Bas 29-04-15 15:10:11

Afgelopen week in één keer geslaagd! Top rijlessen, erg flexibel en handige tips tijdens het rijden! Bedankt Giovanni!

Martine 28-04-15 17:10:50

Super rijlessen gehad! Giovanni is geduldig, geeft duidelijk aan wat er verkeerd ging en blijft altijd rustig. Hij kan ook goed vertellen waar je staat in je leerproces en waar je nog in moet ontwikkelen. Als hij je laat afrijden of een toets doen, ben je wel echt op het niveau van het examen. Daarnaast is er een vertrouwde sfeer. Als je hier leert autorijden, kan je het ook echt wel. Zeker een aanrader!

Michael 13-04-15 18:56:41

vanochtend in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan Giovanni. Zijn manier van lesgeven is top. Hij is rustig, geduldig en neemt de tijd om uit te leggen wat je goed doet en wat je fout doet. Bedankt voor alles.

Eva 03-04-15 17:20:26

In 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen!!!!!!! Iets wat ik echt NOOIT had verwacht! Alle credits gaan naar Giovanni, want zonder zijn rijlessen had ik dit nooit voor elkaar kunnen krijgen. Giovanni heeft een erg fijne manier van rijles geven. Hij is rustig, duidelijk, flexibel en heeft veel geduld met iedereen. Waar ik Giovanni vooral dankbaar voor ben, is dat hij me zelfvertrouwen heeft gegeven tijdens het autorijden. Ik zit nu zelfverzekerd en niet meer bang achter het stuur. Maar het allerbelangrijkste blijft toch dat je bij Giovanni gewoon erg goed en veilig leert autorijden! Hij is in 1 woord een topinstructeur en ik raad iedereen Verkeersschool Barendrecht aan!!

Marrie 31-03-15 19:50:52

Na 7x afrijden en zakken ben ik in november begonnen met lessen bij Giovanni. Wat een verschil met waar ik eerst zat... Dat had ik eerder moeten doen! Vanmorgen ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb geleerd om zekerder achter het stuur te zitten, logisch na te denken en ver vooruit te kijken. Top rijinstructeur. Altijd op tijd en soms zelfs te vroeg. Neemt de tijd om uit te leggen wat je beter kan doen en zegt het vooral ook als je het goed hebt gedaan. Geeft vertrouwen, is flexibel met het inplannen van rijlessen en geeft tijd en ruimte om te groeien in de auto. Thanks Giovanni voor alles! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen.

joyce 31-03-15 12:02:10

ontzettend fijne rijschool en een nog veel fijnere rij instructeur. Altijd relaxt maar nooit te en zeer flexibel. Dankzij jou is het me gelukt me rijbewijs in 1 keer te halen! dankjewel Giovanni voor alles!

Simarta 25-03-15 19:50:01

Top Rijinstructeur! Altijd op tijd, geduldig en legt alles duidelijk uit. Verkeersschool Barendrecht is ongetwijfeld een aanrader. Bedankt Giovanni!
Groetjes,
Simarta

Vera 25-03-15 14:25:58

Fijne en goede rijschool. Altijd op tijd en heel flexibel met het plannen om schooltijden heen. Ook geen probleem om een keer ergens anders opgehaald of gebracht te worden. Bedankt! Groetjes Vera

Iris 21-03-15 08:34:19

Dankjewel Giovanni voor je geduld en stiptheid! Veel geleerd en ook leren ontspannen in de auto! Het was fijn dat je altijd je schema probeerde aan te passen wanneer je als leerling het druk had. Af en toe ophalen in Rotterdam was ook geen probleem! Bedankt voor je tijd en kennis!

Renée 02-02-15 10:26:03

Dank je wel voor alle lessen! Je was altijd stipt op tijd en heel vriendelijk! Ook alle tips die je hebt gegeven, hebben er echt voor gezorgd dat ik nu zelf mag gaan rijden. Super bedankt!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage