Johan Mullenders 09-10-17 14:06:30

Edwin,

Vanwege je prachtige werk dat je voor De Nieuwe Ooster doet heb ik je gevraagd om de trouwdag van mijn dochter en schoonzoon vast te leggen. Vanmorgen heb ik het resultaat gezien. Wat geweldig en wat staan ze er mooi op. Dat maakt dat de dag op een mooie manier herbeleeft kan worden. Bij vele foto's kwamen de traantjes opzetten en dat geeft aan wat een effect jouw werk heeft. Behalve een goede fotograaf ben je ook een zeer fijn en prettig mens om mee om te gaan. Super bedankt voor al het moois, ook namens het bruidspaar.

Johan Mullenders

Marquenie 25-09-17 22:04:46

Beste Edwin,

Afgelopen wo hadden we een leuke spontane ontmoeting in Artis. Toen heb jij een paar foto's van ons gemaakt..Wij stonden toen op de brug en zijn zeer benieuwd hoe wij hier op staan?!

Groetjes van Astrid en Rene

Frank Jan van der Laan 31-05-17 23:25:00

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor de prachtige foto's! Poeh, dat ziet er zeer
professioneel uit. De mooiste foto's ooit van onze hond!

Met vriendelijke groet,

Frank Jan van der Laan

Ron Ladru en Monique Jansen 20-09-15 16:09:56

Edwin heeft de foto's/film gemaakt op onze bruiloft. Het zijn geweldig mooie foto's geworden waar wij heel blij mee zijn. Niet alleen op de dag zelf, maar ook bij de voorbereiding is er veel energie en tijd ingestoken door Edwin en zijn vrouw Sasha. Het was voor ons een geweldige dag mede dankzij jullie.

Bedankt!
Ron en Monique.

Jenny 10-09-14 20:47:26

Beste Edwin,Wat een prachtige foto's zijn er te bewonderen op de website, soms zie ik weleens wat voorbij komen via Facebook. Maar ik had er geen idee van hoeveel er gepubliceerd zijn en er bij mij bekend voor komen met name dan van de Artis dieren.. Super! Groeten van Jenny.

Veronique Hoogendoorn 01-09-14 22:20:50

Ha Edwin,

dank voor al die mooie beelden die je al jaren voor Artis maakt. We zijn er erg blij mee.
Fijn dat je je altijd zo flexibel & met zoveel overgave inzet voor Artis.

Veronique - hoofd marketing & communicatie Artis

Irene Tuffrey 19-07-14 14:04:08

Dear Edwin,

thank you so much for the wonderful photographs and video of our mother's funeral. I was hesitant about having a photographer at such an intimate family event, but I hardly noticed that you were there, and I am amazed at the intimacy, directness and detail of the photos. A beautiful, beautiful memory of a sad but important day.

With thanks from the Tuffrey family (London, UK)

Ingrid Wijne 15-07-14 13:05:38

Edwin, nogmaals bedankt voor de prachtige fotoreportage die je gemaakt hebt van de uitvaartdienst en begrafenis van mijn moeder. Je hebt alles mooi en respectvol in beeld gebracht, met aandacht voor zowel het geheel als voor detail. Naar de video heb ik pas deze week gekeken en vind ik 'm ontroerend mooi...Mijn zussen en ik zijn er heel blij mee! Ingrid Wijne

Monique Jansen 31-05-14 19:33:30

Hoi Edwin,
We hebben net de foto's bekeken van de fotoshoot in het Amstelpark. De foto's zijn erg mooi geworden!
Groet, Monique.

Marie-Louise Meuris, directeur 28-05-14 08:52:14

dag Edwin, Carla maakte me attent op het filmpje met de foto's van de 4 mei herdenking. Ik vond het prachtig om de hele route in beelden terug te zien. Een groot compliment, dankjewel!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Webbased software nodig?