Annelijn  

Bij het zoeken naar een fijn, betrouwbaar fokkersadres voor ons nieuwe RR-puppy, belandde ik op de site van Kluck's castle. Jolande reageerde heel enthousiast op mijn mail en dat gaf mij een goed gevoel. In de hele weg naar de komst van ons hondje, is Jolanda steeds heel attent, open, alert en duidelijk geweest. Ze neemt je stap voor stap mee in het proces en is eerlijk over alle leuke momenten die je gaat meemaken met je hond maar schuwt ze niet je alert te maken voor de minder gezellige momenten. wat ook fijn is, is dat zij ons in contact heeft gebracht met Geertje Verschoren. Zij is een RR-trainer met eindeloos veel ervaring. De filmpjes over de do's en don't in de opvoeding zijn super waardevol en eigenlijk een must. Ik heb het contact met Jolanda als heel prettig ervaren. Ook nu blijft ze zeer goed bereikbaar en altijd welwillend om mee te denken. En het belangrijkste: inmiddels is er een heel lief (en ook ondeugend), mooi, stevig hondje in ons huishouden die hopelijk nog heel land in ons midden blijft.

Lien  

Na een serieuze zoektocht naar dé kennel bij Jolanda terecht gekomen. Ze laat niks aan het toeval over en dat is precies wat vertrouwen schept! Het is zeker geen beslissing die je overnacht neemt en Jolanda begeleidt je mee bij alle vragen en geeft suggesties mee die al enorm goed geholpen hebben (ook als de pup al mee met je naar huis is waarvoor mijn dank!). Jolanda weet precies welke vragen en scenario´s zich zullen voordoen en bereidt je daar op voor. Die zelfzekerheid straal je dan ook uit naar de pup. Dit is een heel ander niveau van honden en baasjes matchen dan wat ik ooit eerder gezien of gehoord heb! Het is een levenswerk! We zijn erg gelukkig met ons knappe maatje en kijken enorm uit naar onze avonturen samen. Dank je Jolanda! Dikke poot van Winston

Bianca, Hans en Kyra  

Wat willen wij Jolanda bedanken voor de goede zorg en begeleiding. We zijn zo blij met Kyra. Voor ons de eerste hond. Daarom zo fijn dat we zo stap voor stap door Jolanda meegenomen zijn om niks te vergeten en alvast voor te bereiden op dingen die gaan komen. Ook toen we bij onze eigen dierenarts kwamen voor haar 12weken inenting maakte de dierenarts een compliment hoe mooi en gezond hondje kyra is.....en hoe goed en volledig haar paspoort is bij gehouden. Dus zou er ooit een 2de komen dan gaan we zeker terug naar Jolanda.

Wim, Jolien en de bende  

Van ons Jolanda nog eens een dikke merci!! Je bent er ingeslaagd een ideale hond voor onze gezinssituatie te vinden. Zo voorbeeldig dat ze omgaat met alle hectiek de ene week en de rust van de andere week is super !! Waar we ook naar toe gaan gedraagd ze zich echt voorbeeldig. Het is duidelijk dat je weet waar je mee bezig bent als fokker en dat je gaat voor succes en niet voor het geld gewin. Nogmaals bedankt voor de keuze die jij gemaakt hebt voor ons.

Lisette  

Wauw, wat zijn wij blij dat wij Jolanda hebben gevonden. Wij zijn dol gelukkig met onze Ivy. (Nest van Aggie 03-04-20)
Wat een fijne begeleiding hebben wij van jolanda gekregen d.m.v wekelijkse updates. Ook als je je pupje in huis hebt wordt je niet zomaar aan je lot over gelaten. Ook dan krijg je nog de nodige begeleiding.

Via Jolanda zijn wij terecht gekomen bij PuppyStart van Geertje Verschoren van rr training centrum. Wij hebben deze online cursus gevolgd en het is zo’n grote meerwaarde geweest. Echt een grote aanrader voor iedereen die aan het avontuur met een rr begint!

Ik heb 2 weken terug een privéles gehad bij geertje! Wat een topvrouw! Ze werd emotioneel bij het zien hoeveel baat wij hebben gehad bij de PuppyStart en dat het dus echt werkt!

Mooi om te zien wat een passie dat Geertje en Jolanda hebben voor dit ras.
Moesten wij nog een rr erbij willen zouden we zeker terug voor een hond van Jolanda kiezen en de training volgen bij Geertje!
We kijken uit naar de Nakomelingendag in September!

Dikke knuffel van Ivy, Sander en Lisette

Michael  

Hallo Jolanda,
Hier een bericht van James een reu geboren op 3-4-2020.
Toen we James ophaalde bij jullie was James 7 kg. Nu is hij 14,5 kg op 3-7-2020. James heeft zijn puppy cursus afgerond bij Martin gauw en vondt het erg leuk en leerzaam. We gaan nu de vervolg cursus doen. James doet het super en is erg lief en leergierig. We zijn erg blij dat we James bij jullie hebben gekocht. We kijken uit om in september naar de terug kom dag te komen en zijn broers en zussen en ouders te zien.
Groetjes Michael, gabie, Milan en rosel

Annette  

Hoi Jolanda, 1 mei hebben we Moos bij jou op mogen halen. Wat zijn wij blij met hem.Ook met jou goede begeleiding rondom de keuze voor een ridgeback en de nazorg nadat we hem bij jou hebben opgehaald. Hij was al snel zindelijk en de bench was ook geen probleem
Moos was zijn grenzen behoorlijk aan het verkennen en na overleg met Jolanda hebben we besloten om hem een weekje terug te plaatsen in haar roedel. Dit heeft Moos (en ons) heel goed gedaan, ook al hebben we hem wel gemist. Moos is een stuk rustiger en bijt veel minder(hard) Jolanda, nogmaals bedankt voor je begeleiding, advies en informatie!Groetjes, Richard Annette en kids

Fam. Kleizen  

Beste Jolanda,We zijn superblij met onze Indy en heel erg dankbaar voor de goede begeleiding die we van jou hebben gehad. Jij wist dat dit de beste match voor ons zou zijn en wat ons betreft klopt dat helemaal! Een hele lieve, aanhankelijke, vrolijke en ondeugende hond waar we intens van genieten. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.Wouter Jorike Ticho Lara Noah Max

Cindy  

21 maart konden we Boet ophalen en wat genieten we van hem. Het is een prachtige, levendige, ondernemende pup. Jolanda, wat geef jij deze honden een goede start in zo'n waardevol warm nest. Geweldig! Mooi om te mogen ervaren. Dank daarvoor.

Sonja  

Lieve Jolanda,
Zomaar even een berichtje van mij omdat ik je nogmaals wilt laten weken hoe blij wij met onze Ziva en jou zijn. Ziva heeft voor ons een hele speciaal plekje. Dit komt natuurlijk ook omdat ze zo ontzettend lief is voor ons en er toch iets van onze lieve Vin in zit. Helaas heeft hij niet heel lang van "zijn" hondenvriendin mogen genieten. Des te meer genieten wij,mijn jongens en ik van haar. Blij, dankbaar en zeker dankzij jou de perfecte match ❤ Lieve groet van Sonja, met naast mij languit op de bank Ziva, Stan en Lars

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage