Myrthe 17-11-09 15:17:03

Hoi Sanne!

Ik was hier eens aant kijken op uwen blog, en ik moet zeggen da jullie echt wel een heel mooi, schattig zoontje hebben!
Echt vertederend! En alsem daar zo staat te dansen, echt lief!

groetjes Myrthe

Bomma en bompa 19-04-09 20:10:59

Flink Wannes ! Er zal nu weer een hele nieuwe wereld voor hem opengaan nu hij zelfstandig kan stappen. Donderdag de 16de april heeft hij het al goed laten zien hoor! Toen we in het park gingen wandelen wou hij steeds maar naar de zelfde stuik met veel takjes stappen. Wanneer ik hem zei dat hij daar niet in mocht (te gevaarlijk moest hij vallen en takjes in zijn ogen krijgen), heeft hij het ook goed laten horen dat het niet naar zijn zin was! " Wheeeee nu ik kan lopen wil ik gaan en staan waar ik wil !" Wannes zelf als je kwaad weent ben je de schat van ons hart Kusjes bomma en bompa

Tante Joke 19-03-09 14:31:39

Een fantastische EERSTE verjaardag gewenst Wannes!
Dikke kussen!!3
van Tante Joke en Nonkel Jasper

Ghislaine & Eduard, hetzij Moe 11-12-08 10:32:27

Proficiat Sanne en Sven !
Niet alleen voor de mooie foto's van onze al bijzonder knap uit de kluiten gewassen 'jonge heer' maar eveneens voor jullie enthousiaste toewijding aan deze extra verzorgde herinnering naar de toekomst toe.
Doe zo voort en uw beperkte website zal voorzeker nog veel interesse blijven wekken.
Door onze late reactie kan dit misschien wel een negatieve indruk geven, maar wees er van overtuigd dat wij er steeds naar uitkijken om jullie foto's, met vooral de snelle vooruitgang van Wannes, te kunnen bewonderen.
En ... gewoonlijk heel veel reacties bij aanvang, die denkelijk en spijtig genoeg met het opgroeien toch fel aan belangstelling zullen minderen. En toch, als jullie op deze manier deze knappe verzameling blijven verzorgen dan zal zeker onze W A N N E S er later nog heel veel plezier aan beleven en jullie hiervoor altijd dankbaar blijven. Ook wijzelf hadden graag dergelijke herinneringen van onze kinderjaren willen bezitten, maar in die tijd was dit allemaal nog niet aan de orde en ... wij hadden geen ouders die Sanne & Sven heetten !
Nogmaals PROFICIAT !
Moeke & Vake.

Eline 21-11-08 19:24:47

Wannes is een prachtig jongetje! Proficiat!

channah en yves 22-08-08 21:19:20

Dat heeft ons Sanne hier weer mooi gemaakt he!
Wannes is trouwens helemaal de bomma vinden wij!
Het word al een echte flinke jongen.
Jullie zijn goed bezig!

Bomma en Bompa 21-08-08 20:27:48

Hélaba hier de bomma! Sanne ik vind je site echt geweldig! Zelfs op het werk heb ik hem dadelijk bij mijn favorieten geplaatst zodat ik regelmatig eens vlug kan pieploeren naar die mooie foto's.
Wannes, je mama en papa hebben ons hééél gelukkig gemaakt jou een eigen takje te geven aan onze stamboom.
Wannes kleine hartendief.
Je bent zo schattig, je bent zo lief.
Lieve Wannes, kindje klein.
Bomma en bompa zullen er steeds voor je zijn!

ingeborg 20-08-08 12:29:29

hallo wannes en sanne,
tis een hele mooie site geworden, vol prachtige foto's van jullie kleine spruit en leuke verhaaltjes.
groetj
ingeborg en kleine rune

oma en opa 20-08-08 11:19:00

Wannes,  9 maanden hebben we naar jou uitgekeken, en eindelijk was je er dan. Mijn oma-hart vulde zich direct met oneindige liefde voor  jou, ons eerste kleinkind ! onze grootste wens is dat je mag opgroeien tot een gelukkig mens ! Met de hulp van jou mama en papa zal dat zeker wel lukken !dikke kusjes van oma en opa !

Valerie en Lenn 19-08-08 23:33:11

Hey Wannes, je mama kan er wat van hé seg!! Vlotte verhaaltjes over jouw avonturen en hele mooie foto's!! Hoe kan het ook anders met zo'n pracht van een kindje als jij?!! Grtjs,Valerie, mama van Lenn

1 2
Terug naar homepage