Roel 07-12-15 10:25:50

Gisteren gelukkig Alida en Albert met de honden weer gezien. Helaas nu zonder Ruby (Ayla) die we in September j.l hebben moeten laten inslapen en moeder Fleur. Een groot gemis maar het zien van Fenna, Fay en Liss verzachte toch weer wat. Nu vooruit kijken naar de pups die in januari a.s. verwacht gaan worden, we komen zeker langs(-:

Arlinde - Border Motion 26-11-15 20:44:37

Hoi Berner dinnekes, het werd weer eens tijd voor een digitaal bezoekje op jullie site. Blijft een gemis om Fleur niet meer te zien. Het was mooi om te zien dat haar dochter Fay de Nederlands Kampioenstitel heeft gehaald. Wij zijn ook heel benieuwd naar de komende kleintjes en reken maar dat er gekroeld gaat worden BIG TIME

Marijke 19-11-14 18:59:23

Wat een leuke combinatie heb je gemaakt met Fay! Spannend en ben heel benieuwd naar de pups. We komen zeker kijken en knuffelen Heel veel voorpret alvast en nog veel meer puppygenietplezier!

Roel Benthem 15-08-14 22:54:55

Hoi Alida en Albert,Jammer dat het oude gastenboek weg is, er stonden leuke reacties in en gaf de historie van jullie kennel weer. Inmiddels hebben jullie met Fleur al een A, B en C-nest gehad met prachtige pups. Daarmee hebben jullie kennel Van 't Mariahoefke toch op de Berner Sennen kaart gezet. Ook Fay scoort al goed in de shows, wat niet zo gek is met de genen van stammoeder Fleur in haar bloed. Wij hopen dat jullie in de toekomst weer prachtige pups krijgen waar toekomstige baasjes veel plezier aan gaan beleven, net als wij.Succes voor de toekomst en we hopen jullie weer gauw te zien.Groeten van Roel, Ria en een dikke poot en lebber van Ruby (Ayla).

Alida Ruyten 25-06-14 23:37:58

Hallo iedereen,
Helaas is het oude gastenboek verdwenen, geen idee wat er gebeurt is maar de pagina bestaat niet meer.
Vandaar dat we een nieuwe hebben gemaakt, schrijf gerust een berichtje.
Gr Alida en Albert


Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand