Ad en Rien 02-02-20 13:33:10

een paardagen met mijn broer bij coen en ingrid geweest .een fijn verblijf goed ontvangen en lekker gegeten niks moet en alles kan

Pieter en Jippe 05-01-20 11:54:23

Mijn vader en ik zijn hier eind juni 2019 een lang weekend geweest. Coen heeft ons heel gastvrij ontvangen. Meteen een gesprek en een drankje bij ontvangst. We zaten net voor het hoogseizoen, dus het was heerlijk rustig op de camping. Er was veel schaduw en rust. Vanuit Qui Vivre Verra kun je heel goed de stranden, musea en monument bezoeken. Coen weet veel over de omgeving en heeft daarom ook veel tips. Er is zoveel te doen in Normandië wat betreft D-day en WOII. In de avond kan je lekker mee eten. Er wordt heerlijk en veel gekookt. Daarna nog even met zijn allen gezellig praten binnen of rondom het kampvuur. Wij hebben hier echt een toptijd gehad! Coen en Ingrid, bedankt!

Hans 17-09-19 08:59:21

Gisteren weer thuisgekomen, en bij het wegwerken van m’n emailtjes viel m’n oog nog ‘ns op jullie website en zie nu pas dat mooie filmpje van Omroep Brabant, schitterend: nog steeds dezelfde levensfilosofie. We waren maar kort bij jullie, maar voldoende om te proeven van jullie grote gastvrijheid…. Als je dat woord ontleedt dan heb je ‘gast’ en ‘vrijheid’, beide zaken waren meer dan prima in orde.
Bedankt voor die gastvrijheid! En gezelligheid. En eten en drinken. En lekker slapen. En leuke mensen. Niet alleen de andere gasten, maar ook en vooral Ingrid en Coen. Au revoir!

Mathijs Ton Janssen 03-05-19 16:48:21

In de laatste week van april heb ik bij Coen en Ingrid Gosseling verbleven met een groep van 27 - aan Defensie gelieerde - groep personen, met het doel om in 4 dagen battlefieldtours te ondernemen naar de landingsstranden en de dropzones. 17 personen in de molen en 10 in een grote Lagertent. Elke dag is bij Coen ontbeten, gedineerd en geborreld op dat fantastische sfeervolle terras van hem en Ingrid.

Een en ander is ons zeer goed bevallen. Sanitair is schoon en op orde (voor de camping dit jaar nieuw gemaakt), en de kamers zijn goed. Het door Ingrid gekookte eten is van hoog nivo.

Vraag bij Coen naar de mogelijkheden die er zijn bij grotere groepen. In overleg kan wss een interessante prijs worden gemaakt

Johan en Rick 19-08-18 23:04:00

Net terug van een aantal dagen gekampeerd te hebben op " Qui Vivra Verra " en prima bevallen, lekker basic, door de eigenaren wordt er meer gedacht in oplossingen dan in problemen en dat is erg fijn, er wordt zelfs iets apart gemaakt als je iets niet lust dat is toch super, de avonden aan de lange tafels waren beregezellig, lekker eten en drinken met tekst en uitleg, de ligging is prima om diverse uitstapjes te maken in Normandië, maak gebruik van de kennis die Coen en Ingrid hebben over de regio, in een paar woorden, geniet van de rust en de eenvoud die je hier vindt en je heb een fijne vakantie.

Eduard en Janny Zijlstra 11-08-18 18:48:27

Vandaag 11 augustus 2018 aangekomen op de camping en hartelijk ontvangen met een rosé door Coen de eigenaar. We kregen een super mooie en rustige plek. Vanavond uitgenodigd voor een wijn/kaasproeverij op de camping. Wat een heerlijk begin van een geweldige vakantie in Normandië.

Mayke 25-07-18 17:55:55

Hallo Coen en Ingrid,
Alweer een hele week thuis en elke dag hebben we het nog over het verblijf bij jullie.Wat leuk dat jullie hond ons als eerste welkom heette. Wat een gastvrijheid! We hebben heerlijk gegeten en prima geslapen en genoten van het gezellige haardvuur en jullie gezelschap. Wat fijn dat jullie zo met ons vroegopstaanders meedachten.
We hebben jullie adviezen ten aanzien van onze bezoeken aan de landingsstranden, ter harte genomen. En ook naar Mont Saint Michel en de twee andere Bretonse steden.
Het was even wennen dat we onse kamers niet konden afsluiten, maar een mooie oefening In het oefenen van vertrouwen. Jullie houden je erf goed in de gaten, hebben we gemerkt.
Jullie hebben een prachtige locatie. We hopen elkaar n september weer te zien!
Groetjes Mayke en Henk

Jan Bruggink 13-06-18 13:47:42

Ben net een paar dagen terug na een weekje bij Coen en Ingrid.
Een paar woorden schieten me te binnen als ik terugkijk.
Basic voor wat betreft de accommodatie en voor wat betreft de gastvrouw en gastheer:
Warm, betrokken en gezellig. Niets is te veel.

Het eten is perfect en overvloedig. Niemand heeft de kans weg te lopen zonder een goed gevulde maag. Er staat voor alle smaken voldoende op de gezellige gezamenlijke eettafel.
En dan waag je je wel eens uit je comfortzone qua eten. En dus heb ik mij laten verleiden tot het eten van een oester. Waarlijk niet slecht, maar eerlijk gezegd ook niet zo bijzonder vind ik. Ik kijk in ieder geval terug op een fantastisch verblijf bij hele lieve mensen in een schitterende omgeving. Ik kom zeker nog eens terug. Het is een speciale plek voor mij en dat mede door Coen en Ingrid.
Ik geef dit graag als aanbeveling mee aan iedereen die ook graag die kant op wil.
Doen!! zou ik zeggen.

Binne en Esmeralda Viersen. 28-10-17 13:08:11

Bij Ingrid en Coen.

We hadden voor 1 week op de camping gereserveerd en toen we bekaf aankwamen werden we eerst onthaald op een lekker glas wijn. Na 10 minuten hebben we besloten om er meteen maar een week bij aan te plakken. Dat kon. Je moet op de camping geen overdadige luxe verwachten, maar alles is netjes en schoon. De mensen op de camping en B&B. zijn hartelijk en altijd bereid om iets extra's te doen. Ik vind het een heerlijke relaxte camping en het voelde als thuis. Volgend jaar proberen we de B&B. voor een paar nachtje voor we verder gaan naar Bretagne. Coen en Ingrid bedankt voor onze eerste en positieve ervaring met Frankrijk. Knuf Esmeralda.

Henk en Thea Steffens 16-10-17 10:12:15

Lieve Mensen
Dank jullie wel voor het fijne verblijf. We hebben, zoals altijd, heerlijk genoten! Op zoover hebben we een mooie beoordeling achter gelaten. Tot gauw. En veel groetjes uit het Oost'n van Nederland. Liefs van ons.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand