Petra & Paul 26-06-18 22:41:01

Een erge leuke maar vooral leerzame RESCUE cursus gevolgd en succesvol afgesloten. Een aanrader voor iedereen. Deze cursus is niet alleen belangrijk voor jezelf maar zeker ook voor je buddy.

djordin 18-06-16 16:55:14

Ik wil via deze weg ad en mariet en alle andere duikinstructeurs bedanken dat ik nu mooie duiken kan gaan maken met mijn brevet dat ik vanmiddag gehaald heb.

Beste ad
wat je doet doe je goed en ik ben blij dat ik bij jou duikschool mijn OPEN WATER heb mogen halen hartelijk dank en tot de volgende keer

met groet

Djordin

Floor en Bas 12-10-15 11:58:07

Beste Ad (en Erwin),

Heel erg bedankt voor de persoonlijke en goede begeleiding bij onze Open water cursus. Dankzij jullie flexibiliteit konden we het brevet toch nog halen voor onze vakantie! We gaan nu met een geruster hart duiken in Australiƫ en kunnen daar genieten van het Great Barrier reef. De foto's en filmpjes volgen!

Floor en Bas

ad en connie 07-05-14 10:12:57

ad en connie pas schefer
bedankt voor de mooie tijd die wij hebben gehad in Bali moet zeggen dat wij heerlijk gedoken hebben met twee kanjars van gasten die precies wisten wat ze ons moesten aan aan bieden vooral Rudy bedankt hij heeft ons veel geholpen en een mooie week bezorgd in Bali bedankt ook namens Connie.
Lars en Ad hou deze kanjers in eren zei zijn goed voor jullie gasten.
WIJ KOMEN BIJ JULLIE TERUG nogmaals bedankt.

max melis 12-03-13 12:17:13

Na een goede open water cursus te hebben gehad met veel persoonlijke begeleiding. Hebben we besloten om de advanced cursus op bali te volgen doordat dit goed in ons reis schema paste. Eenmaal aangekomen in bali kwamen ad en rudy (werknemer) ons op halen van het bliegveld way wij heel prettig vonden. De eerste dag was bijkomen en vervolgens gingen we naar tulamben. Dit is een mooie duikstek waar we de eerste dag 3 duiken deden. We deden eerst ppb vervolgd door navifatie en een nachtduik. Deze duiken waren super mooi en de ervaring die ad heeft hebben we veel meer gezien dan dat we zelf zouden duiken. De dag erop deden we diep en wrak duiken bij het uss liberty wrak. Wij vonden het geweldig nog nooit een wrak gezien dat zo groot was en met de gratos digitale camera die we mochten gebruiken nog mooie foto's gemaakt ook.

Dit is zeker een aanrader om te doen na je open water ze regelen namelijk alles voor je!

jack 16-09-12 15:50:58

super leuk duik cq bbq weekend achter de rug met een leuke groep van duikschool DIVERAD !!!! was kaai gezellig en de bbq was erg goed verzorgd !!! volgend jaar weer ???????

jack 02-09-12 19:32:50

Hoi Ad , en natuurlijk ook de andere instructors !!!! vandaag de laatste 2 duiken voor m'n open water gedaan en dankzij jullie voortreffelijke begeleiding ging me dat goed af !!!! op naar de volgende lessen voor de advanced , natuurlijk weer bij jullie clubke

Elaine 16-02-12 17:24:11

Lars en Edwin,

Duiken in Bali:

De duiksites waren schitterend en ik was zeer onder de indruk van het vooronderzoek waarbij we ruim van te voren al wisten of we ergens goed konden duiken of het schema om moesten gooien.

Wat heb ik gezien?
MANTA'S!!!!! hahahah, tja, die waren wel heel heftig, maar ook rifhaaien, gigantische grote parrotfish, murray eals, cuddle fish (mijn favoriet), lionfish, natuurlijk nudibranches in alle vormen, maten en kleuren, frog fish, ribbon eals, stingray, scorpion fish, crocodile fish, antenna fish, leaf scorpion fish, bat fish, barracuda's, squid en mantis shrimp. Nog maar niet te spreken van de "gangbare" vissen die je "normaal gesproken" tegen komt.

Ik heb genoten van de koraaltuinen, de wrakken (bij Tulamben zijn alle vissen gewoon 5x zo groot) en van Menanjajang bay.

Niet alleen onderwater, maar ook de routes naar de dive sites waren schitterend.
De verschillende duiksites die we hebben bezocht zijn: Nusa Dua, Padang Bay, Tepekong, Tulamben, Menanjayan island, Manta Point en Chrystal Bay.

Elaine

Elaine 16-02-12 17:23:22

Lars en Edwin

Heb ik weer: heb ik een leuk bericht...is het te lang...nou dan gewoon meerdere berichten hoor, want ik ben zooooo enthousiast

Ik ben goed en wel teruggekomen van mijn vakantie in Bali en ik wil jullie ontzettend bedanken voor de fantastische duikervaring die ik in Bali heb mogen opdoen.

De begeleiding was fantastisch, enthousiast en altijd bereid om te helpen met duik- en niet-duikgerelateerde onderwerpen.
Jullie hebben mooie pakketten die zeker beter zijn dan de concurrent, leuke aanbiedingen waar niet alleen duikuitrusting en drankjes, maar ook lunch EN het gebruik van de digitale onderwater camera bij zaten. Zelfs de overnachting bij bestemmingen die ver lagen en over 2 dagen werden verdeeld. Het enige wat ik hoefde mee te nemen was mijn duikervaring, mijn badpak en een dosis enthousiasme. Helemaal toppie!!!!
Terima kasih voor de gave vakantie

Elaine

Quirina 06-11-11 22:05:12

He Ad en Jolanda, bedankt voor het staff staff uitje. Het was goed, gezellig, lekker en leuk. Dank jullie wel! Groetjes

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Nieuwe website laten maken?