Desiree v Kesteren 11-02-17 13:41:29

Er is sinds kort een pagina voor onze wijk op facebook!
https://www.facebook.com/weltevredendebilt

Arnold van der Rijst 29-05-12 17:16:45

Mijns inziens wordt het tijd de prijsontwikkeling enigszins aan te passen aan de huidige tijd.
2010 is zeker wat betreft de huizenmarkt een ver verleden.


Reactie:
Dat ben ik met u eens. Als de informatie aangeleverd wordt plaats ik deze met plezier op de website. De webmaster.

Amieke 16-01-12 10:39:46

Goedemorgen,
Is het een idee om de gegevens van de wijkcontactambtenaar te vermelden?

Groet AMieke


Reactie:
Hartelijk dank voor uw suggestie. Op onze overzichtspagina 'De wijk' wordt verwezen naar de wijk De Bilt-West. Daar heb ik nu een link onder gezet naar de site van de Gemeente met onder andere informatie over de wijkcontactambtenaar. Daarnaast staat nu in de groene rechterkolom van alle pagina's onder 'De Wijk' een directe link naar de webpagina van de Gemeente over 'onze' wijkcontactambtenaar. De webmaster.

Theo Binneveld 12-09-11 12:32:17

Ik lees regelmatig de nieuwtjes, is het ook mogelijk om weer eens de nieuwe onderhoudstarieven van de cv ketels te publiceren deze heb ik al een tijd niet meer gezien.
Kunnen we de Firma Boon uit onze eigen gemeente ook niet eens benaderen voor onderhoudscontracten promoten eigen ondernemingen uit de Bilt toch!!
Ik krijg van GSU een prijs door van 112 euro per jaar is dit goed of moet hier de verenigingskorting nog vanaf en als je je aanmeld wat moet je dan vermelden dat je lid bent van de belangenvereniging??
Graag antwoord, groeten Th. Binneveld


Reactie:
Hartelijk dank voor uw suggestie. Deze heb ik doorgegeven aan Het Bestuur. Zij gaan namelijk over de inhoud van de site terwijl ondergetekende die inhoud er alleen op plaatst. Ik heb uw bijdrage ook op het forum gezet. Daar kan Het Bestuur (en anderen) erop reageren. Het gastenboek is vooral voor opmerkingen/suggesties over de (technische) werking van de site. De webmaster.

Ruud 18-12-10 10:54:23

Onder het kopje 'Maisonnettes Randweg' staat dat er alleen op de begane grond 2-kamerappartementen zijn. Dit moet zijn: 2-kamerappartementen op begane grond en 1e verdieping, daarboven (de 2e en 3e verdieping dus) maisonnettes. Namens een bewoner van deze appartementen en met waardering voor deze website van de 'buren'.


Reactie:
Hartelijk dank voor deze correctie. De betreffende tekst is aangepast. De webmaster.

Willem Kool 10-11-10 00:00:20

Mijn complimeneten voor de website. Alle lof aan de maker(s). De site is overzichtelijk en helder. Dit brengt de bewoners nog dichter bij elkaar. Super !!

Jelle van der Meer 08-11-10 15:21:25

Mijn complimenten. Een heel mooie, uitgebreide site, die goed te lezen is en prettig voorzien van de nodige plaatjes.Misschien een idee om agenda en notulen van de jaarvergadering te plaatsen (of heb ik niet goed gekeken?).


Reactie:
De agenda van de jaarvergadering 2010 vindt u terug bij de aankondiging van deze jaarvergadering. Deze aankondiging staat inmiddels in het nieuwsarchief op de site. Bij de agenda staat een link naar het verslag van de jaarvergadering van 2009. Het verslag van de jaarvergadering 2010 is nog in de maak. De webmaster.

Joost 07-11-10 17:43:44

Goedendag,
Leuk een site over onze buurt,
Alleen er staat bij de Fred.G. Hopkinsweg dat dit huurwoningen zijn?? volgens mij zijn dit allemaal koopwoningen (als bewoner van een koopwoning op Fred.G.Hopkinsweg)


Reactie:
Aan de Fred.G. Hopkinsweg zien we twee typen woningen. Op de site noemen we deze type A (nrs. 13 t/m 23) en type D (nr. 1 t/m 11A). Ik weet niet in welk type u woont. Van type A zijn de gegevens bekend. Van type D weten we erg weinig. Voor informatie over dit woningtype (koop/huur, plattegronden etc.) houden we ons daarom aanbevolen! De webmaster.

Theo Binneveld 28-10-10 14:32:27

Naar aanleiding van de jaarvergadering op 27-10-10 is deze website gelanceerd, prachtig zoals deze is gemaakt.
Veel lof voor de samenstellers .

arnold van der Rijst 28-10-10 14:24:01

We hebben een korte en krachtige jaarvergadering bijgewoond.
Ik heb echter twee dingen vergeten te vragen en doe dat nu via onze nieuwe website (leuke test )
Wanneer wordt de brandgang aan de Hopkinsweg gespoeld?
Wanneer wordt de stoep van de Hopkinsweg weer opnieuw gelegd. Deze is in het donker een gevaar ronom diverse bomen.


Reactie:
Het gastenboek is voor opmerkingen over de website. Alleen de webmaster kan daarop reageren. Op berichten in het forum kan iedereen reageren, ook het Bestuur. Daarom heb ik uw bericht op het forum geplaatst. De webmaster.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand