B.Timmer 19-02-20 19:47:22

Goedenavond is er wifi aanwezig zodat ik in de caravan internet kan ontvangen?
Mvg
B.Timmer

Jan en José Snijder 15-05-18 21:55:58

Met Hemelvaart een paar dagen door gebracht op deze mooie, rustige en goed verzorgde camping.Gezellig ontvangen door Joke met koffie en een praatje. Weer een mooie plek en avonds gezellig met onze oud buurtjes die er ook stonden kaarten. Ook was er een groep met allemaal kleine auto's en vlak bij was een VLM cross weekend. Door het bos gelopen om te gaan kijken.Met moederdag werden verwend met gebak en bonbons. Het was voor ons de tweede keer op deze camping en volgend jaar zijn wij er ook weer met Hemelvaart en Pinksteren. Joke en Harrie bedankt weer voor de gastvrijheid en gezelligheid en tot volgend jaar. Groetjes Jan en José

raples.nl 05-02-18 00:51:10

Hallo! Leuke website! Die van mij staat ook online www.raples.nl tot snel gr Henk

Fam. van Zulten 28-05-17 11:00:18

Heerlijk de Hemelvaartdagen doorgebracht op minicamping de Korenschoof. Super weer en een super camping. Ruime mooie plaatsen en zuiver sanitair.
Veel gefietst in de mooie groene omgeving. Volgend jaar weer !

Fam van Veen Zegveld 18-06-15 19:26:30

mooie rustige camping goede grasmat schoon sanitair en bijzonder behulpzaam was de fam.Dirkx heel erg bedankt en tot ziens fam. van Veen

Fam van Gompel 26-05-15 20:19:54

Prachtige camping, prima sanitair en mooie omgeving om dagenlang heerlijk te wandelen en te fietsen.

Paulien & André Wagelaar 20-12-14 20:00:06

Fijne, rustige en natuurlijk gelegen camping. Maakt de slogan helemaal waar!Beheerdersechtpaar Joke en Harrie waren heel gastvrij en behulpzaam. Prima schoon sanitair. Mooie toeristische omgeving met veel fraaie fietsroutes in grensgebied.Voor herhaling vatbaar!Paulien & André Wagelaar

Elly en Hans Knol 23-08-14 19:57:21

Fijne camping. Ruime plaatsen, goed en zeer schoon sanitair, grote doucheruimte, afwassen (binnen) met heet water. Op korte fietsafstand naar centrum Reusel met een gevarieerd winkelaanbod. Door de hartelijke ontvangst voel je je al snel thuis. Kortom een topper!

Rian van Kuppenveld 22-08-14 19:29:58

Ik zou een nacht doorbrengen op deze mooie camping. Helaas werd ik 's avonds ziek en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. De eigenaar was erg lief en zorgzaam en gelukkig kon ik even in huis blijven om te wachten op de goede zorg.
Ik ben erg blij te zien dat er mensen zijn die zonder dat ze een ander kennen er toch zijn voor de ander. Dat heb ik gemerkt op deze camping.
Nogmaals bedankt hiervoor!!!

Fam. van Hees en Fam. van den 15-04-13 14:54:52

Super Camping!!! Heerlijk, rustig, super schoon, mooie royale kampeerplaatsen, gastvrije en zeer vriendelijke eigenaren!! Niets is hen teveel en daarom komen wij graag over 'n week of 4 weer terug!!!
Mooi en super schoon sanitair!
Bij minder mooi weer is er alle ruimte om je binnen te vermaken!
Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen!
Alles wat een kampeerder nodig heeft is aanwezig!!
Top!!!
Vriendelijke groet en tot binnenkort!!!
Paul en Mieke van Hees ( beter bekend als de tuinkabouter) ;-) en Joost en Jeannette van den Oord

1 2 3
Zoeken