Karin 23-08-18 10:22:20

Goedemorgen,
Ik heb een bijdrage voor de rubriek Mijn stentor maar wie weet kan dit bericht ook in een andere rubriek geplaatst worden.

WHOE BEDANKT !

Bedankt voor het organiseren van 15 jaar kofferbakverkopen langs Kanaal Zuid. Juist deze locatie zorgde voor een sfeervol evenement.
Bedankt dat jullie zoveel energie en tijd in communicatie met de buurt hebben gestoken en zo de ‘overlast’ tot een minimum beperkte door goede afspraken te maken.
Dank aan alle vrijwilligers die o.a. iedere zaterdagmiddag het terrein schoner achterlieten dan jullie het s’morgens aantroffen.
Jammer dat enkele klagende buurtbewoners het voor elkaar hebben gekregen dat jullie je gedwongen voelen uit te kijken naar een nieuwe locatie. De kofferbakverkoop hoort gewoon bij Kanaal Zuid.
Wat hebben wij genoten van dit evenement in onze achtertuin! En vele buurtbewoners met ons!
Wij blijven hopen dat jullie volgend jaar weer terugkomen op deze plek. Dit is en blijft de mooiste plek in Apeldoorn om jullie doel: geld op te halen om de hulptransporten naar Oost Europa te financieren. Daar draait het uiteindelijk om.

(Karin en Ernst)


NB andere buurtbewoners zijn een petitie gestart: https://kofferbakverkoop.petities.nl en ook op de pagina van de WHOE zelf zijn diverse reacties te lezen www.whoe.nl onder het kopje gastenboek.

Ik heb geen idee of het geplaatst gaat worden (heb een foto meegestuurd)
groet karin

Edwin Kuipers 22-08-18 19:03:46

Beste Ben,

Wij wonen ook in de Dreven en wel direct aan het Kanaal. Mijn vriendin en ik vinden de kofferbakverkoop altijd ontzettend gezellig en perfect georganiseerd. Wij hebben geen enkele overlast! Brechtje die hier eerder een berichtje achter liet verwoord de aanwezigheid van de kofferbakverkopen in onze buurt perfect. Er zijn helaas mensen die erg intollerant zijn. Dat zijn de grootste 'schreeuwers' die ook al voor de vreselijke hekken hebben gezorgd. Ik zou heel graag een actie willen opzetten of samen met jullie willen organiseren voor het behoud van de kofferbakverkopen aan het Kanaal zoals het nu is. Kunt u via mijn mailadres contact met mij opnemen?
Met vriendelijke groet, Edwin en Elaine

Alieneke 17-08-18 18:09:02

Help!! Gezocht!!
Gezocht een plek aan de maten kant (niet kanaal kant) voor morgen 18 augustus. Ik reageer vrij vlot op mijn mail!

Corrie 08-08-18 13:46:15

Wat een goed initiatief om een referendum te houden! We waren afgelopen zaterdag weer op de markt en hadden weer bewondering voor de perfecte organisatie van alles: de eerste opvang van verkopers met hun auto en het opstellen om daarna rustig op te rijden. Dan het keurig aanwijzen van de plekken en aan het eind het goede begeleiden weer de weg op. Dit alles mogelijk gemaakt door tientallen vrijwilligers. Héél hartelijk dank en petje af.
Het is een perfecte plek voor zowel verkopers als kopers en het geeft Apeldoorn ook wat "leven in de brouwerij" in de vakantietijd. Er komen heel veel toeristen langs de kramen.
Gezien het aantal bezoekers beantwoordt de markt écht aan een behoefte. Ik zou zeggen: blijf op deze plek!! Tegenwoordig wordt er teveel geluisterd naar de enkele negatieve geluiden.
Misschien komen de positieve geluiden door een referendum ook op tafel.

Ben van der Velden 07-08-18 17:28:22

Hallo Brechtje,

Dank voor je steunbetuiging.
Als jij dat referendum wilt regelen en dat valt positief uit en de buurt incl de azijnzeikers willen zich daar aan houden, dan zullen we het in overweging nemen en blijven we misschien!

Organisatie

Brechtje 07-08-18 08:01:53

Als bewoner van de Maten-Dreven (de buurt naast de kofferbakverkoop) erger ik me vreselijk aan de negatieve, idiote lobby die enkele buurtbewoners tegen de kofferbakverkoop voeren.
Dit evenement is perfect georganiseerd en geeft mij altijd het gevoel dat het weer zomer is. Het zou ook enkele dagen in mei, juni en september moeten plaatsvinden.

Ik stel voor om het voortbestaan van de kofferbakverkoop op deze plek te laten afhangen van een referendum in de Dreven. Waarschijnlijk is meer dan 90% een voorstander en dan zijn de discussies altijd afgelopen.

Een ander idee is de rijdende rechter. Laat die zeurpieten zich maar eens in de buurt bekend maken, dan kan iedereen ze er op aanspreken. Waarschijnlijk zijn het dezelfde stumpertjes die een hek voor de vervallen weg hebben laten plaatsen.

Sverhaaf 05-08-18 20:03:11

Wegens omstandigheden
2 plaatsen voor aanstaande zaterdag
Kofferbak verkoop apeldoorn.
De plaatsen zijn aan de kanaalkanr achter u auto.

2 plaatsen voor 22.50 euro. Op het einde krijgt u 2 euro terug. Dit is borg die al betaald is.
Normale prijs 15 euro per stuk

www.popschoolapeldoorn.com 01-08-18 10:53:07

Jammer dat jullie "verhuizen". Een aantal leerlingen hebben nog steeds de gitaren van jullie.
Groetjes, www.popschoolapeldoorn.com

Tamara Welgraaf 31-07-18 16:23:19

help help!!!
wie wil graag mijn plek overnemen
voor 4 augustus €20,- want ik kan niet wordt opgenomen is het ziekenhuis.

groetjes,
tamara

Corrie 27-07-18 17:17:11

Wie wil onze grondplek overnemen voor a.s. zaterdag, 28 juli?
We hebben er 20 euro voor betaald, maar voor 15 euro kunt u hem overnemen.

Graag mailen naar: haandecorrie@gmail.com
Kan het nog nét vanavond geregeld worden.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Nieuwe website laten maken?