Harry en Karin willems  

Dit jaar hadden wij ons voorgenomen om de vakantie te vieren in het eigen land. Met het Corona gebeuren wilden wij liever niet naar het buitenland. Echter de regels werden wat soepeler en Frankrijk, ons favoriete land, was toch mogelijk. Onze keuze viel op Le Marcassin. De vele positieve reacties, de streek en de afstand beviel ons wel. De reservering werd gemaakt en nog dezelfde dag kregen we een berichtje van Ad Maas dat we welkom waren. Bij aankomst was het net of we bekende waren. We werden heel gastvrij ontvangen door Hedwig en Ad. Eerst maar even de camper aan de kant zetten en dan een vers bakje koffie ter kennismaking nuttigen onder de verkoeling van de vele bomen om het terras. We kregen wat informatie van de camping, de beschikbare plaatsen en waar alles te vinden was, zwembad, douches, toiletten enz. Le Marcassin is een kleine camping, ongeveer 20 kampeerplaatsen zijn er. Maar wat zijn die mooi aangelegd. Ruimte zat en ook voldoende privacy. Vooral de plaatsen op het terrassen gedeelte, prachtige uitzichten vanaf elke kampeerplaats. De voorzieningen waren goed onderhouden. het zwembad helemaal top. Je kon er uren lekker liggen in alle rust. In onze periode werden temperaturen van meer dan 40 graden bereikt. Afkoelen in het zwembad en lekker chillen in de schaduw van de vele bomen. Twee keer per week was er een gezamenlijke maaltijd. Dat was een gezellige ervaring met gasten uit alle streken van Nederland. Ja, het was een enclave met hoofdzakelijk Nederlanders. Soms kwamen er wel wat Fransen, een Belg en een Duitser. Maar we hebben het goed naar onze zin gehad. Ook de streek is prachtig om te wandelen. Er zijn zat wandelroutes te verkrijgen op de camping voor wandelingen in de directe omgeving. Om te fietsen is het ook een hele fijne streek. Soms wel wat pittige colletjes, maar met een E-bike geen enkel probleem. In de omgeving is voldoende te bezichtigen. Echter door de Corona hebben wij besloten om de drukte te mijden. Wij hebben twee weken een geweldige vakantie gehad. Wij komen zeker nog eens terug. De camping staat op dit moment te koop. Wij hopen dat de nieuwe eigenaar deze prachtige naturisten camping zal voortzetten zoals Ad en Hedwig het gedaan hebben.

Veel succes met de verkoop en hartelijk dank dat we bij jullie te gast mochten zijn.

groetjes Harry en Karin

jos en antonet  

dit jaar bijna 3 weken verbleven op Le Marcassin en ons geen moment verveelt. dankzij het fijne zwembad. kortom voor ons was het dit jaar ondanks alle corona perikelen een zeer geslaagde. Zeker een aanrader voor mensen dit toch nog dit jaar op vakantie willen.

Aad en Annelies  

Vanochtend las ik jullie COVID-19 informatie op het mededelingenbord en ik zag toen ook hoe zorgvuldig jullie alles hebben geregeld bij de sanitairhoek met o.a. echte ‘Ad-houders’. Complimenten!
Aad en Annelies

Theo en Irma  

Van 15 t/m 27 juni 2020 weer bij Ad en Hedwig op de camping geweest in het gele huisje. Normaal gesproken gaan we met de caravan op pad, maar nu een keer in een huisje.
Op 15 juni ging de grens met Frankrijk weer open, na de Corona crisis, en zijn we direct op pad gegaan. We hebben weer genoten op de camping, het was er erg rustig. In Frankrijk merkte je erg weinig van de Corona crisis, het was gemakkelijk boodschappen doen en ook de musea, tuinen en andere bezienswaardigheden waren goed te bereiken zonder ingewikkelde toestanden.
We komen nu zo’n 12 jaar bij Ad en Hedwig en het voelt elke keer weer als thuiskomen. Ieder jaar aan het begin of einde van de vakantie gaan we wel een paar dagen naar Le Marcassin, heerlijk!!!

Dominique et Sabine  

Un accueil chaleureux, un endroit splendide propre et très bien entretenu. Que dire de plus si ce n'est à très bientôt. Merci Hedwig en Ad

Janneke en Robert  

Wij komen al jaren met veel plezier terug op le Marcasin bij Ad en Hedwig. Wij vinden het fantastisch. In het najaar genieten we nog na en rond de kerst beginnen we weer af te tellen: wanneer mogen we weer. Heerlijk zwembad, fijne plek, prachtige omgeving, niets meer aan toe te voegen. Groetjes van ons.

Marjo en Hennie  

Voor het eerst hebben we met een tent gekampeerd op deze camping. Keuze uit zonnige of schaduw rijke plaatsen. We zijn 9 nachten gebleven en hebben genoten van de gastvrijheid van Hedwig en Ad en van hun lekkere gezellige maaltijden. Ook is het zwembad met voldoende plek in zon of schaduw een prima plek om af te koelen of even lekker te zwemmen. Sanitair is prima en heel schoon. Laatste nacht overnacht in een van de chalets die van alle gemakken voorzien was.
Wij komen zeker nog eens terug naar deze camping met zijn mooie omgeving. Hierover is op de camping naast de nodige fiets en wandelroutes veel informatie te vinden.
Hedwig en Ad:heel erg bedankt voor de fijne tijd.

Hannie en Adri  

Met ons tentje reizen we in de vakantie ieder jaar door landen in Europa. Daarbij kiezen we telkens bewust een camping waar we nog nooit zijn geweest. Le Marcassin is daarop een uitzondering. Dit jaar waren we weer in de buurt en ik geloof dat het al de 5e keer is dat we de camping bezochten. Niet alleen de hartelijke ontvangst door Hedwig en Ad, het schone sanitair, het zwembad, maar vooral ook de kleinschaligheid en rust op deze mooie camping laten ons telkens terug komen. Ook dit jaar hebben we tijdens het etentje met campinggasten en de verjaardagsborrel van Ad weer mogen proeven van de geweldige sfeer die er heerst. Daarbij opgeteld een dosis humor tussendoor (aan een boom hangt bijvoorbeeld een koekenpan met daarop de tekst "te leen bij onmin" maakt, dat we met veel plezier terugdenken aan de mooie dagen die we op deze camping hebben gekend. Ad en Hedwig bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan een goede sfeer. Zijn we in de buurt, dan moeten we ook even naar Le Marcassin.

Jaap en Marjan  

Dit jaar voor het eerst naar le marcassin geweest. Wij houden van kleinschalige campings en deze beantwoorde volledig aan onze wensen. De ontvangst was zeer hartelijk en we voelden ons gelijk thuis. De camping was zeer relaxed. Heerlijk zwembad!! Met heerlijke ligbedjes!! Hygiëne was voortreffelijk. Kortom als het even kan komen we terug. Ook omdat de omgeving nog lang niet volledig bekeken is!
Ad en Hedwig, bedankt voor de gezellige tijd!
Groet, Jaap en Marjan.

Margriet en Joop  

Eind mei hebben we weer genoten op Le Marcassin, voor de vierde keer! De rust, de ruimte, het prachtige groen met doorkijkjes op het dorp in de verte, het gezang van de vogels, het heerlijke zwembad: een paradijs!
Met het warme welkom en de oprechte aandacht van Hedwig en Ad voelen we ons hier thuis, inclusief de verzorging van een gezamenlijke maaltijd met andere gasten.
De rustige, landelijke omgeving nodigt uit tot kortere of langere wandelingen vanuit de camping.
Diverse uitgestippelde, prachtige routes liggen klaar. En verderop blijft ook na vier jaar genoeg boeiende cultuur te ontdekken.
Het comfort van het gele huisje is super! En was dit jaar het gebruik van eigen rollator op het pad een goede keus.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand