Naam:
E-mail:

Hoger in Google? - Webhosting € 1,95 per maand

E. 14-03-17 08:28:18

Brigitte, afgelopen zondag heb je mij een behandeling gegeven met als bestelling het loslaten van iemand. 's-Middags voelde het al anders voor mij. Veel minder verdriet en weer meer bij mijzelf. Veel draaglijker. Dusss dankjewel, grote knuffel voor jou! Hartstikke goed gedaan. Je hebt er heel mooi je eigen techniek van gemaakt en op een snelle en mooie manier krijg je prachtige resultaten.

Titia 22-01-16 14:14:55

En het werkt echt..... 1e behandeling was heerlijk...de dagen daarna ongelooflijk ontspannen. 2e behandeling heeft deze ontspanning eigen van mij gemaakt. Mijn compilmenten Brigitte. Ik als nuchter spirituele had dit nooit verwacht. Maar het is dus echt.. Een aanrader voor vele. Het maakt het leven een heel stuk aangenamer.

Marietje 29-07-14 20:56:38

Ik heb 29-07-2014 een behandeling gehad bij Brigitte.
Wat wil ik behandelen –angst loslaten. Tijdens de behandeling kwam eruit:
Zit in oma van moeders kant, mijn moeder en ik dus 3 generaties.
Toen ik 25 was is het getriggert (uitputting) school
Klopt zat ik op mode en kleding overspannen.
Onzekerheid is de onzekerheid van iemand anders- naam werd genoemd.Tip veel mediteren-
Tijdens de behandeling
Voelde me na 5 minuten al heerlijk rustig in mijn hoofd waar ik normaal zelf langer voor nodig heb (half uur mezelf behandelen) voelde me super rustig.
Belangrijk om boodschappen s' nachts op te vangen. Via mijn dromen dus is belangrijk om erop te letten wat ik droom.
Omdat brigitte mij zo goed behandeld heeft, heb ik haar aanbevolen bij mijn tweelingzus en die heeft bij haar een afspraak gemaakt.

Marja 12-07-13 21:46:04

Als intentie gingen we de behandeling in om aan de communicatie met anderen te werken.Mijn keel voelde altijd weggeweest maar door de behandeling voelde het alsof mijn keel weer op zijn plaats terug ging zitten. Het voelde ook alsof ik aan de aarde vastgeklonken werd. En er kwam rust in mijn hoofd, normaal heb ik onrust. En mijn stuitje is al een nacht en dag aan het ronddraaien alsof daar nog aan gewerkt wordt.

Brigitte Deliën 05-10-12 11:54:01

Afgelopen weekend heb ik een workshop gevolgd bij Henk Janssen en Judith Michels in Vught. Het ging om De Healing Codes van Alex Loyd. Sinds Judith het bij mij heeft toegepast kan ik er zelf ook mee aan de slag. En ik moet zeggen, wat een STERKE energie geeft deze behandeling!

Als ik deze vorm van behandeling geef schieten de vonken uit mijn handen! Ik voel de "elektrische" draadjes uit mijn handen komen richting cliënt. Ook voelde ik hoe mijn gezicht bewoog, ik kreeg ineens allerlei "tiks" en mijn ogen tolden en draaiden alle kanten uit. De cliënt voelde op dat moment dat het in haar hoofd draaide, alles werd op zijn plaats gezet, vertelde ze. Zo schitterend!

Deze behandeling werkt in op de klieren die wij in ons hebben, zoals de hypothalamus, hypofyse, pijnappelklier en schildkier. En die hebben invloed op onze hormonen, geslachtsorganen, maar ook (en dit is erg belangrijk!) op de hoeveelheid STRESS in ons lichaam. Want stress is een grote veroorzaker van ziekten!

Wil je ook kennis maken met deze vorm van behandeling, maak dan een afspraak.

Liefs Brigitte

Twan Verheijen 17-12-10 20:12:04

Mijn ervaringen tot nu toe met de Eenheidsheling.

In oktober 2010 heb ik van Brigitte mijn eerste Eenheidsheling mogen ontvangen.
Bij de aanvang van de heling had ze haar handen op mijn schouders gelegd, dit duurde maar heel even . Toch leek het of bijna de gehele tijd haar handen te voelen waren.

Voor mij voelde het alsof er continu stroming/tinteling vanaf mijn hoofd naar mijn voeten plaatsvond; dit gaf een ontspannen gevoel.

De helingen daarna zijn "op afstand". Wij hebben dit samen alsvolgt afgesproken: op een vaste dag en tijd stellen wij ons in op de Eenheidsheling en doen dat dan gedurende een bepaalde tijd. Met de eerste heling erbij gerekend hebben we voor 10 keer afgesproken.

De ervaring tijdens de eerste heling "op afstand" was het gevoel alsof er een soepele kap/helm over mijn hoofd werd getrokken. Dit voelde als veilig en beschermend.

De andere helingen , die tot nu toe volgden, gaven steeds een ontspannen reactie; soms zelfs zo sterk dat ik in slaap viel.

Verder ben ik benieuwd naar de helingen die nog volgen, maar al met al vind ik het tot nu toe een zeer bijzondere ervaring.

Twan Verheijen.

Anneke 06-12-10 17:47:06

Mijn ervaring met eenheidsheling

Vanaf eind augustus 2009 onderging/ontving ik tien eenheidshelingen bij Brigitte.
Zoals bij mij past was ik wat sceptisch, maar ik stelde me er wel voor open. Je doet iets goed of je doet het niet.

Tijdens zo’n sessie, waarin ik diep ontspannen was en vooral geen moeite verder deed om ook maar iets te ervaren, kwam er van alles voorbij. Ook dagelijkse gebeurtenissen. Maar wat vooral opviel waren de soms uitgesproken verhalen met een boodschap. Bij mij waren het verhalen waarbij wezens, die ik niet kan definiëren, van uit de lucht aan kwamen gegleden.
Zij zorgden voor kleuren, bewegingen, handelingen die mij wezen op bijvoorbeeld de ontwikkeling in mijn schrijven. Schrijven is een passie die nog in ontwikkeling is.
Ook bevond ik me steeds op diverse locaties. De ene keer op een open plek in de natuur, een andere keer in een kamer aan zee, of dan weer schrijvend aan een houten tafel op een berg.
De sessies zijn inspirerend voor mij geweest. Als ik wil, kan ik het positieve gevoel dat ik had weer oproepen.

Anneke

Brigitte 04-12-10 20:01:24

VUL JIJ HIER OOK JE ERVARINGEN IN?!!! BEDANKT!
Liefs Brigitte

Wendy 04-12-10 09:59:23

Hey Brigitte,

Ik wilde even laten weten dat de laatste test van Pim die ik vorige week heb besproken met de RT-er erg goed was, zijn woordspelling, woordenschat en begrijpend lezen was op niveau van eind groep 8, erge grote vooruitgang!! Werkwoordspelling en zinspelling was ook vooruit gegaan tot half goep 6, leestempo blijft erg laag half groep 4, maar blijft beetje vooruitgang in zitten. Ik dacht dat je dit na de tests op dyslexie wel leuk zou vinden om te horen.

Groetjes, Wendy


Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand