Joke Lem 28-03-20 16:56:03

Hoi Trudy,
Ja het was heel jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn. Wij hadden dit kaartje met onze cursisten gemaakt die waren ook allemaal zo enthousiast en nadat jullie dit kaartje gezien hadden kwam de vraag of dit op de docentendag gemaakt kon worden. Helaas ben ik afhankelijk of ik wel of niet kan komen is het fijn dat Yvonne het wel met jullie kon doen. En zo te horen en te zien waren jullie heel enthousiast. Er zijn veel mooie kaartjes van gemaakt. En leuk dat Anka toch de foto,s voor jullie kon nemen. Zodat je toch weer een hele mooie en gezellige site ervan kon maken. Weer knap gedaan Trudy.

Hannie Bosch 28-03-20 10:54:15

Hoi Trudy, weer een mooi verslag waar ik helaas niet bij kon zijn. Mooi patroon van Yvonne. Fijn dat Anka foto's kon maken. Groetjes Hannie

Riet Taams 27-03-20 18:32:22

Hallo Trudy ,ondanks foto,s die je door gestuurd hebt gekregen heb je er weer een mooie pagina van gemaakt.
bedankt en tot na de corona.

Yvonne Huijerman 26-03-20 21:40:31

Hoi Trudy

Je hebt je best weer gedaan om er een gezellig verslag van de voorlopige laatste regio/dag te maken
Was leuk om dit patroon aan jullie door te geven, was nog wel even verbaasd dat jullie vroegen of ik het nog wel even voor wilde doen. Maar het was vaak helemaal stil omdat jullie allemaal hard aan het werk waren en ik de tijd had om de rondjes voor de verjaardagskaarten van onze cursisten te maken, want verder ging het jullie prima af. Vond het ook erg leuk dat er verschillende kleuren te voorschijn kwamen , en dat jullie zo enthousiast waren om nog een volgende te maken. Anka ook bedankt voor het maken van de foto's. Groetjes Yvonne

Anka Wempe 24-03-20 14:08:59

Hoi Trudy,
Zoals gewoonlijk weer een leuk verslag van onze, denk voorlopig laatste, regiodag. En je zietcercis altijd wel iemand die wat kiekjes kan maken, lost vanzelf op.
De resultaten mogen er zijn van dit leuke vogel kaartje, met dank aan Yvonne voor het verzorgen van het patroontje.
Groetjes, Anka uw fotograaf van de maand maart

Joke Lem 01-03-20 19:31:06

Hoi Trudy, ik sta iedere keer weer verbaasd hoe je het weer voor elkaar krijgt om zo,n mooi verslag van de regiodag te maken. Mooie serie foto,s erbij. Ook deze keer een mooi patroon van de narcissen en waren bij iedereen heel mooi geworden. De foto,s bewijzen het. Ook deze keer weer top gedaan. .

Hannie Bosch 25-02-20 08:53:19

Hoi Trudy, je weet toch weer elke maand een mooi verslag te maken van de regiodag. Ook dit keer weer. Het was weer een super dag.
groetjes Hannie

Anka Wempe 22-02-20 17:24:39

Weer een leuk verslag, maar het patroon is niet van Mieke maar van Wilma. Top hoor dat je toch maar weer iedere maand een verhaaltje uit je pen tovert

Gerrie 22-02-20 07:38:53

Wat een fijne docenten dag hebben jullie weer gehad. En mdeet narcissen komt het voorjaar terug.

Yvonne Huijerman 21-02-20 23:04:11

Hoi Trudy

Gezellig dat je weer een berichtje stuurde dat je weer een verslag had gemaakt van de afgelopen regiodag.
Was inderdaad heel gezellig om aan een mooie voorjaarsbloem de narcis te werken, ook al was het buiten guur en koud, maar binnen branden heerlijk de kachel .We kwamen weer niets tekort deze dag er was van alles te eten en te drinken en de sfeer was reuze. Kijk alweer uit naar volgende maand.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand