Theun den Boer 29-08-19 07:44:58

Hallo toppers!!!Ik ben zojuist weer zonder incidenten naar mijn werk gereden. Onderweg realiseerde ik me dat het motorrijden mijn leven eigenlijk compleet heeft veranderd.Ik heb pas in 2011 mijn A rijbewijs gehaald. Sinds die tijd heb ik inmiddels ruim 130.000 km gereden in binnen- en buitenland zonder noemenswaardige incidenten.De bochtentrainingen hebben enorm geholpen bij het vergroten van het vertrouwen in de motor en mijn eigen vaardigheden (je kan meer dan je denkt, de motor kan veel meer dan je denkt).De ABS training heeft enorm geholpen bij het vergroten van het vertrouwen onder slechte omstandigheden.De motorbehendigheidstraining heeft enorm geholpen bij het verbeteren van de beheersing van de motor bij lage snelheid. De motorcrosstrainingen (best intensief) en de allroadtraningen waren gewoon enorm gaaf ook daar heb ik enorm veel van opgestoken. De Openbare wegtraining helpt enorm bij het "lezen van de weg" en het anticiperen op gedrag van medeweggebruikers is enorm verbeterd. Deze training heeft er bijvoorbeeld al meerdere keren voor gezorgd dat ik aan de goede kant van de weg zat voor een blinde bocht toen een tegenligger de bocht uit kwam op mijn weghelft. De Allroad vakantie naar Andorra in 2014 is tot op heden nog steeds mijn mooiste vakantie ooit.Kortom, helmaal top!!! Bedankt (hiermee bedoel ik het hele team), ga hier vooral mee door, ik ga verzinnen welke trainingen ik nog meer wil volgen ;-)

Johan van Velden 19-08-18 15:22:06

Hoi Nikki en StephanOp 18-08-2018 een geslaagde bochtentraining gedaan op Lelystad. Eerst een duidelijke uitleg van wat theorie en daarna in groepjes van een man/vrouw of 8 naar het circuit. Elk in een groepje van een vergelijkbaar niveau. Heel prettig deze opzet en zeker weer wat geleerd, mijn 'skills' weer wat bijgeschaafd. Zeer nuttig om dit soort dingen een keer op een circuit te oefenen. Bedankt alle instructeurs voor deze leuke en leerzame trainingsdag !

Geert Reijnen 19-08-18 13:55:57

Beste Stephan,
Ik heb gisteren jullie bochtentraining gevolgd in Lelystad. Ik heb ontzettend veel geleerd, met name dankzij onze instructeur Peter. Prima docent, die duidelijk is in zijn uitleg en je in een dag veel meer vertrouwen geeft in jezelf èn je motorfiets. Hij liet ons dit ook voelen door ons achter hem plaats te laten nemen op de buddy... Zeer geslaagd! Dan pas voel je hoe je een bocht moet nemen en je voelt ook hoe klein de inleunhoek kan zijn zonder uit de bocht te vliegen of onderuit te gaan. Geweldige ervaring, prima organisatie en een aanrader voor iedereen die net zijn motorrijbewijs heeft, maar ook als je al 45 jaar - zoals ik - je rijbewijs hebt en de nodige kilometers achter de rug. Kortom een flinke pluim voor Stephan en zijn instructeurs! Ben benieuwd naar de foto,s

Janet Klaver 25-06-18 09:14:43

Hallo Nikki, Bert en de andere instructeurs.
Ik heb een top dag gehad, vond het zo geweldig om te doen en mee te maken.
Veel geleerd en vooral bewustwording van mijn angsten, perfectionisme wat mij het genieten vaak belemmerd. Goede steun gehad van jou en Bert. Ik ga dit zeker vaker doen. Bedankt voor de goede zorgen en misschien tot ziens. 👍👍👍👍😄😄😄🏍🏍🏍

Coen Schimmel 24-06-18 11:23:03

Gisteren 23 juni een bochten training gehad op Lelystad.Was een erg leuke en leerzame ervaring. Goede instructeurs en een leuke sfeer. Na het eind van de dag toch een stuk meer vertrouwen op de motor.
Echt een aanrader voor iedereen die aan zijn of haar vaardigheden wil werken
Groetjes Coen!

Patrick 19-06-18 21:20:01

Dag Nikki en stefan, bedankt voor de mooie bochtentraining op het superleuke en veilige baantje in Lelystad. Veel geleerd weer en erg goed begeleid!
Tot volgende keer,
Patrick

Marco Galdein 19-06-18 09:02:27

Hoi Nikki en Stefan,

Het was weer een geslaagde dag 17 juni in Lelystad.
Veel geleerd en weer een beetje sneller kunnen gaan dan voorheen met betere houding dan voorheen. Volgens onze instructeur was mijn houding "RUK" dus even bijgeschaafd, net als mijn kneepads😉.
De catering vond ik tegenvallen. Voorheen soep, broodjes Croquet etc. Nu veel minder keuze. Het gaat natuurlijk om het rijden maar toch. Een heel leuke dag. Ga zo door. Tot volgende keer met weer nieuwe jongens erbij en hopelijk Rui Rodrigues weer.
Gr. Marco

Ronald van de Steege 29-05-18 18:47:19

24 mei 2018 de cursus motorcross met een groep vrienden gevolgd. Ik kan namens de hele groep zeggen dat het een top dag was! De enthousiaste instructeurs leggen stap voor stap uit hoe je snel de baan door komt waarbij wij zelfs gesprongen hebben. Tijdens het vrij rijden kon je al het geleerde toepassen. Het matreriaal was top en tijdens de gehele dag zijn er foto’s gemaakt die er erg gaaf uitzien!

Johannes Koelewijn 02-05-18 07:24:50

Op 26 april 2018 de crosscursus gevolgt. Wat een topdag. erg veel geleerd. Het word rustig en goed opgebouwd van bochtjes oefenen tot springen toe . Zeer aan te bevelen voor de gene die misschien willen gaan crossen ,of natuurlijk gewoon een leuke dag willen . Ik ga er zeker nog 1 doen.

Rolf 20-10-17 15:40:07

29-9-17 de motorcross training in Utrecht gedaan, wat een superdag! Mooie opbouw van techniek en beheersing gedurende de dag tot en met vrij rijden aan het eind.
Fijne KTM machines, goede verzorging, leuk circuit en goede sfeer.
Voor mij voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand