Fam. B 20-08-17 21:31:03

Wat een verschil!Na een moeilijke tijd met veel stress en ruzies binnen het gezin kwamen we via de huisarts bij Sasha terecht. Niet alleen onze zoon, maar ook wij als ouders hebben handvatten gekregen om elkaar beter te begrijpen, tijd voor elkaar te nemen en afstand te houden (te gunnen) als dat nodig is. Sasha heeft onze zoon op een leuke (wat ik kon horen vanuit de gang ;-) ) en speelse manier geleerd om te gaan met de vele gevoelens/emoties die in dat kleine lijfje rondgaan. In een korte tijd is hij enorm gegroeid in zelfvertrouwen, praten over gevoelens en het maken van keuzes. De rust is voor hem en het gezin weer een heel stuk teruggekeerd. Bedankt daarvoor.

fam. Schouten 18-08-17 00:30:24

Sascha heeft onze dochter begeleid in verband met faalangst en moeite met emotieregulatie. Sascha is rustig en kalm en heeft haar de ruimte gegeven om zichzelf te kunnen zijn en tegelijkertijd ook te leren uitdagingen aan te gaan. Sascha straalde uit dat zij vertrouwen heeft in onze dochter en dat zij mag zijn wie ze is. Onze dochter hebben we langzaam zien veranderen. Mooi om te zien. We hebben ook veel gehad aan de tips die Sascha ons heeft gegeven. Lieve groetjes van fam. Schouten

Michelle 13-06-17 11:16:13

Lieve Sascha, de speltherapie tijd is vandaag afgerond. Onze dochter hebben we in september 2016 aangemeld en toen ben je met haar aan de slag gegaan. Een periode waarin we een hoop veranderingen bij haar hebben zien plaatsvinden. Na een lange periode van ziek zijn, weinig zelfvertrouwen, verdrietige en boze buien is onze dochter weer opgebloeid. Haar zelfbeeld is gegroeid en ze heeft weer het gevoel dat ze er mag zijn. Hartelijk dank voor de tips die wij hebben mogen ontvangen en voor de fijne begeleiding van onze dochter.

Jolanda 11-04-17 20:18:40

Sascha, je hebt onze dochter op een leuke speelse manier geholpen om o.a. meer zelfvertrouwen te krijgen. We hebben haar echt zien 'groeien' en zijn je hier heel dankbaar voor. Je bent een topper!

Fam. Koks 21-12-16 14:52:29

Beste Sascha, je hebt onze dochter sinds haar 5de een paar keer begeleid. Nu is ze 7,5 en heeft ze net de ik-ben-ik training afgerond. Het was heel prettig om over een moeilijk onderwerp als gevoelens te leren praten. De manier waarop je dit doet is zo leuk dat eigenlijk niet zo moeilijk is. Samen huiswerk met haar maken, was voor ons als ouders zeer constructief. Als ouders zijn we heel blij dat er speltherapie bestaat. Dank voor alles, opvoeden wordt met jouw hulp een stuk makkelijker.

Groetjes, fam Koks

Maud Bakker 21-08-16 19:37:40

Lieve Sascha, je hebt mij heel goed geholpen met alles en ik heb heel veel geleerd van je. Blijf zo doorgaan om kinderen weer blij te maken. Xxx Maud

Jelleke van Schaik 12-07-16 18:46:14

In 2013 en 2014 hebben onze tweelingzonen speltherapie en aansluitend de ik-ben-ik training gevolgd bij Sascha. Met veel geduld en vooral veel oog voor het individu heb je onze jongens begeleid en op weg geholpen naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Wij waren er enorm mee geholpen en zagen ook de verandering bij onze jongens!

Rene Krijger 22-06-16 23:22:47

Hi Sascha, we hebben met Famke al 2 jaar problemen gehad met haar concentratie, woede aanvallen, onhandelbaarheid en brutaal op school. We wisten als ouders echt geen raad meer ;-(Via de IB-er van school bij jou terecht gekomen en na 2 sessies en heeeel veel tips van jou (ook voor ons als ouders) kregen we onze dochter weer terug zoals we die al heeeel lang miste!
Hier zijn we jou ONWIJS dankbaar voor, echt waar! We hebben nu ook van andere mensen en school gehoord wat een lief/zacht en humoristisch meisje het nu is, wat wij natuurlijk altijd al wisten, maar nu terug hebben gekregen.Alle sessies, en ook die met de paarden hebben z'n vruchten ZEKER geworpen.Lieve Sascha, uit de grond van ons hart; ONWIJS BEDANKT, je bent echt een speciaal en lief persoon.keep up the good work ;-)

Mieke Gevers 15-06-16 11:02:42

Mijn dochter had een heftige tijd achter de rug en hierop kreeg ik het advies om haar aan te melden voor speltherapie. Sascha kon veel uit haar spel halen en haar uitdagen om dingen anders te zien en zich minder druk te maken om dingen. Om haar zelfvertrouwen te vergroten heeft ze aansluitend ook de ik-ben-ik training gevolgd.
Dit heeft haar veel goed gedaan.
Inmiddels is ze uitgegroeid tot een leuke en vrolijke meid met veel vriendinnen en haalt ze hoge punten met de cito-toets. Dat had ik nooit verwacht.
Ik kan de praktijk van Sascha zeker aanbevelen.

Corine 17-01-16 21:27:57

Onze zoon had moeite om zijn emoties te uiten en onder woorden te brengen. Na 2 individuele sessies gaat dit heel erg goed. Hij is veel opener geworden en laat zijn emoties zien.Wij zijn er helemaal gelukkig mee!!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage