linda en xander 18-08-15 08:51:33

Hoi allemaal!
Wij willen familie Evers ontzettend bedanken voor alle goede zorgen! puppy knuffel dagen waren heel erg bijzonder en ontzettend leuk! Nu hebben onze kleine Cas thuis en hij is een heerlijke deugniet! Deze ervaring vergeten we nooit meer! 😚😚 liefs Xander Linda en een pootje van 💖Cas 🐶

Rijanne & Niels 09-08-15 19:35:33

De laatste puppymiddag zit erop. De dagen gaan hier nu worden afgeteld. Wij zijn ontzettend blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen. De 6 puppymiddagen waren super. We werden meegenomen op een avontuur. Het eerste contact, pap eten, banaantjes voeren. Super. Een erg fijne tijd. Waarvoor we jullie heel erg willen bedanken. De energie en zorg die jullie geven aan de pups en de nieuwe baasjes is ongekend. Heel erg bedankt hiervoor.

familie van der Velde 21-07-15 22:19:32

Hallo familie,

Elke zondag is het weer een feestje. Het word steeds leuker, en wat groeien ze hard! We kunnen bijna niet wachten... Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid.

jacqueline van Beek-Strik 16-06-15 14:46:24

Wat een geweldige vriend heb ik aan Milan. Ik ben zo trots en blij en gelukkig met hem. Milan doet het geweldig. Dankjewel voor jullie supergoede zorgen, liefde en aandacht.
We komen Milan snel laten zien...
groetjes Jacqueline en Harry van Beek

Ann en Fred 11-01-15 21:40:56

Wij willen de complete familie Evers graag even in het zonnetje zetten en wel om de reden dat het zeer toegewijde Golden Retriever fokkers zijn met het hart op de juiste plaats voor hun honden en helemaal de uitstekende zorg voor de puppy’s. De eerste tijd waakt Riet Evers dag en nacht over ze omdat het dan nog hulpeloze kleine schepseltjes zijn dan slaapt ze zelf naast de schatjes om voor ze te zorgen als er onverhoopt iets mis mocht zijn. Bij de minste geringste twijfel neemt ze deskundigen in de arm zo was er twijfel over een van de kleintjes (de lichtrose) Kwiebes die bleef qua groei iets bij de overige pups achter maar er was medisch geen enkele reden voor ongerustheid. Dit voorbeeld is tekenend voor hoe deze mensen met hun schatten van honden omgaan. Vandaag hebben we een geweldig mooie dag gehad met een lach en een traan omdat voor Riet en Laura de dag was aangebroken om de puppy’s officieel aan de nieuwe eigenaars over te dragen waar ze met behulp van hun familie een prachtig feest van hebben gemaakt compleet met hapjes en drankjes in overvloed. Wij hebben direct al een aanvraag voor onze volgende schat bij hun neergelegd dan zijn we er zeker van dat we een hondje krijgen dat vol liefde en socialisatie is opgevoed de eerste weken van zijn of haar leven.

Nelly 11-01-15 20:01:26

Wat een gezellig puppie feest hadden we vandaag. Wat leuk om alle 8 puppies rond te zien rennen door de kamer. En zo grappig dat ze dan ook ineens allemaal tegelijk gaan slapen ! Jullie hebben er veel werk van gemaakt! Leuk
Lucca wordt mijn kleine meisje, bij jullie Miss World. Ik heb er zoveel zin in, kan niet wachten.
Tot donderdag!

Groet Nelly en Ari.

machteld 27-12-14 13:33:29

Wat een goed/leuk idee om alle hoofdjes er op te zetten

machteld 15-12-14 11:07:37

wij zijn deze week niet geweest maar dankzij de foto's en t superleuke filmpje wel helemaal op de hoogte volgende week ze weer in t echt zien leukk!liefs Machteld

Ria en Wil 14-12-14 19:37:04

We zijn nu twee keer geweest en het is een warm bad waar je in terecht komt, wat een liefde voor de honden en een gastvrij onthaal! We zijn er erg bij betrokken op deze manier! Groetjes van ons!

machteld 07-12-14 16:15:01

Wat was het gezellig zo allemaal bij elkaar en wat een hartelijke ontvangst! Zo leuk om de hondjes in het echt te zien we verheugen ons op de volgende keer liefs Tamara en machteld.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 
Dit gastenboek maakt gebruik van cookies om relevante advertenties te kunnen tonen