annelies 16-07-14 17:00:04

Hallo Rob Saladin en andere lezers,
As je een vraag hebt dan graag via de mail
Via het gastenboek komt een vraag niet of veel te laat bij ons terecht ook hebben wij dan geen telnr of emailadres om te kunnen reageren
Vriendelijke groet Annelies en Rob

jos de wilde 25-06-14 11:24:40

Hallo Annelies en Rob.
Ik wil jullie nog bedanken voor de gastvrijheid.Ook al waren jullie begin mei nog niet open; toch hebben jullie mij laten logeren en heel erg in de watten gelegd.Het eten was heerlijk en het gezelschap prima!De omgeving van jullie camping is prachtig en erg geschikt om motor te rijden.De route die jullie me meegaven voor de terugreis io ook erg goed bevallen!Kortom de camping is een aanrader!
Gr. Jos

Rob Saladin 16-06-14 12:13:54

Dag Annelies en Rob,
Verzorgen jullie ook motortransporten naar Spanje (en terug)?
We willen met 4 motoren, in oktober, in Zuid Spanje zelf een rondrit organiseren, maar gezien de beperkte tijd die we hebben, de motoren per vrachtauto laten vervoeren.
Met vriendelijke groet,
Rob Saladin

Marcel 10-10-13 22:52:51

Rob en Annelies, Wij hebben, zoals Peter hieronder al schrijft, een supertijd bij jullie gehad. Wij hebben met onze motorclub al vele reizen gemaakt en veel gezien, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Jullie gastvrijheid en gedrevenheid heeft van onze 13 dagen een feestje gemaakt. De camping, het sanitair, het ontbijt, het diner en vooral de oneindige hoeveelheid wijn die we dronken tot in de vroege uurtjes....helemaal geweldig. Het transport van de motoren is prima geregeld bij een bedrijf die hier veel ervaring mee heeft. Heel erg bedankt voor de topvakantie.
Marcel, MC Nooit Verkeerd
PS: De Tia Maria staat te wachten hoor

Peter 07-10-13 14:39:44

Hallo Rob en Annelies,We zijn weer thuis na een geweldige vakantie bij jullie.
gr. Nooit Verkeerd.

Trashpassing 31-08-13 15:49:08

Rob en Annelies,
Namens de boy's van Trashpassing wil ik zeggen dat het twee fantastische dagen.
Na een slopende autorit van 4 dagen met de meest waanzinnige opdrachten belanden wij op jullie camping. We moeten zeggen dat het prima geregeld was. Tenten stonden klaar , BBQ geregeld en het bier koud (wel iets weinig maar, maar gelukkig hadden wij ook nog wat mee en hebben jullie nu weer genoeg .) Super gezellige avond gehad.
De volgende dag was Rob niet de beroerdste om degene van ons die nog niet ziek waren van de drank toch kotsmisselijk te krijgen, door als taxi te fungeren en ons naar ons einddoel te brengen, zijnde La Tomantina te Buñol.
Bij terugkomst konden wij nog even heerlijk nagenieten van deze prachtige dag en het heerlijke spaanse coño otra vez alvorens we ons na een heerlijke maaltijd konden opmaken voor de terugweg.
En dan is het de volgende ochtend toch wel erg lekker dat je zo je tent kunt uilopen en de hele boel achter te laten. Super zo'n tenten service!
We hebben en top tijd gehad, wensen jullie veel geluk met het verbouwen van het achterste gedeelte van het toiletgebouw tot trekkershut, zodat we de volgende keer niet meer in een tent hoeven te overnachten.
Al met al een prima camping een echte aanrader als je een keer tomaten gaat gooien in Buñol. (of om de reden die de overige gaste al hebben nagelaten.)
Rob en Annelies bedankt voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Frans

henk 28-12-12 23:26:57

hallo,het ziet er goed uit de omgeving en de camping.
succes met de zonnepaneelen groetjes henk

Evert en Els 25-09-12 10:35:41

September 2012

Net terug van een supervakantie in Spanje.
Wij hebben genoten van de gastvrijheid van Rob en Annelies. Het motorvervoer was goed geregeld. Bij aankomst stonden de motoren te blinken in de garage.
Een paar dagen met Rob en Annelies door de bergen gereden.
Rob is een uitmuntende voorrijder en het rijden met hem was voor mij één grote bergvaardigheidstraining. Mijn zelfvertrouwen groeide per bocht en het zijn er vééél.
Wij hebben een verblijf op de camping gecombineerd met een rondrit door prachtig Andalusië.
Eén week Yatova in combinatie met een bezoek aan Valencia is ook heel goed te doen.
’s Morgens loopt de schaapherder langs je ontbijttafel en ’s middag bewonder je de futuristische architectuur van Valencia. Hoe afwisselend wil je het hebben.
Het was echt TOP!
Evert en Els

Bert Keukenkamp 15-06-12 09:53:51

Hier een bericht van mij, een week verbleven met de motor op deze prachtige camping waar alles tot in de puntjes wordt verzorgt. Mooi sanitair en een oase van rust en mooie natuur. De wegen in het groene bergachtige gebied zijn ideaal om heerlijk motor te rijden. Het ontbijt en het eten is fantastisch. Rob en Annelies maken het erg aangenaam voor hun gasten. Dus mijn ervaring is niets anders dan lof en dus een echte aanrader. Het transport van je motor is in hele goede handen en zeer goed geregeld. Bert Keukenkamp.

Webbeheerder 13-12-10 16:19:54

Wegens aanpassing van de website zijn onderstaande berichten naar dit nieuwe gastenboek overgezet, vandaar bij elk bericht dezelfde datum (van overzetting). Excuses voor de verwarring.
Groeten,
Webbeheerder

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Nieuwe website laten maken?