Marcel 15-11-17 23:50:41

Hoi Tony, nog een bedankje van de "glimlachers van rij 1" uit Diemen voor de Weetjenogwel topavond. Ik vond het een hele belevenis om jullie van zo dichtbij mee te maken! Ijzersterke nummers vertolkt door jouw en Maaike's dijken van stemmen met veel gevoel voor entertainment in een mooi opgebouwd programma. En wat bijzonder om muzieklegende Ruud Bos mee te maken. Als kroon op de avond hadden jullie zelfs tijd voor een praatje met ons en bleken jullie superaardig. Ondanks de titel hoef je echt niet oud te zijn om te hopen op een deel 2!

Freddy de Jonge 23-02-17 14:21:05

Hallo Tony ,
Gezien 21-2-2017 in Groningen geweldig zoals jij Wim Sonneveld zong maar de rest was ook prima. Maar het jammerlijke vond ik dat sommige liedjes helemaal vernield werden door in een andere stijl te brengen . Ik had liever de originele liedjes gehoord. Al met al wel een geslaagde avond met goede dansers, achtergrond zanger(essen) en orkest.

Henriëtte 23-02-17 13:52:43

TOP Tony, genoten van je in Groningen!

 Frits Vinju 28-11-16 17:21:27

Tony,

Geweldig mooi nummer van Rob de Nijs afgelopen zaterdag op TV, je bent een kanjer als artiest en als persoon gewoon super aardig !

Frits Vinju uit Rhodos

Jolanda en Ria 10-10-16 13:19:55

Lieve Tony,

Mijn moeder en ik zijn nog aan het nagenieten van jullie optreden in Leeuwarden gisteren.....
Heel veel plezier met de rest van de concerten, maar dat zal zeker lukken!
Bedankt voor je tijd na afloop en tot volgend jaar in Martiniplaza!

Dikke smok uit het hoge Noorden

Lanzarotica 25-09-16 22:51:58

Wat vond ik het leuk te zien dat u ook van het spelletje wordfeud houdt, het lijkt me dan ook erg leuk om eens tegen u te spelen.
Ik nodig u graag uit maar weet niet of u dat wel wil.

Verder alleen maar lof over uw zangkunst en het plezier dat u heel veel mensen schenkt.

Zoals u zingt: dan gaat er een moe mannetje naar huis toe in de nacht, die hoopt dat hij vanavond weer wat blijdschap heeft gebracht, nou dat heeft u zeker, keer op keer.

 Frits Vinju 21-09-16 17:59:32

Ik mocht Tony Neef ontmoeten op Rhodos tijdens onze vakantie, wat een geweldig lief mens, zo spontaan, zo oprecht en vooral zo gezellig. als artiest een geweldenaar maar dat wist ik al geruime tijd, 2 x Wim Zonneveld mogen zien op de eerste rij, toen was ik sprakeloost, nu met nog meer bewondering kijk ik naar hem.
Tony & Ben bedankt voor de gezelligheid en spontaniteit op Rhodos, mede door jullie een geweldige tijd daar !!
Groet

Frits & Jeanet.

www.fritsvinju.nl

Wilma 21-08-16 00:04:58

Lieve Tony,
Nu net thuis uit Scheveningen, met een heel warm hartje: dochterlief moe maar heel voldaan en ik met een heel blij, bijzonder gevoel van binnen.
Wat was het fijn om je eindelijk eens te ontmoeten: je bent een nog lievere lieverd dan ik al dacht. Je bent een heel bijzonder mens!
Zoals beloofd stuur ik je nu dit berichtje, omdat ik geen Facebook heb.
Dikke knuffel en zéker "Tot Ziens"!
Wilma & Lisa uit Oploo, Noord-Brabant
X. X

Wilma 16-08-16 08:58:30

Had ik mijn e-mailadres wel ingevuld bij mijn berichtje over à.s. zaterdag? Voor de zekerheid stuur ik het hierbij.
Fijne, zonnige dag!

Wilma 10-08-16 10:36:39

Lieve Tony,
Volgende week zaterdag (20 augustus om 14.30 uur), komen onze dochter Lisa en ik) jou en je musicalcollega's bewonderen tijdens Belle en Het Beest. We geven haar dit kado voor haar 13de verjaardag! Haar droom komt uit!
Het zou geweldig zijn als we jou dan konden treffen. In het verleden heb ik hier al eens een berichtover achtergelaten. Ik vertelde je toen dat we bij het afscheid van ons engelenkindje Youri* in 2000 jouw mooie lied "Stil" hebben gedraaid.... Je reageerde toen heel lief en met een "wie weet ooit tot ziens bij een voorstelling" en dat ik me dan zou melden bij je. Nu is het moment daar en kan dit wensje van mij hopenlijk in vervulling gaan.
En nu ga ik heeeeeeeeeel hard duimen dat het mag lukken!

Warme groet, je hebt door jouw lied een speciaal plekje in ons hart.
Wilma.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand