Karel 19-04-20 13:19:35

Ik kwam toevallig op je website. Heb je deze gemaakt met wordpress? Gr. Karel

Casier Ria 15-09-19 17:16:11

Voor het 2de jaar op rij verbleven we in Casa de cinco hermanos bij Will en Berto.Het leek wel thuis komen.
Tijdens onze vakanties zijn we fervente wandelaars en ook dit jaar viel er weer veel te zien en te beleven. Het hoogtepunt was voor mij de Monte Arabi waar ik de prachtige rotsschilderingen kon bewonderen
We hielden dit als extraatje na een wandeling naar de top en het bezoek aan de spectaculaire grot.
Rambla Salada bleek dan een hele uitdaging. De volledige toer is enkel voor durvers omwille van een vertikale klim van minstens 7m hoog. (beveiliging is eigenlijk te raden) De map met wandelingen en bezienswaardigheden die Will en Berto samen stelden deed zijn dienst.
Na de wandelingen (steeds naturistisch) was het dan lekker toeven aan het zwembad om 's avonds aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd in de veranda in gezelschap van enkele andere gasten. Meer hebben we niet nodig. Naturisme op en top!


Tony en Wilma 19-05-19 15:16:34

11 jaar geleden waren wij de eerste gasten van Berto en Wil.
De mooie plek en het fijne verblijf is ons altijd bijgebleven.
Dit jaar is het ons gegund om te kijken hoe het na al die jaren geworden is bij Casa de cinco Hermanos.
Alle vernieuwingen gevolgd via de nieuwsbrief, maar in het "eggie" is dat toch anders.
Berto en Wil zijn nog steeds dezelfde gastvrije mensen en ze hebben niet stil gezeten!
Er is gebouwd, beplanting overweldigend, wauw wauw, wij vonden het al mooi, maar het is alleen maar nog mooier geworden.
De rust, de natuur, de wandelingen, maakt dat we zeggen TOT ZIENS

Marion van Lienen 08-05-19 20:52:24

Recensie CASA DE CINCO HERMANOS.
Voor het 6e jaar de 2-weekse meivakantie gevierd in voor mij vertrouwde casita de Pila
Deze keer heb ik meegedaan met het door Berto georganiseerde 4-daags wandelarrangement.
Hij bracht ons op de meest mooie plekken van Murcia. Waar onder andere de wandelingen naar de ‘’el estrecho de Bolvonegro’’ en de ‘’Ruta circular por el monte de Arabí’’ werkelijk ‘’impressionante’’ waren.
De zon, de sauna, het zwembad, het gezamenlijk eten, de sterren en de stilte bezorgden mij wederom een heerlijke tijd.
En dit alles mogelijk gemaakt door de open, gezellige, gastvrije Wil en Berto

Ruud en Marja van der Toorn 10-10-18 03:31:30

Van 28 september tot 5 oktober 2018 verbleven wij een week in Casita el Carche op het terrein van Casa de cinco Hermanos. We zijn heel hartelijk ontvangen door Wil en Bertho die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Goede wijn en gezelligheid werd een centraal thema tijdens ons verblijf. Het huisje was prima en heel netjes en schoon. Prima locatie voor een week ontspanning en genieten van zon en natuur.

John en Johanne Hipke 29-10-17 10:42:28

Het was ons aangeraden door Henk en Simone. Wat een tip. We zijn echte camperaars en op de vraag van Wil hoe lang we bleven zeiden we een, twee dagen. We kregen de plaats onder de olijfboom met uitzicht op de bergen en de amandelbomen. Wat een rust. Alleen de vogels die je hoort. Een heerlijk zwembad. Zeer gastvrije eigenaars. Wil en Berto willen je met alles helpen als je het vraagt en geven je daarnaast in alle vrijheid de gelegenheid om op je zelf te genieten. John en ik noemde het het aardse paradijs. Het werd geen dag maar een week. Genoten. Een absolute aanrader. Wij komen zeker terug. John en Johanne Hipke

Yvon 16-10-16 12:58:24


Genoten.

Gonda & Leo 16-09-16 21:23:09

Dit jaar waren wij weer even terug bij Wil en Berto, dit keer met onze nieuwe aanwinst, een camper.
Wij kregen een kampeerplek, bij “het boompje”, waar kennelijk anderen een probleem mee hadden om op de plek te komen.
Nergens last van gehad, paar keer steken, als gevolg een prachtig uitzicht over het dal en natuurlijke schaduw tijdens de warme uren in de middag.
Zoals vanouds lekker elke avond bij Wil en Berto gegeten van de fantastische Spaanse keuken.
Fantastische mensen die het een ieder graag naar de zin maken en goede voorlichting kunnen geven over de omgeving als je een uitstapje wilt maken.
Vanzelfsprekend komen wij hier terug, geen bezoek aan Spanje zonder een bezoek aan Wil en Berto.

aad en gemma 15-05-16 14:38:47

wij waren 5-4-2016 bij Berto en Wil met de caravan wij zijn daar 4 weken geweest en we gingen 2-5-2016 weer weg naar huis wat heben we het weer naar ons zien gehad het weer was redelijk tot zeer goed in april heerlijk in het zwembad en dan het mooiste wat je hier kunt doen is wandelen in je blootje heel wat kilometers tussen amandel en olijf bomen over de paden van de boeren die daar wonen als je er een tegen komt dan zwaait de man nog naar je het is een aanrader voor een heerlijke vakancie en wat heerst daar een rust en als het een beetje bewolkt is dan is het heerlijk rond rijden met de auto of naar het stadje pinoso of andere stadjes in de buurt te bekijken.Wij waren hier voor de vierde keer oprij in de maand april en ook niet voor de laaste keer.Berto en Wil bedankt.

Rob Gortzak 05-07-15 18:12:23

Voor het eerst op bezoek geweest bij de geweldige locatie die Wil en Berto daar hebben. Verbleef daar ruim een week en die was om voordat ik het in de gaten had. Diverse leuke mensen daar ontmoet. Wat een prachtige plek is dat en wat een schitterende leuke mensen zijn die twee, altijd bereid te helpen je de leuke plekjes en plaatsjes aan te wijzen, leuke eet/tapas adresjes, tips etc etc. Na het lezen van alle recensies heb ik steeds bij Wil en Berto gegeten en dat was een ervaring hoor. Steeds echt zalig gegeten van de gerechten die Spaans en regionaal zijn met verse producten. Ik heb daar elke avond steeds gerechten gegeten waar ik van genoot en zeker hun gezelschap heeft bijgedragen een prachtige avonden. Ik kan dit adres zeker aanbevelen. Wil en Berto nogmaals hartelijk dank en graag tot de volgende keer !!!

1 2 3 4 5 > >>
Search
Back to homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand