FAM. DE BOER 16-04-14 10:48:14

Zondag 13 april maakten wij ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk met familie en vrienden en prachtige tocht met Partyschip Grouw. Het weer was ons goedgezind. De verzorging aan boord was uitstekend. Onze familie en vrienden waren ook allen zeer te spreken over het geheel.Mede hierdoor is ons 50-jarig huwelijksfeest voor ons onvergetelijk geworden.

Sietske Stelpstra 19-11-13 12:02:29

Op zaterdag 9 nov. vierden we de 86 ste verjaardag van onze heit ,pake en oerpake. We vertrokken om 1400 .Het zonnetje scheen lekker ,wat aangenaam warm aanvoelde aan boord. Marjanke voorzag ons van allerlei lekkers. Tjonge ,wat heeft zij wat werk verzet die middag .En dat 5 uren lang. Het was in 1 woord geweldig. Ook wat de schipper betreft , die heeft ons langs mooie plekjes gemanouvreerd. In Eernewoude konden we de benen even strekken. Terug in de boot kregen we een heerlijke broodmaaltijd voorgeschoteld. Met ijs toe. Geweldig. Bedankt voor de fijne middag. Ook namens onze Heit.M.vr.gr. Sietske Stelpstra

Henriette Jennissen 24-09-13 15:40:04

Op dinsdag 16 september monsterden we aan: 18 franse zuivelexperts uit Bretagne, w.o. Jeltje, een friese boerin die zich met haar Gerben 20 jaar geleden in Bretagne heeft gevestigd en daar een mooi melkveebedrijf runt. We hadden een zwaar hoofd in de tocht die met fikse regen en koude wind inzette, en 4 uur lang nog wel. Maar dat was buiten de waard gerekend: Marjanke zette ons heerlijke drankjes en borrelhapjes voor de neus en kapitein Kees voer ons met vaste roerhand door schilderachtige dorpjes en onder (ophaal)bruggen door. Een brugwachter maakte overuren en opende speciaal voor ons zijn brug; hij at zijn gekregen ijsje onder daverend applaus.. Het werd feeriek toen de zon begon te schijnen over de weilanden met statige boerderijen en een gouden glans verscheen om en op het water (kapitein Kees, toch gewend aan natuurschoon, legde die momenten vast op zijn smartphone). Zelfs de franse tongen vielen stil van zoveel moois en rust. Het feest ging door met een door de catering aan de oever gebrachte maaltijd, heerlijk huzarensalades, gloeiende goulash, prachtige fruitsalade, en door de wijn kwamen de tongen weer tot spreken! Een prachtige avond in een bijzonder mooi stukje Nederland. Dank aan Kees en Marjanke, la vie est magnifique! Henriette Jennissen

Ingrid Sipma-Gangadin 27-08-13 18:12:17

Op zaterdagavond 24 augustus 2013 een echte Surinaamse verjaardagsavond gevierd met 70 mensen, familie en vrienden aan boord van partyschip Grou. Muziek werd verzorgd door dj Lash uit Harderwijk en voor eten hadden we zelf gezorgd. Bediening van drankjes was uitstekend en strak verzorgd door slechts 2 medewerksters en de kapitein was zo enthousiast dat hij zelfs ging filmen toen wij aan het dansen waren. Volgens afspraak waren we 22.00 weer in Grou en ging iedereen huiswaarts. Aan boord alles oke, prijs en kwaliteit naar verwachting, alleen parkeren van de auto's was op deze bewuste (drukke) zaterdag lastig, maar is zonder boetes toch gelukt.

Mevr. M. Vogelaar 20-08-13 10:26:31

Even een vraag. Waar lag u boot met de IFKS in Lemmer op zaterdag 10 augustus? Wij gaan altijd mee,waren op tijd, maar geen boot te zien.Op de site stond ,vertrek aanlegplaats Lemmer.Niets gezien,we zijn dus maar weer vertrokken.
Met vriendelijke groeten, fam. Vogelaar

Jaap en Jenneke Bijker-Pauw 09-08-13 23:52:01

Woensdag 7 augustus een geweldige dag gehad aan boord van de Grou. Wij vierden onze 70ste verjaardag en waren met 55 vrienden aan boord en keken naar het Silen op het Slotermeer. Geweldig goede kapitein, catering, goede verzorging van de bemanning...zelfs een heel leuke spontane gitaarspeler. Dit alles bij elkaar verhoogde de feeststemming.Een aanrader voor iedereen die zijn verjaardag eens anders wil vieren!!Nogmaals Kees en Marjanke hartelijk Dank.Jaap en Jenneke

Frank den Biesen 25-07-13 08:02:53

Gisteren genoten van de geweldige gastvrijheid van de schipper en bemanning tijdens de wedstrijden (helaas afgelast)van het sktsjes,Erg gezellig en gastvrij.top!!Ga zo door.

familie Rijkes 08-07-13 09:53:03

Onder het genot van een kopje koffie met oranjekoek varen we Grou uit over de nieuwe staande mast route.
Het belooft een prachtige dag te worden; schitterend weer, goed gezelschap op een gezellig knus schip.
Het mooie Friesche landschap glijdt aan ons voorbij. Als wij ons de lunch goed laten smaken, vaart de Tanja door het mooie dorp Wartena.
In Earnewoude pauzeren we n uur. We maken een stop bij het sktsje museum waar een aantal gasten van boord gaat en leggen dan aan in het dorp waar de kinderen zich vermaken op de nieuw aangelegde speelplaats.
Met een hapje en een drankje varen we door de Alde Feanen weer naar Grou.Het was een prachtige dag.
Jan Rijkes, Haskerdijken

Lenie Jellesma 12-06-13 21:12:21

Op zondag 9 juni heb ik samen met familie, vrienden en buren mijn vijfenzestigste verjaardag gevierd op Partyschip Grou. De route, de bediening en de stemming aan boord was in n woord GEWELDIG. Direct na vertrek kregen we koffie/thee met oranjekoek, later gevolgd door een drankje met overheerlijke hapjes. Velen maakten een praatje met schipper Kees in de stuurhut, die ondertussen de boot zeer kundig door Wergea stuurde en ons de Zuidlanden bij Leeuwarden liet zien.Vlak voor de stop in Warten was er voor iedereen een kop soep en na een korte wandeling stond er een zeer uitgebreid buffet klaar. Via de Princenhof ging de tocht terug naar Grou, waar de boot precies om zeven uur afmeerde. En van de dames van de bediening heeft toen nog een groepsfoto gemaakt.Iedereen was erg enthousiast.Maar de mooiste opmerking kwam van mijn jongste kleinzoon. Hij zei 's avonds tegen zijn ouders: "Als ik jarig ben, wil ik ook een feestje op een boot."
Hartelijk dank voor deze heerlijke middag.

senioren Akkrum 30-05-13 19:59:06

28-5-2013Met prachtig weer stapte een groep van ruim 100 personen aan boord.Deze keer een tocht naar Sneek Al snel werd de thee of koffie met oranjekoek geserveerd. Heerlijk!Met veel stuurmanskunst stuurt Kees de boot door de smalle bruggen in Sneek .De meisjes zorgden ondertussen voor de drankje en hapjes.We hebben genoten van een fantastische vaartocht.Voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Website Laten Maken