huis!
Groetjes Severine, Sam en knuffel van Lizzy

Severine 19-12-11 09:27:04

Hoi Miranda,
Een berichtje vanuit het verre Delden van ons.
Wat zijn wij blij met Lizzy (Girl)!!! Ze is een schat van een hondje en ze doet het geweldig! Sam heeft erg veel bekijks als ze met haar prinsesje rondloopt, iedereen wil kijken naar Lizzy en spelen met Lizzy! Lizzy is overal wat afwachtend in, maar als ze eenmaal ziet dat iets niet eng, maar juist leuk is, gaat ze er helemaal voor. Het fijnste vindt ze het knuffelen . Ze is graag buiten in de tuin, dan gaat ze heel hard rennen en spelen met bladeren en takjes. ze wil graag overal mee naartoe en ze vindt het geweldig om Sam naar bed te brengen.
Kortom ze is gewoon Lizzy, een echt prinsesje! Dank je voor het geweldige hondje, ze is meer dan welkom in ons huis
Groetjes Severine en Sam en poot van Lizzy

Yvonne 01-12-11 11:36:21

Hoi Miranda, ten eerste wil ik je bedanken voor de onwijs leuke kaart die je voor Demi haar verjaardag hebt gestuurd !! Demi vond het super leuk.
Lady heeft gisteren haar 9 weken prikje en neusdruppels gekregen en dat ging heel erg goed ze heeft geen kick gegeven en de arts was zeer tevreden over de gezondheid van Lady dus alles was goed !
Verder doet ze het heel erg goed de nachten gaan ook al heel goed en iedereen die haar zien is verkocht, helemaal leuk dus.
Nou dat was het weer voor nu, tot gauw weer, groetjes van Lady, Demi, Gerard en Yvonne

Yvonne 28-11-11 10:07:14

Hoi Miranda,
Wat zijn we blij met Lady (Pearl) !!! ze is zo lief en rustig gewoon geweldig, je kan wel zien en merken dat ze een hele goede start heeft gekregen bij jou!!
Lady heeft het gisteren heel goed gedaan in de auto en toe we thuis kwamen en ik je matje in de bench deed liep ze er gelijk naartoe en is lekker gaan slapen.
Vannacht is ze wel druk geweest en heeft ze denk ik weinig geslapen. Ze is alleen geweest vanaf een uur of 1 tot net voor 6 uur en toen was ze erg blij dat ze Demi zag. Demi is erg druk met haar en ziet het ook echt als haar hondje ze wil ook alles doen en dat gaat ook heel goed. Vanmorgen heeft Lady natuurlijk ook al een show gegeven op school en Demi was erg trots. Nu (10 uur) ligt Lady lekker in haar mandje bij mij in de keuken terwijl ik aan het werk ben.
Het gaat dus allemaal erg goed, we houden je op de hoogte en we zijn je erg dankbaar voor dit geweldige hondje !!
groetjes Yvonne


Reactie:
Hoi Yvonne,

Ben blij om te horen dat Lady het zo geweldig doet. Ze zal even haar weg moeten vinden. Ze was hier een dondersteen dus ze zal nog even moeten wennen. Maar ik denk dat dit helemaal goed gaat komen. Fijn dat Demi zo blij is met haar verjaardagskado. En kan me voorstellen dat ze erg trots was op school.
Ik moet nog wel even wennen hoor. Mijn eerste kindje het huis uit.
Ik blijf graag op de hoogte hoe het met Lady en Demi gaat.
groetjes
Miranda

elly van loon 25-11-11 03:59:45

Ha die Mranda
Heb filmpjes bekeken en vind de puppen (want dat zijn het inmiddels) echt hel mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malou en jij hebben der best gedaan.
Nu zien ze eruit zoals ik me een maltheser pup voorstel
Elly


Reactie:
Ja Elly het is een heel verschil met hoe ze zijn geboren.
ook wel veel meer drukte maar erg leuk

groetjes

Mier

gerrit-jan 10-10-11 21:33:07

Worden de puppies geplaatst of ben je nog niet zover met je nestje meiden??
Hoe gaat het met de moeder van de 3 meiden??
Groet en mooi hoor
Gerrit-Jan


Reactie:
Met Malou en de meiden gaat het goed. Ze groeien als kool

groetjes
Mier

elly 10-10-11 21:30:23

Helemaal geweldig de puppies!!!!
Toppertjes hoor!!
Groet Elly

elly 12-08-11 18:33:53

heel vrolijk en blij al die hondjes op een rij


Reactie:
dank je wel elly


Zoeken
Terug naar homepage