Esther Cornelissen 09-02-20 15:53:09

Wij zijn in januari 2020 3!dagen met Dhaman en Agung op pad geweest!
Was geweldig! Veel gezien, ook de minder toeristische plekken! Dhaman kan vanalles vertellen en niets is hem teveel.
Ook de hapjes (die klaarliggen in de in de auto) zijn lekker!
Ontspannen dagen gehad met veel indrukken en ook onderweg gewoon gezellig praten over het prachtige Bali! Iedere ochtend lag er een planning geschreven op een briefje op de achterbank en konden we ons verheugen op de dag die voor ons lag!Eigen inbreng en spontane acties, alles is mogelijk! Een aanrader! Dankjewel Dhaman en Agung voor deze fantastische dagen!!

Gerda en Ruud 17-12-19 16:38:18

Weer terug in ons koude kikkerlandje met prachtige herinneringen aan de mooie eilanden Lombok en Bali. Wat een bijzondere cultuur en prachtige natuur hebben we ervaren en wat een vriendelijke mensen. Ook het verschil tussen Lombok en Bali was goed voelbaar. Op beide eilanden zijn we met een privé gids op pad geweest. Op Bali zijn we met Dhaman op pad geweest en we stopten op de mooiste plekjes. Wat is Dhaman een lieve man en denkt hij geweldig mee met wat wij aangaven om te willen zien. Hij weet erg veel van het eiland en brengt je naar de mooiste plekken. We waren eind november begin december op Bali. Hij heeft ons geholpen met het uitzoeken van het hotel. We konden vanuit Nederland aangeven wat wij wilden en Dhaman heeft met ons meegekeken welke hotels er mogelijk waren. Samen met hem hebben we ook twee weeshuizen en een bejaardenhuis bezocht met uit Nederland meegebrachte kleding en brillen. Heel indrukwekkend en het besef dat in Nederland, ondanks het huidige ongenoegen rond verzorgingshuizen, alles toch wel goed geregeld is. Al met al denken we er hard over na of we nogmaals die kant uit gaan. Als dat het geval is, zal dat zeker weer met Dhaman als gids zijn. Dhaman bedankt voor de geweldige tijd op Bali

Eugenie en Maurice 20-08-19 22:21:20

We zijn inmiddels alweer 2 weken terug vanuit Bali, maar oh wat zouden we graag terug willen.
We hebben echt zo'n mooie tijd gehad!
Wat een mooi eiland en wat een lieve, respectvolle bevolking. Hier kunnen wij als nederlanders nog heel veel van leren.
En Dahman wat heb jij ons mooie dingen laten zien! Je bent echt een fantastische gids met echt heel veel kennis van het eiland, maar ook van alle planten en het fruit wat er groeit.
Mede dankzij Dahman hebben wij een vakantie gehad om nooit te vergeten!
Ik raad je dan ook bij iedereen aan en als we volgend jaar terug komen (wat we zeker overwegen) gaan we graag weer een paar dagen met je op pad.

Bedankt voor deze mooie tijd!

Groetjes,
Maurice en Eugenie

jim en demi 23-07-19 09:13:25

Wij zijn net terug van 3 weken bali.
Ten eerste.. wat een geweldig eiland, de sfeer is enorm goed en wat zijn de mensen vriendelijk en behulpzaam.
Via een kennis van mij had ik het nummer van Dhaman gekregen. We zijn 1 dag met Dhaman op stap geweest en we weten nu al dat we volgend jaar terug gaan en meer dagen met hem op pad willen. Dhaman laat je in tegenstelling tot vele drivers / chauffeurs als een echte gids de meest fantastische plekken van het eiland zien. We hebben gewandeld in rijstvelden waar verder niemand te bekennen was. ook zijn we met Dhaman naar een tempel geweest waar toevallig een feestdag was op die dag. Alles is top geregeld, Dhaman en zijn chauffeur vertellen leuke en mooie verhalen over gebruiken en gewoontes maar ook het leven in Bali. Dhaman was heel erg enthousiast en betrokken bij alles wat we die dag gezien hebben, ook heeft hij enorm veel mooie foto's gemaakt en later naar ons gestuurd. Gedurende de dag zijn er ook genoeg momenten waarop Dhaman zich even ''op de achtergrond hield'' waardoor we echt weer even met z'n 2en waren. Ook heeft Dhaman voor ons de overtocht inc. transfers naar Nusa Penida geregeld.. ook dit was weer helemaal op en top verzorgd. Dhaman.... heel erg bedankt voor alles, mede door jou hadden wij een fantastische vakantie en komen we volgend jaar zeker terug!

Tania Debackere 17-02-19 18:50:53

Wij zijn net terug van 2 weekjes Bali.
We hebben reeds veel gereisd maar
Dhaman was onze beste gids die wij ooit
gehad hebben. Hij heeft ons laten
kennismaken met alle aspecten van het
eiland. Hij paste zich steeds met de glimlach
aan, volgens wat we wensten. Niets was voor
hem en de chauffeur teveel. Hij heeft onze reis
onvergetelijk gemaakt, we komen terug.
Tania uit Deinze

Brigitte 26-11-18 14:01:27

Beste Dhaman,
Ik heb ontzettend genoten van de tours die we samen gemaakt hebben.
Je kennis, enthousiasme (en soms geduld met mij ;-)) hebben mijn vakantie zeker een ontzettende aanvulling gegeven. Je behulpzaamheid en bereidheid tot het geven van informatie is goud waard. Ik zou je aan iedereen aanbevelen! Nogmaals dank. Groetjes uit het koude Hoofddorp

Marc en Karien 18-08-18 18:33:39

Van 23 tot 28 juli waren wij met onze 3 kinderen (21, 19 en 16 jaar oud) op Bali en 3 dagen daarvan zijn we op pad geweest met Dhaman en chauffeur Agung.
Het was fantastisch! Dhaman heeft ons in 3 dagen zoveel mogelijk van Bali laten zien, proeven en ruiken.
We zijn o.a. naar een plaatselijke markt geweest, hebben door de rijstvelden gewandeld en verschillende prachtige tempels bezocht. De waterval, de koffieplantage, het apenbos, het fietsen, het raften: alles was super. En onderweg van de ene naar de andere plek had hij plaatselijke lekkernijen voor je bij en vertelde hij allerlei dingen over Bali: de cultuur en geschiedenis, de gewoonten en gebruiken. En kwam je iets tegen wat de moeite waard was om te zien (bijvoorbeeld een ceremonie) dan werd de auto stilgezet zodat we even konden gaan kijken.

Dhaman en Agung: dank je wel voor alles! Terima Kasih !!
Het was een reis met het gezin om nooit te vergeten.

Marc Karien Alex Evie Daniel

Jeroen en Sanne 28-11-17 17:29:33

Vanaf 23 oktober t/m 9 november hebben wij genoten van het prachtige eiland Bali. De pracht en praal van Bali heeft gids Dhaman ons in 5 trips over het eiland fantastisch goed laten zien. Elke dag was weer een verrassing wat we gingen doen. Dhaman stippelde elke route goed uit en liet ook de minder toeristische plekken zien. Leuke verhalen, gezelligheid, interactie met lokale bevolking, goede chauffeur (Agung) en altijd een antwoord op je vraag: zo’n goede gids is zeldzaam.

Beste Dhaman en Agung, nogmaals hartelijk dank voor jullie enthousiasme en de onvergetelijke tijd!

Groetjes, Jeroen en Sanne.

Helma & Dirk 17-09-17 23:37:27

Dhaman heeft ons 2 dagen ondergedompeld in de Balinese cultuur en schoonheid: we bezochten een balinese woning, een dorp waar een massacrematie werd voorbereid, een tempel waarvan de verjaardag gevierd werd. We leerden veel over plaatselijke groenten & fruit en over de lekkernijen die hiervan gemaakt worden, over het hindoeisme, de opvoeding en opleiding, de politiek, de hechte gemeenschappen. We genoten van prachtige landschappen en heerlijke maaltijden die zo veel meer betekenis kregen door de duiding van Dhaman. De sfeer was steeds ontspannen, gemoedelijke en comfortabel. Dankjewel Dhaman voor deze onvergetelijke ervaring!

Anne-Wil & Ger Engelsman 24-08-17 18:34:05

In de periode van 6 t/m 23 augustus zijn wij met onze drie kinderen (10,6 en 6 jaar oud) op Bali geweest waar we zowel in hotels in Ubud en Sanur verbleven. Op basis van een (goede!) tip van een collega hebben wij vooraf contact gekegd met Dhaman om ter plekke als onze gids op te treden. In totaal heeft Dhaman voor ons vijf volle toerdagen en de airport transfers tot in de puntjes verzorgd. Hij heeft een programma samengesteld dat net wat buiten de gebaande toeristische paden trad, hetgeen voor ons en onze kinderen een onuitwisbare indruk van Bali heeft achtergelaten. Het is natuurlijk fantastisch voor jonge kinderen als ze in hun eigen taal (Nederlands) leren over de historie, cultuur en natuur van dit prachtige eiland. Al na een dag wilden ze snel weer op pad met Dhaman die vol geduld al hun vragen beantwoordde en onderweg leuke en interessante dingen voor ze in petto had. Wij hadden ons geen betere gids kunnen wensen. Eigenlijk was hij veel meer dan dat en bovenal een ontzettend aardige vent en plezierige reisgenoot. Dhaman nogmaals dank voor jouw bijdrage aan onze fantastische vakantie en ook de heerlijke lemper, koeljes etc onderweg!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Nieuwe website laten maken?