Gijs Briene 03-11-12 13:54:08

Hallo,
Ik wil u graag nog een keer bedanken voor uw hulp en inzet met betrekking gewonde Buizerd in Culemborg ik weet niet of het dier het gaat redden, wij hebben ons best gedaan.

Met vriendelijke groet
Gijs

Iris Eppink 25-06-12 15:53:21

Beste Rob,
Op zaterdag 19 mei heb ik een jonge ransuil vanuit het Duitse Pfalzdorf bij jou gebracht. Hij was daar uit het nest gevallen en het lukte niet om hem weer onder de aandacht van de ouders te brengen.
De mensen bij wie de uil in de tuin was gevonden en ik zijn heel benieuwd of hij het gered heeft (wat jij wel zei te verwachten). Ook zou ik heel graag een keer een bezoek aan jullie centrum brengen, mag/kan dat?
Bedankt voor je reactie,
Iris Eppink
De Kranshof 44
4005 DC Tiel
06-44392379

Conny Grandia 19-03-12 22:44:52

Goedeavond, een aantal weken geleden liepen wij met onze honden het dagelijkse rondje door de boomgaard en op weg naar huis zagen wij een jonge bosuil vast zitten in de prikkeldraad. Hij had zich met zijn vleugels helemaal vast gedraaid en hing daar hulpeloos en vermoeid.
We hebben de draad kapot geknipt en hebben uiteindelijk de draad uit zijn vleugels gehaald. Dezelfde avond kon ik hem nog brengen bij de opvang in Avezaath. Volgens Rob viel het gelukkig mee en zou de bosuil wel weer beter kunnen worden.
Fijn dat er opvangadressen zijn voor uilen, egels etc. Een gift voor deze stichting heb ik vanavond overgemaakt.
Vriendelijke groeten,
Familie Grandia Meteren

M. 05-03-12 19:52:06

Goedendag,

Ik heb een vraag over de kerkuil.

Is het mogelijk de gelaten veren van de kerkuil naar mij op te sturen?

Voor verdere uitleg van het verhaal kunt u mailen naar: eeuwige.sferen@gmail.com

Heidi Rasker Boxem 10-10-11 16:10:20

Beste Rob,
Daar stonden wij gisteren (op zondag!)met een jong egeltje in een schoenendoos. Zijn achterpootje was ernstig beschadigd. Kregen een 'college' hoe het beste met egels om te gaan. Dat staat niet op die manier in de boekjes die ik er over heb! Dankjewel. Mooi om mee te maken hoe liefdevol er over de dieren gesproken wordt.Fijn dat er zulke mensen zijn als u. Een bedrag om uw werk mede mogelijk te maken is onderweg. Hoop zo dat ons kleine egeltje tijd van leven krijgt.
Hartelijke groet, Heidi uit Ingen

Jos van Lith 10-09-11 21:57:27

Lieve mensen, ik heb een hoop respect voor jullie inzet en jullie werk, op het gebied van het verzorgen en opvangen van gewonde danwel hulp behoevende dieren. Een hele hoop dieren krijgen door jullie inzet een tweede kans, voor de sperwer die ik bij jullie heb gebracht hield het helaas op, haar verwonding was te erg om nog terug te kunnen keren in de vrijheid die ze ooit had. Maar gelukkig geld dit niet voor een helehoop andere dieren, die door jullie weer een tweede kans krijgen. Ik hoop dat jullie hier nog heel lang mee door zullen gaan en wens jullie het allerbeste toe, en heel veel succes, m.v.g Jos v Lith Zoelmond 10-9-2011.

Gerard Op het Veld 30-08-11 22:09:46

Hallo,
Ik vraag me af of het ook mogelijk is het opvangcentrum te bezoeken en rond te kijken.
Mijn kleindochters zijn zeer benieuwd hoe zo'n centrum werkt en zouden graag eens op bezoek komen.
Bedankt voor uw reactie.
Hartelijke groet,
Gerard Op het Veld
Elst


Zoeken
Terug naar homepage
 
Dit gastenboek maakt gebruik van cookies om relevante advertenties te kunnen tonen