Familie Buursma 02-07-14 22:11:54

Op 21 juni j.l hebben wij een ontzettend gezellige dag gehad met de hele familie om de 80e verjaardag van ma te vieren. 's Middags om half vier aan boord van de Ms Tanja. Het weer was prachtig dus allemaal op het bovendek. Heerlijke hapjes en wat te drinken onderweg door Akkrum gevaren, toen over Terherne richting Sneek. Nog een klein rondje door Sneek, wat gezellig allemaal! Daar zijn we overgestapt op de Ms Grou waar het uitgebreide buffet klaarstond. Heerlijk gegeten, wat een heerlijk buffet, echt complimenten. Na een heerlijk bakje koffie met nog wat lekkers erbij kwam er een einde aan een superdag!! Bemanning en bediening ontzettend bedankt voor de mooie vaartocht. Hartelijke groeten, Mw. Buursma en familie.

anna en henk 25-06-14 21:47:32

Zondag 22 juni 2014 hebben we een heerlijke dag gehad op de rondvaartboot. We waren met 54 personen, waaronder een paar tieners. De tocht die we gemaakt hebben is een echte aanrader: o.a. in Wartena en Wergea. De catering was geweldig, zowel de koude gerechten (vooral de pastasalade is een aanrader!) als de warme gerechten (geen ondefinieerbare brij van vlees, saus en groente!). De kapitein is enthousiast en open, de bediening is vlot en wat heel belangrijk is, heeeel erg aardig, net als de kapitein trouwens! Echt een aanrader. Niet in de laatste plaats gezien de relatief lage kosten. Prijs en kwaliteit staan in prima verhouding.

fam. Kalsbeek-Lanting-V.d. Wes 23-06-14 22:36:41

Zondag 8 juni hebben we een geweldige middag gehad. Prachtig weer en genoten van de omgeving van Grou, Akkrum, Sneekermeer tijdens de vaartocht tgv onze ma, beppe en oer-beppe Reina die 85 jaar is geworden. Enthousiaste schipper die vertelde over de omgeving, gezwommen waarbij ook schipper Kees mee deed.Grootste compliment kwam bij terugkeer Grou waarbij achterkleinkind vroeg (na 4 uur varen!) "beppe kunnen we nog een tochtje doen, ik vind het zo leuk". Bemanning en bediening van partyschip Grou: heel hartelijk dank.

Wim van der Kamp 27-05-14 08:29:43

Op donderdag 15 2014 hebben wij met de senioren uit onze CGK kerk uit Meppel een fantastische dag beleefd op een van de rondvaartboten van jullie. Naast de geweldige vaarkunsten van Kees hebben wij de bediening als zeer gastvrij ervaren. Leuke bijkomstigheid was de eerste mooie dag van de maand mei in 2014. Topweertje om te varen.
Wij willen jullie alsnog bedanken en veel succes wensen voor de toekomst.

Contactgroep Postactieven Regi 19-05-14 16:38:31

Op 14 Mei 2014, hebben wij met de groep oud militairen van de vliegbasis twenthe een bijzondere tocht gemaakt over het Sneekermeer naar Sneek.Aan boord ontbrak het aan niets, alles was prima verzorgd.De bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam.Vooral de route via Akkrum was zeer geslaagd.Het gezelschap, had veel tochten meegemaakt, maar deze was wel de mooiste.Is voor ons voor herhaling vatbaar.Namens de groep, HARTELIJK DANK

Henk Kroes 12-05-14 13:03:16

Op zaterdag 10 mei hebben we met de Brouwer familie (2 tantes en neven en nichten van moederskant) een vaartocht gemaakt van Grou door Warten, Wergea, Earnew‚ld, de Veenkoop en Goaijingahuzen, langs de boerderij waar ik ben opgegroeid. Dankzij de stuurmanskunst van Kees konden we de sluisjes in de Goaijingahķsterfeart passeren. Het weer was slecht, maar de stemming aan boord uitstekend. Dat hebben we vooral te danken aan de prima verzorging aan boord en de heel bijzondere route die Kees ons heeft geboden. Ik hoop dat je de kleine verfbeschadiging snel weer hebt weggewerkt Kees. De sluisjes hadden best wat breder gemogen.

