Dvba 26-05-19 15:04:06

Voor de 2e keer met 30 personen geweest. Weer een super leuk weekend gehad en de catering was weer fantastisch. Jan en Hinke volgend jaar zij wij er weer. Met bikersgroet de veteranen van DVBA

Jacques H.T.M.v 06-09-18 15:23:32

Hoi Hinke en Jan, voor de zesde keer bij jullie om weer te genieten was weer top.Groetjes en volgend jaar weer!!

Michel & Ben 28-05-18 19:24:02

We hebben heerlijk genoten op de motorcamping Witveen alles is keurig netjes en een mooie omgeving om lekker een ritje met de motor te maken. Je merkt dat Jan en Hinke met liefde deze camping beheren, de bbq & ontbijt waren heerlijk. Ennehhh de bar met bier was zeer goed verzorgd. Tot de volgende keer!

Piet van zundert 03-01-18 10:30:14

Jan, Hinke, allereerst de beste wensen!!(hadden jullie ook prijs?)
Wij waren er met het GS weekend met Pasen en komen zeker nog eens aan.
Temeer daar Marieke toen geen motor kon rijden.
Mss. met Pinksteren.
Je hoort nog van me,
GRTZ. Piet

Guy (Boeboe) 28-08-17 11:28:42

Hey Jan en Hinke en kids,Tussen 4 augutus 2017 en 7 augustus 2017 waren wij, Guy en Marc (Boeboe en Baba) te gast op 't Witveen.Ondanks de ongunstige weersvoorspellingen (weerman liegt!) hebben we vier dagen en drie nachten mogen genieten van een zonovergoten Eastermar. Wij hebben enorm genoten van Jan, die zich een ware entertainer toonde voor zijn vier gasten. Yep, Hans en Elsa waren er ook te gast. Met zijn vijven hebben telden we minstens voor 10, haha! Bedankt voor het erg warme onthaal, het gulle ontbijt en de overheerlijke maaltijden. De Friske Sûkerbôle, de fijne rit die we samen met Jan deden en hoe we leerden dat je in een beperkte straal rond Eastermar veel prachtige kilometers kan rijden. Deze motorcamping is een aanrader voor iedere motard. Wij komen zeker nog ne keer terug. De laatste avond was een prachtige afsluiter. Samen met de ganse familie van Jan mochten we proeven van de geweldige kookkunst van Jan (al dachten we eerst wel dat Hinke de dader was). De avond werd lang en de nacht was kort. Het afscheid was roerend.Heel erg bedankt voor alles Jan en Hinke!!! Niet in het minst voor de tomaten en courgetten. Daar heeft Marc nog een heerlijke soep van gemaakt, goed voor 1 avondmaal en 1 ontbijt .Wij zeggen alvast tot ziens!Grtz,Guy, Marc, Tina en Lore. Maar ook van Silke en An. Die zullen jullie ook wel eens ontmoeten.

Ruud Kraan 21-05-17 23:26:36

Op vrijdag 19 mei werden we hartelijk ontvangen door Hinke & Jan op de camping. Vanaf t begin hing hier al een gemoedelijk sfeertje en kregen we de indruk dat hier veel mogelijk is.
Ondanks het feit dat sommige (aspirant) clubleden nogal veeleisend zijn lieten Jan & Hinke zich zeker niet de kast opjagen.
Heerlijk schoon sanitair en een super lekkere douche waar geen douchemuntjes bij nodig zijn.
We hebben genoten bij jullie en komen zeker weer.


Namens de vcm,
Ruud kraan

jan (guppy) postma 03-12-16 22:50:58

mooie site,duidelijk , we komen zeker langs

gerke 30-11-16 21:10:30

mooie site geworden jan en hinke.
al een paar keer met een clubje na een leuke toertocht een erg leuke avond gehad met perfecte BBQ en erg gezellige gemoedelijke sfeer.
een aanrader om hier eens langs te gaan.


zo....toch maar even de eerste.

Gijs Kostman de motorschuur. 30-11-16 19:35:39

Ziet er mooi jan ik wens jullie een heerlijke winter en een top nieuw seizoen.
De roeten van je collega's van Motorcamping de motorschuur.

Kroontje 30-11-16 19:19:08

ziet er weer netjes uit. Nu hopen dat er meer motorrijders gaan komen op een gewoon weekend


Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?