Nico van den Berg 24-04-16 16:01:41

Tijdens een zeer trieste bijeenkomst een geweldig en gepast optreden. Icy Acres was subliem !

Hans de Haan 27-10-15 19:08:31

Zaterdag avond naar het optreden van jullie koor geweest en wij hebben er van genoten ,nooit geweten dat loodsen ook mooi konden zingen.
Three Score And Ten vind ik een geweldig mooi nummer, ik ken het van the Dubliners gezongen door Barney,maar het koor deed het zeker net zo goed.


Hans en Marloes de Haan

john moens 21-04-15 19:46:39

Hai beste Shanty zangers
Ik heb genoten tijdens het Shanty café.Ik was aan de late kant, maar ja als wielerliefhebber mag je de Amstel Gold Race natuurlijk niet missen.Leuk dat iedereen zo enthousiast reageerde op mijn introductie van de Italiaanse shanty song:'Tarantella'en na wat oefenen gelijk meezong!
Goed van gitarist Jan Bonnier,die gelijk de goede accoorden te pakken had.Accordeoniste Francien beloof ik dat er de volgende keer muzieknoten bij zijn.Hiervoor zal ik toch een beroep moeten doen op Rinus Filius, de 'beste' dirigent en zangleraar van Brabant en Omstreken. Kijk maar eens op de web-site van de Strawberry Sailor Singers,waar ik met veel plezier de sterren van de hemel probeer te zingen.Als arrangeur staat Rinus ook zijn mannetje.Ik ben benieuwd hoe Tarantella er uit gaat zien?
Nogmaals mijn complimenten voor de organisatie van het shantycafé op de'Elbe'.
Wat een prachtige zeesleeper is dat toch!
Ik kijk uit naar de volgende keer.
Ahoy Padre Johnny


Terug naar homepage