FAM. DE BOER 16-04-14 10:48:14

Zondag 13 april maakten wij ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk met familie en vrienden en prachtige tocht met Partyschip Grouw. Het weer was ons goedgezind. De verzorging aan boord was uitstekend. Onze familie en vrienden waren ook allen zeer te spreken over het geheel.Mede hierdoor is ons 50-jarig huwelijksfeest voor ons onvergetelijk geworden.

Sietske Stelpstra 19-11-13 12:02:29

Op zaterdag 9 nov. vierden we de 86 ste verjaardag van onze heit ,pake en oerpake. We vertrokken om 1400 .Het zonnetje scheen lekker ,wat aangenaam warm aanvoelde aan boord. Marjanke voorzag ons van allerlei lekkers. Tjonge ,wat heeft zij wat werk verzet die middag .En dat 5 uren lang. Het was in 1 woord geweldig. Ook wat de schipper betreft , die heeft ons langs mooie plekjes gemanouvreerd. In Eernewoude konden we de benen even strekken. Terug in de boot kregen we een heerlijke broodmaaltijd voorgeschoteld. Met ijs toe. Geweldig. Bedankt voor de fijne middag. Ook namens onze Heit.M.vr.gr. Sietske Stelpstra

Henriette Jennissen 24-09-13 15:40:04

Op dinsdag 16 september monsterden we aan: 18 franse zuivelexperts uit Bretagne, w.o. Jeltje, een friese boerin die zich met haar Gerben 20 jaar geleden in Bretagne heeft gevestigd en daar een mooi melkveebedrijf runt. We hadden een zwaar hoofd in de tocht die met fikse regen en koude wind inzette, en 4 uur lang nog wel. Maar dat was buiten de waard gerekend: Marjanke zette ons heerlijke drankjes en borrelhapjes voor de neus en kapitein Kees voer ons met vaste roerhand door schilderachtige dorpjes en onder (ophaal)bruggen door. Een brugwachter maakte overuren en opende speciaal voor ons zijn brug; hij at zijn gekregen ijsje onder daverend applaus.. Het werd feeŽriek toen de zon begon te schijnen over de weilanden met statige boerderijen en een gouden glans verscheen om en op het water (kapitein Kees, toch gewend aan natuurschoon, legde die momenten vast op zijn smartphone). Zelfs de franse tongen vielen stil van zoveel moois en rust. Het feest ging door met een door de catering aan de oever gebrachte maaltijd, heerlijk huzarensalades, gloeiende goulash, prachtige fruitsalade, en door de wijn kwamen de tongen weer tot spreken! Een prachtige avond in een bijzonder mooi stukje Nederland. Dank aan Kees en Marjanke, la vie est magnifique! Henriette Jennissen

Ingrid Sipma-Gangadin 27-08-13 18:12:17

Op zaterdagavond 24 augustus 2013 een echte Surinaamse verjaardagsavond gevierd met 70 mensen, familie en vrienden aan boord van partyschip Grou. Muziek werd verzorgd door dj Lash uit Harderwijk en voor eten hadden we zelf gezorgd. Bediening van drankjes was uitstekend en strak verzorgd door slechts 2 medewerksters en de kapitein was zo enthousiast dat hij zelfs ging filmen toen wij aan het dansen waren. Volgens afspraak waren we 22.00 weer in Grou en ging iedereen huiswaarts. Aan boord alles oke, prijs en kwaliteit naar verwachting, alleen parkeren van de auto's was op deze bewuste (drukke) zaterdag lastig, maar is zonder boetes toch gelukt.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Website Laten Maken