Marjolein 14-06-19 14:53:10

Gisteren heb ik (pas) mijn bestelling ontvangen! De bestelling die ik op 21 mei 2019 heb gedaan bij jullie.
Inhoud pakket:- mandje voor de knaagdieren- grote snackbar voor de knaagdieren
Beide artikelen zagen er goed uit en onze knaagdieren en wij zelf zijn er erg blij mee.
Toch heb ik 2 verbeterpuntjes...1. Mocht de bestelling in de toekomst bij mij of anderen meer dan 10 werkdagen duren, stuur dan even een e-mail naar de klant. Zo weet de klant dat jullie hem/haar niet zijn vergeten en er toch nog mee bezig zijn. Ikzelf heb gekozen om te wachten en had ik na dit weekend mijn pakket nog niet ontvangen, dan had ik jullie zelf een e-mail gestuurd of erachteraan gebeld. Voor mij was de reden om nog niet te mailen of te bellen, omdat ik weet dat er ook nog feestdagen tussen zaten. (zelfs met de feestdagen ertussen duur het langer dan 10 werkdagen). Maar in mijn gedachte vroeg ik me wel af of jullie mij niet vergeten waren.2. Als artikelen in een gescheurde doos zitten, kun je voor de netheid van de klant de artikelen nog beter verpakken in een nieuwe doos of plastic zak met alle toebehoren. Helaas ontving ik de snackbar in een gescheurde doos. De snackbar zelf was gelukkig heel.
Klaas 01-05-19 14:23:40

Mineralen-zitstokje voor valkparkieten besteld. Super!
Heel tevreden

marleen 13-02-19 08:43:42

beste pets dream.ik heb zaterdag 9 februari bij jullie een montana kooi platinum gekocht.jullie hebbe hem zelfs die avond nog gebracht vanuit winkel nuenen.gemonteerd en al.er zaten zelfs 2 voederbakjes bij.ik krijg het niet voor mekaar om review te plaatsen onder website.dus doe het nu even op deze manier.de kooi is SUPER en Perfekt voor mijn 4 grasjes.zij zijn er ook blij mee.hij staat perfekt in de woning.en hij is heerlijk ruim en groot.kan de familie nu ook gaan uitbreiden naar 6.ben erg blij met de info die u me gaf in de winkel.dit is een kooi die voor altijd blijft.
zeer parkiet vriendelijk door de horizontale tralies rondom.1 vogeltje vliegt slecht.maar die klimt nu met veel plezier overal op.
bedankt voor jullie inzet.ik kom gaag in jullie winkel.altijd aardig.en leuke spulletjes om in te richten.
groetjes marleen
levi lotje kiko en nikky.

Irene Baars 29-09-17 22:22:25

Zeer goede service fijn contact per telefoon alles Keurig op tijd bezorgd !mevr Baars

Jacqueline 09-09-17 17:04:10

goede service, ik had mijn gegevens niet goed ingevuld.Kreeg ik eerst een telefoontje, dat mijn adres niet klopte.Ook werd er aangegeven dat de kleur van het vogeltuigje, niet leverbaar was.Nu een nog mooiere kleur, voor mijn rose kaketoe.
Helemaal HAPPY☺️

Merel 21-05-17 19:14:03

Lieve Bianca,
Hier een berichtje namens Merel.
3 maart werden er 2 hele lieve konijntjes geboren (Peppie en Rosa) bij jou thuis, de konijntjes die ik zou krijgen. Elke week kreeg ik leuke fotootjes toegestuurd met een berichtje hoe het met ze ging. Op deze manier kon ik er echt naar toe leven en mij goed voorbereiden op hun komst. Ook mocht ik een keertje langskomen om de kleintjes te ontmoeten en te knuffelen, erg fijn! Na 7 weken mochten ze met mij mee met een lading info en benodigheden.
Inmiddels zijn ze 11 weken en groeien ze als kool)) Ik wil je nogmaals bedanken en hoop dat je op deze manier nog meer kindjes blij kan maken met konijntjes (en andere diertjes).
Groetjes Merel en de konijntjes

Debby lans 08-02-17 23:21:45

Ben blij met de service. Het kokosoothuisje kon niet geleverd worden vanwege de op is op actie maar kreeg toch netjes een mail of ik dan een ander huisje wilde voor Carlos (mijn vogeltje) en hoefde niks bij te betalen. Nou dat is service. Dank je wel. Veel liefs Debby en Carlos

Marielle 20-07-16 14:17:40

Wat is jullie levertijd? Ik kan dit nergens terugvinden maar zou graag mijn bestelling deze week ontvangen!Benieuwd naar de kwaliteit van een en ander😊


Reactie:
Goedemiddag

Afhankelijk welk artikel u wenst te ontvangen.

Deze vragen kunt u beter even communiceren via onze mail: info@pets-dream.nl

Met vriendelijke groeten
Team Pets-Dream

Irma 30-06-16 17:52:51

Mijn nieuwe vogel kon ik eerder ophalen dan gedacht. Bij Pets-Dream heb ik de Montana San Remo kooi besteld in de kleur platinum. Wel even gebeld of de kooi op tijd kon worden geleverd. Bianca heeft mij uitstekend geholpen en de kooi is prima op tijd geleverd. Ik en mijn vogel zijn erg blij met jullie!!!!

Jolet 14-04-16 23:52:48

Galaxy hamsterkooi 2 dagen in gebruik en bijna helemaal geweldig. Het huisje heeft een halve cirkel ingang/uitgang waar onze goudhamster echt vast bleef zitten. Dak er dus af gehaald om dit te voorkomen. Het rad is wat stroef.

Loopruimte een 8
Accessoires een 5

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?