Made bali 22-05-20 09:24:12

De beste nederlands sprekende gids op bali,de excursie wordt begeleid met eigen chauffeur en ook met eigen gids voor begeleiding en informatie. De Excursie via baligids.nl is top

bert de Rooij 05-08-18 11:00:50

Hoi mijn naam is bert de RooijMijn vrouw en ikzelf zijn in juni in bali geweest,hebben made gehad als onze reisgids.Moet zeggen deze kwam met chauffeur en heeft ons een geweldige rondreis laten beleven.made nog hartstikke bedankt.PS ga je naar bali neem made een geweldige gids die ook nederlands spreekt.

Hein en Maud 09-11-17 05:25:06

mooie excursie gehad naar Uluwatu tempel.En ondanks de regen genoten van de Kecak dans. En het positieve commentaar en informatie maakte deze excursie een onvergetelijke belevenis. Een aanrader voor iedereen.

Els en riet 08-11-17 17:07:06

Made is een geweldige gids . Ik raad ieder hem aan . Hij legt heelveel uit . En als je zelf niets weet . Hij weet de mooiste plekjes succes verder made . Ook voor je mede werkers

Sanne Schoubben 11-09-17 02:40:23

Samen met Made hebben wij een super mooie reis door Bali gemaakt.

Van uit België mailde we frequent en kwamen samen tot het perfecte reisschema op onze maat.

Made geeft zeer goede uitleg en weet heel erg veel leuke dingen te vertellen. Dit zowel over de tempels, als de Balinese cultuur als over Indonesië in zijn geheel.
Bij Made en zijn chauffeur hebben we ons ten alle tijden 100% veilig gevoeld.

Hij wist goed aan te voelen wat we wouden en maakte de perfecte mix tussen toeristisch attracties en het opsnuiven van plaatselijke cultuur/gebruiken.

Hij is ook erg flexibel. Aanvankelijk boekte wij een fietstocht maar konden die 2 dagen voordien nog omboeken naar snorkeling. Fantastisch!

Bij ons niets dan goed over Made,
Een aanraden voor iedereen die Bali écht wil verkennen!

Linda Jansen 21-08-17 08:18:08

Beste Made,

Bedankt voor de leuke en vooral mooie tijd die we met jou hebben beleefd. We hebben enorm genoten van al het moois hier op Bali. Mochten we ooit terug komen zullen wij jou zeker weer contacten. Wat heerlijk om op vakantie gewoon Nederlands te kunnen praten en om zoveel uitleg te krijgen over de cultuur en de bezienswaardigheden.

Al bij al was het geweldig!

Groetjes, Jorrit en Linda

Fam. Schepers, Borculo 09-08-17 23:41:01

Beste Madé,
Heel erg bedankt voor de fijne tijd die wij met jou, Ko, Katut en Augus hebben beleefd. Jullie hebben ons veilig vervoerd over Bali en ondertussen vele mooie verhalen verteld en veel van Bali laten zien. Wij hebben als gezin enorm genoten van jullie gezelligheid. Dit is voor ons een onvergetelijke ervaring. Gelukkig hebben we vele mooie foto's. Wij vinden het enorm bijzonder dat je zo goed Nederlands spreekt (en Ko ook).
Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Groetjes van Bert, Marian, Luuk en Aniek

Louise en Gert-Jan Maastricht 14-05-17 07:20:49

Made,
Gisteren weer opgehaald door jou om ons voor het tweede jaar weer de mooiste plekjes te laten zien op Bali.
Altijd behulpzaam en gastvrij. Je bent een topper 👍
We hoeven niet veel te zeggen je gaatenboek zegt alleen maar positieve commentaren. Compliment voor je pagina. Veel informatie voor jou Nederlandse gasten.

John en Margriet Greve 10-12-16 17:07:58

Beste Made.
Wij hebben een geweldige tijd gehad in Bali. Wij zijn 4 dagen met jou mee gegaan. Als gids was jij GEWELDIG. Wij hebben mooie dingen gezien tijdens de excursies met jou. Jij was erg behulpzaam en als wij vroegen nog een keer naar een bepaald punt toe te gaan was dat geen enkel probleem. Ook de complimenten over de Hollandse taal. Dat gaat je ook goed af. Om kort te gaan kunnen wij jou als gids van harte aan bevelen. Dat gaan wij ook zeker doen als wij van anderen horen dat zij ook naar Bali willen. Made wij hopen dat nog veel vakantiegangers contact met jou op gaan nemen. De hartelijke groeten van Margriet en John uit Holland.

Patrick en Marije 27-11-16 16:19:45

Madé, bedankt voor je 2 dagen rondleiding.
Was heel interessant en veel gezien. Thuis zullen wij een keer onze katpoepcino proberen😉.
Ik raad iedereen die wat van het eiland wil zien, jullie aan.
Wie weet tot ziens.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand