Dick 06-06-17 13:45:26

Vanavond spreek ik voor de radio Parousia in Amsterdam.
Hoe kan ik dagelijks leven met de Heilige Geest!

Hoe werkt dat dan
?
Ik nodig je uit om te luisteren.
Hoe dan?
Via internet: www.salto.nl
Klik op Mokum live.
Hoe laat? Ongeveer 22.15 uur

@JijDaarGoes 03-06-17 20:46:04

Kan specifiek ds. M. Krijgsman óf ds. J.M.D. de Heer een keer spreken op de 'Jij daar!' in Goes, over specifiek het onderwerp "De toeleidende weg tot Christus"?

Graag hoor ik een reactie!

Nico 01-06-17 21:07:23

Mooi dat de JBGG zich hier mee bezig houdt!
Mooi reclameplaatje voor JijDaar!

1. Wat ik waardeer aan JijDaar! is dat het Evangelie dicht bij jongeren gebracht word. Begrijpelijk, in balans en jongeren kunnen vragen stellen zonder als bedreigend ervaren te worden voor de eigen gemeente. Tevens een mooie avond besteding waar de bijbel geopend word.

2. Wat mij zorgen baart is dat sommige (lees; veel) jongeren door hun eigen (kerkgaande) ouders tegen gehouden worden om naar JijDaar! te gaan terwijl als ze een biertje gaan drinken in de kroeg als oogluikend geaccepteerd ervaren word. Het mooie is dat een aantal van deze jongeren wel de avonden terug kijkt via YouTube.

Overigens vind ik het onverstandig dat de presentatie geknipte stukjes aanbied terwijl het verstandig is een goede beoordeling te geven van de inhoud van een avond. Iets staat vaak in het perspectief van...

Als je we de bijbel zo gaan lezen kunnen we er ook alle kanten mee opJij daar! 01-06-17 19:10:52

De jeugdbond van de Gereformeerde Gemeenten is een objectief beeldvormingsproces begonnen rondom 'Hoe moeten wij ons verhouden tot een beweging als Jij daar!'

Graag willen we jouw input aan de jeugdbond aanleveren. Zou je de powerpoint in de link willen bekijken en per onderdeel eens hieronder willen posten:
1. Wat je waardeert
2. Wat jou zorgen baart.

Bedankt alvast!


https://jbgg.nl/downloads/

Jijdaar Zeist bezoeker 17-05-17 01:46:25

Afgelopen keer bij de zingkring in Zeist geweest (voor het eerst) en erg genoten! Mooie muziek en een goede sfeer. De passie om te zingen voor God is goed te merken. Wat we jammer vonden is dat de teksten nogal laat gebeamd worden, waardoor er vaak niet lekker doorgezongen kan worden. Zou dat wat actiever kunnen? Bij voorbaat dank en veel zegen gewenst op jullie mooie werk!

 Emiel Dekker 15-05-17 13:00:10

@Jij daar Goes bezoeker
we zetten bewust het vrij zingen niet op YouTube. Dit heeft te maken met de tijd die we als team nodig hebben om op te ruimen. Wanneer we dat willen filmen kan het regiehok nog niet opgeruimd worden omdat het dan ook nog opgenomen moet worden. Op een gemiddelde jij daar komen we pas rond half 1 thuis, en ik wil het liefst de volgende dag ook weer een beetje fris in kerk zitten.
groeten,Emiel Dekkerregisseur Jij daar! Goes

Dicky Dick 09-05-17 13:00:56

Vanavond spreek ik voor de radio Parousia in Amsterdam. HELP!! Wat moet ik doen? Ik nodig je uit om te luisteren. Hoe dan? Via internet: www.salto.nl Klik op Mokum live Hoe laat? Ongeveer 22.15 uur Veel zegen.. Dick

Jijdaar Goes bezoeker 06-05-17 23:31:12

Kan voortaan bij de uitzending op YouTube/CD ook het vrijzingen uitgezonden worden?
Aangezien er toch altijd nog een camera aanstaat...
Lekker meegalmen in de auto!

 Dineke ten Bruggencate 24-04-17 22:33:22

Wie gaat er ook naar de Singin in Zeist? En komt wellicht uit de omgeving van Gouda of Schoonhoven of Utrecht. Kan ik dan wellicht mee carpoolen? Ik hoor het graag.
Gr. Dineke

Jijdaar 22-04-17 09:42:04

De jongeren avond van Gouda is terug te zien.

Deel 1: https://youtu.be/bh4zI8lItpg

Deel 2: https://youtu.be/srl8pUQwOt41 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage