Geert Veen 15-11-14 19:43:15

ik heb je gemist op de grote reünie in Soeterberg, maar daar hoorde ik dat je werken moest op die zaterdag, jammer maar helaas. Van de groep waren er nogal wat oude bekenden, zoals Wijnia Lamboo Heling Wijkhuis Pieters Sloetjes Tates en de twee koks waarvan ik de namen al weer vergeten ben. Ik hoop van harte dat het goed met je gaat en hoop je nog eens weer te ontmoeten. Groetjes Geert Veen

 Jos Kuntzel 20-03-14 22:25:15

Via Facebook 'Unifil Libanon 1979' jouw oude website met foto's ontdekt. Mooi Minco om van dag tot dag je dagboek te lezen. Regelmatig "verrek, ja, dat was ook zo" gezegd.
Zat zelf in Haris, als assistent van Ali Ben Bevo - Sgt1 Gert van der Laan. Laatste tijd via internet weer contact met eigen maten gemaakt, mooi is dat!

Willem Rijksen 07-02-14 23:31:00

Goed verhaal.

Jan Willem Smit 16-06-12 19:09:51

Hé Minco.
Ik heb zelf in 1982 in Scribbin gezeten op post 7.13A. Mooi om jouw herinneringen te lezen. Ik denk dat we allemaal verschrikkelijk veel (mooie)dingen hebben meegemaakt en koesteren dit in ons hart. We only remember the days, not the moments. Jammergenoeg is mijn eigen groep helemaal uit elkaar gevallen maar zie er naar uit om ze ooit weer eens te ontmoeten.
Groet, JW.

Jerry Vernooij 08-04-12 02:52:06

Hey minco

Geweldig deze site, brings back good and bad memories....maar waanzinnig, ik zelf zat in Harris, bij logistieke zaken, boven Ali Ben Bevo

gr Jerry

Mike Ouwens 26-02-12 17:12:20

Hey Minco,
na 33 jaar weer contact gelegd met Gert van Dijk, chauffeur van de fouriersbak. Gezellig een middagje herinneringen zitten ophalen. Hij wees me op jouw site. Ziet er prima uit met gedetailleerde verhalen en een hele reeks foto's. Ik heb er ook nog behoorlijk wat. Misschien een idee om die ook aan de site toe te voegen? Gert en ik hebben het idee opgevat om een reunie te organiseren van alle strijdmakkers van post 7-8 uit die tijd. Heb jij er oren naar om mee te helpen om de huidige adressen te achterhalen? Laat maar waat van je horen.
Hartelijke groeten, Mike Ouwens "de Foef"

 Bert Meijer 08-12-11 12:22:17

Hallo Minco,
Ruim een jaar geleden hadden we contact over mijn site. Inmiddels is hij er. Ik probeerde je net te bereiken via de e-mail. Helaas komen mijn mailtjes even hard weer terug. Kun je me even mailen?
Groeten
Bert

 Gerard Elferink 01-02-11 12:22:20

Top site, heb er heel erg van genoten !
groeten, Gerard
Harris, 27-2-'79 - 29-11-'79

gert 09-01-11 14:47:05

Hallo minco,leuk om wat te horen en te zien over post 7-8 mist al die maatjes erg,Was zelf drie tonnerchaufeur en zou het fijn vinden om wat bekenden te zien anne de vries --hoogewerf-mike(defoerier enz)groetjes gert

Jaap Groenendijk 16-09-10 21:56:14

Hoi Minco,
Ik heb jou het laatst op de reunie te Havelte ontmoet,waar wij samen met nog een paar maten naar mijn DVD hebben zitten kijken. Die DVD heb ik jou toen ook beloofd en dat zou verder door de Veteranenvereniging geregeld worden. Zij hebben hem daar namelijk gekopieerd en daarna zou hij in de webshop beschikbaar worden gesteld. Helaas is-ie zoekgeraakt en moet ik nu opnieuw een kopie naar hen toesturen (hier kwam ik afgelopen weekend tijdens een mini-reunie bij Hendrik Nijs pas achter) Er wordt dus aan gewerkt,maar heb nog even geduld.
Mijn complimenten voor jou interessante site!! Ik vind weer veel bekende,weggezakte dingen terug. Ikzelf was als groepcommandant bij de A-cie van Kpt. Wolvekamp weggekaapt en (gelukkig) toegevoegd aan de Paost -cie van Kpt.Oolders en "Leentje Trotyl". Mooie ,leerzame en uiteraard ook droevige momenten meegemaakt.Overigens ben ik nog steeds groepscommandant,maar dan samen met mijn vrouw ,want wij hebben 9 kinderen en inmiddels 4 kleinkinderen; het mooiste wat een mens kan overkomen!!
Tot ziens en houdt de webshop in de gaten voor de jou beloofde DVD
Jaap Groenendijk,Bleiswijk

1 2
Zoeken
Terug naar homepage