Wilma en Roel Brussel 13-03-20 22:42:44

Wij hebben de afgelopen week genoten van de Boomstamhut bij Hellendoorn. Op “Natuurhuisje.nl” komt veel moois voorbij. Maar déze locatie was voor ons op foto al ‘liefde-op-het-eerste-gezicht’. Wat een prachtig bouwwerk én op zo’n mooie plek!! Bij het zien van de foto’s kwamen voor ons al vele herinneringen naar boven, aan wandelingen naar berghutten, vakanties in Noorwegen en Lapland. En dat deze boomstamhut “gewoon” in Nederland staat is wel heel bijzonder.
Back-to-basic; met houtverwarming, koken op een gasstel en een ‘spaar-straaltje’ onder de douche. Maar aangenaam warm en méér dan genoeg! O, en over “meer dan genoeg”; fantastisch dat alles er ís en gebruikt kan worden; voldoende hout, aanmaakblokjes, keuken-inventaris, kaarsjes. Misschien waren wij (nu half maart) nog wat vroeg in het seizoen, of misschien had de hut enige tijd ‘leeg’ gestaan, maar de eerste dag vonden we het wel wat spannend, of we de hut (met uitsluitend hout-stook) ‘aangenaam’ konden krijgen. Hoewel het keukenkacheltje -na telefonisch overleg- gelukkig al brandde bij aankomst, hebben we toch nog geruime tijd “wolkjes kunnen blazen” naar elkaar. Maar ook dát bracht herinneringen aan eerdere vakanties naar boven. En: het aangenaam maken lukte goed; de houtkachels doen het prima.
Als warmte nog niet uit de kachel komt, dan komt het wel uit het karakteristieke gebouw, de ruimte en rust en de sfeervolle inrichting. En wat een uitzicht. Mooiste moment : dat we op woensdagochtend (bij het ontbijt) twee reeën rond de omheining zagen lopen. Echt een wow-moment.
Hebben deze week heerlijk kunnen genieten van rust, ruimte en ‘even-niks’. Vanuit het dorp heb je echt het gevoel, dat je de 'bewoonde wereld' even verlaat. Wat ons betreft graag voor herhaling vatbaar. Heel veel dank, dat we de afgelopen week gebruik mochten maken van deze -volgens ons- UNIEKE locatie in Nederland. Wat ons betreft, komt er zéker een volgende keer …

 Richie 26-10-19 04:09:54

Hello! I've been following your website
for a while now and finally got the courage to go ahead and
give you a shout out from Houston Texas! Just wanted to mention keep up the great work!

Petra 14-09-18 21:49:01

Net terug van een heerlijk midweekje in de Houtbeek.
Het was echt genieten, en de hondjes vonden het ook heerlijk. Veel gewandeld en elke avond twee hertjes, die ik met de camera vast heb kunnen leggen.Zeker voor herhaling vatbaar!!

Albert-Jan en Meryan 09-05-18 08:14:14

Wat hebben we het fijn gehad in jullie geweldige boomstamhut!! Wat een unieke plek.
De gezellige sfeer binnen met open haard en heel veel kaarsjes. De stoere veranda met fantastisch uitzicht
en ondergaande zon. De tuin, waar onze hond Guus, de tijd van zijn leven had!
Kortom: GENIETEN!

4 t/m 7 mei 2018

Nieta Rob 13-10-17 17:41:43

wat een heerlijke plek na 3 weken Houtbeek deze zomer 3 weken de boomstamhut. Super genieten in weer een prachtig stuk Nederland rust natuur, vogels en af en toe een ree. De dames vermaakte zich prima met de hut en lekker fikkie stoken in de openbaart. En eerlijk je mist geen TV of internet met deze vergezichten en rust. Niet verder vertellen hoor maar het is geweldig en uniek huis en plekje.

Maarten 02-03-15 15:52:36

Heerlijke week gehad in de Boshut. samen met mijn 3 zonen, en de hond.
Toen we aankwamen en de hut zagen voelde het als thuis komen, Welkom Thuis, dit bordje hebben we dan ook achtergelaten. Alles was aanwezig wat nodig is, kom er achter wat voor luxe we hebben, wat eigenlijk overbodig is. Heerlijk gewandeld, vuur gemaakt, en buiten gegeten, binnen het behaaglijk gemaakt door de houtkachel.
Bedankt we komen zeker terug. 20-27febr 2015

Silvia Dikmans & Martin Visser 30-05-14 13:23:49

26 mei t/m 29 mei 2014 Boomstamhut

Wat een geluk dat jullie je jeugddroom hebben waargemaakt en daarmee onze Droomhut hebben gebouwd!

Je voelt dat het gemaakt is met hart, ziel & passie, iedere nerf van iedere boomstam ademt dit uit.

Zo authentiek en met oog voor ieder detail, nergens storende kabels of leidingen. Zelfs de toiletrol-houder is met zorg van hout gemaakt!

Toen we aankwamen en op de veranda gingen zitten zeiden we tegelijk tegen elkaar; Hier gaan we nooit meer weg, wat een uitzicht!

Wat ons betreft mogen de gasflessen weg, we hebben alle dagen, naast de BBQ, gekookt op de perfecte kachel met 'sigaarverbranding'top!

Kortom...een paar droomdagen in een droomhut!

Dank jullie wel, wij komen zeker terug.
Hartelijke groet, Martin & Silvia

Anton en Angelique 15-03-14 10:02:00

We zijn net terug van een heerlijke midweek in jullie prachtige boshut. Wat een mooie plek en een zeer sfeervolle boshut. We hebben genoten van de mooie omgeving en we werden ontzettend verwend door de zon.
Het kacheltje hadden we wel echt nodig want het was vooral `s ochtends en `s avonds wel koel. Maar dankzij de fijne blokken hout van jullie hadden we het snel lekker warm.
In het dorp hebben we lekker kunnen eten bij de Rotterdammer en hotel de Landing. Beide een aanrader, ook beide pas gerenoveerd, je kunt er lekker eten en het zijn erg vriendelijke eigenaren.
Nathalie 12-01-14 11:13:04

Wat een heerlijke week hadden wij in de boshut... Het nieuwe jaar zo beginnen is zeker voor herhaling vatbaar. Geen elektra, geen probleem. Kaarsen aan, vuurtje aan, hondjes blij, wij blij.
We komen zeker terug...

Chris ten Dam 09-09-13 19:52:26

25 jaar dienstmakkers, en dan in de boomstamhut met zijn allen.
Genoten van de natuur, wat een mooie locatie. Heerlijk rustig, en zondagmorgen de openhaard aanstoken tijdens de regen. En dan blijkt dat het binnen ook heel erg knus is.
In de boomstamhut heb je met beperkte middelen een prachtige tijd. En op de veranda is het tijdens de zwoele avond genieten. Helaas geen wild gezien.
Een weekend om nooit te vergeten.
Bedankt

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?