Roelof en José van Kooi 01-08-18 22:10:11

Wat een geweldige service! Supersnel en fantastische kwaliteit! Een aanrader!!!!

Tim van der Maarl 07-05-18 16:45:17

4 maanden terug diverse bandjes laten overzetten. Aangegeven dat er een beetje haast bij was, dag later kreeg ik een berichtje van Mary dat ze klaar waren super!! En in prima kwaliteit. Vandaag dvd’s laten kopiëren ruim voor moederdag klaar weer super dus. Professioneel en nette mensen. Nogmaals hartelijk bedankt Arie & Mary.

Groeten Tim

Sandra 13-10-17 17:23:18

Super service en heel gastvrij! Wij zijn heel blij met onze filmpjes op dvd.

Groet
Sandra

Masja 01-12-16 19:45:27

Hallo, 10 banden ingeleverd op een donderdag. Mary besefte hoe belangrijk het was en dat ik er een beetje haast mee had. Zondag kon ik ze al ophalen. Super service en een hele nette prijs. DVD's zijn prima. Bedankt!

Joke Broersen 11-11-16 21:32:34

Wat een enorme service en wat een mooie kwaliteit. Mijn oude filmpjes van zolder waren helemaal gereinigd en mooi overgezet op dvd. En dan die prijs: vele malen lager dan bij een commercieel bedrijf. Onbegrijpelijk dat ze het hier voor kunnen doen. 22 kleine en 4 grote spoelen. Geen probleem je betaalt alleen de minuten die overgezet worden. Bij elk ander bedrijf betaal je per spoeltje, hier niet. En de kwaliteit is grandioos. Ik wist niet dat ik zulke mooie filmpjes had gemaakt van mijn familie en zoon. Heerlijk om terug te zien. Ook alle video's en video 8 spoeltjes keurig overgezet. Ik heb nog lang niet alles bekeken maar dat ga ik dit weekend zeker doen. Mary en Arie ontzettend bedankt want jullie moeten toch al die beelden maar langs je ogen laten gaan. Dankbaarheid is onbetaalbaar anders zou ik het zeker doen. Groetjes, Joke Broersen

Jacintha 03-08-16 21:13:57

Mary en Arie are the BEST!!Heb vorige week voor meer dan 400 min aan 8mm films (kleine en grote spoels) ingeleverd en het was binnen een week allemaal al op dvd gezet!!Wat een waanzinnige service. Niet alleen de kwaliteit van de dvd's, maar ook de communicatie per mail en telefoon en de gastvrijheid waarmee ik werd ontvangen toen ik al het materiaal naar Almere bracht, waren van een bijzonder hoog niveau (en zeer hartverwarmend). Ook toen bleek dat er wat spoeltjes - die ik zonder titels had aangeleverd - niet in de juiste volgorde bleken te staan (door mijn eigen toedoen dus), was het geen enkel probleem (en kosteloos!) om even een nieuwe dvd met de filmpjes in juiste volgorde voor me te branden én naar me op te sturen. En dan die prijs?! Het argument om laag in prijs te blijven is omdat ze vinden dat iedereen (grote én kleine beurs) de kans moet krijgen om oude films weer terug te kunnen zien. En zo is het! Het terug zien van (overleden) familie op bewegend beeld bleek emotioneler dan verwacht... Een waar cadeau dat Mary en Arie mogelijk hebben gemaakt. Ik zou ze werkelijk bij iedereen aanbevelen! Dus hup hup, met al je materiaal naar Almere!

Mary Flevovideo 07-07-16 00:03:49

Bedankt voor alle lieve reacties allemaal.Waardering is de drijfveer om dit nog steeds met heel veel plezier te doen.Groetjes Mary

Kelly 07-06-16 20:48:41

Het zijn lieve mensen en de banden werden al heel snel omgezet op DVD. Waarvoor mijn dank erg groot is. En de kwaliteit is ook nog erg goed Bedankt Mary!
Groetjes, Kelly Woud

Tames Knoeff 04-05-16 19:11:54

Ruim 45 videos voor ons op dvd gezet. Supersnel en prima kwaliteit. En dat voor een zeer voordelige prijs.
Super.

Youetta 16-08-15 19:59:36

Heb vorige week een mail gestuurd met wat vragen. Had 8mm films die op video waren gezet en wilde ze nu op DVD hebben. Snel antwoord, veel banden gebracht en binnen een week al een mailtje dat t klaar is. Heb net zitten kijken naar de eerste paar en ze zijn geweldig. Ik ben heel blij. Gelukkig dat het voor jou nog een hobby is daarom is het voor mij nog betaalbaar !
Groet aan je man en mijn hondenvriendin Als ik weer iets heb weet ik je te vinden. Zal het iedereen zeggen dat ze gewoon bij jullie moeten zijn. TOP
Youetta

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand