Els  

Beste Burst Brassers,
jullie hebben samen met ons van de vierde editie van Lekker(s) Zomerzingen een groot feest gemaakt!
De nummers die jullie brachten, pasten perfect in het kader van de avond. Toen ik achteraan zat, zaten onze notenkrakers (en ik) mee te swingen op het ritme van de muziek! En ook het publiek was opnieuw enthousiast over onze samenwerking!
Een staande ovatie... toeval of niet, maar dat was geleden van ons eerste concert (en toen waren jullie ook van de partij) !!! Hopelijk kunnen we dit in de toekomst nog ns overdoen!
Van harte bedankt !!!
Els

 BURST BRASS  

Paasconcert 15 April 2011 Gemengd Zangkoor Singhet Vroo BURST.

Beste Bestuursleden, Beste Koorleden, Beste Marijke, Beste Els,

15 april 2011 is voor Burst Brass een onvergetelijke dag geworden.

Deze avond heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen : een perfecte organisatie, een bomvolle kerk, warm applaus, een dankbaar publiek, een gezellige sfeer in de parochiezaal, ... .

Langs deze weg willen we jullie allemaal van harte bedanken voor de prettige samenwerking en het aanbieden van het podium, het was ons een waar genoegen samen met jullie te mogen musiceren.

In haar slotwoord zei Marijke dat ze uitkeek naar verdere samenwerking met ons. Die betrachting is volledig wederzijds !

Johan, Johan, Johan, Georges, Dirk .

De Pauw Dirk  

Dat was een prachtig concert gisteren in de kerk van Burst. Jullie zijn goe bezig. Hoop jullie nog aan het werk te zien !!

Dirk

Leentje & Els  

Beste Burstse Brassers,

Ons eerste concert is een feit! Mede dankzij jullie werd het een groot succes ! De mooie koperklanken vulden de kerk tijdens de optredens van het koor door en de begeleiding van de laatste liedjes was een groot succes! Het was bijzonder aangenaam om met jullie samen te werken! Stuk voor stuk, grote muzikanten!!!

Nogmaals bedankt en hopelijk tot bij een volgende gelegenheid !
Leentje DB & Els DB (Lekker(s) Zomerzingen)

 De Vos Johan  

Beste BBQ-ers,

Van harte proficiat voor de puike prestatie op ons eerste aperitiefconcert. Veel lovende woorden opgevangen. Het was een optreden waarin je hoorde dat er een intense voorbereiding is aan voorafgegaan.
Het was aangenaam samenwerken. Dit belooft voor de toekomst.

Doe zo voort.
Johan De Vos
Singhet Vroo Burst

 De Moor Jan  

Beste Kwintetters,

Ik heb jullie reeds van harte proficiat gewenst met jullie deelname aan de provinciale wedstrijd voor kleine ensembles van Vlamo, maar wou toch nog een reactie plaatsen in jullie gastenboek.
Nogmaals gefeliciteerd met jullie uitstekende prestatie en ik hou het reilen en zeilen van BBQ nauwlettend in het oog via jullie website!!

De Moor Jan
Voorzitter K.H. St.-Cecilia Burst.

 j.vrs  

Opening van het gastenboek .


Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand