Jos de Koole 18-11-19 10:37:13

Dag heer Windig, Ik was zeer verrast door uw boek 'De operetteclub', mede doordat u een Nederlandse operette heeft geschreven. Inmiddels heb ik het boek in mijn bezit gekregen. De korte operette is echt geweldig, alleen al zonder muziek boeit het verhaal mij bijzonder. Verder wens ik u veel succes.

 Ingrid Noppen 07-04-19 22:05:38

Oh, oh, lachen, gieren brullen om je korte verhalen, Laurens. Jij kan toch zo leuk schrijven, ik lig voortdurend in een deuk. Vooral als je je down voelt knap je gauw weer op door jouw korte verhalen.


Reactie:
Dank je wel Ingrid voor je positieve reactie. Heel graag heb ik de lachers op mijn hand

W.Munster 01-04-19 16:58:49Geachte Laurens Windig,

Mijn compliment betreffende uw laatst verschenen boek 'Korte verhalen'. Ik heb het in een ruk uitgelezen.


Met vriendelijke groeten, Wim Munster


Reactie:
Hartelijk dank voor uw reactie op mijn nieuwste boek 'Korte verhalen'.

Ingrid Mijnes 13-02-19 15:48:51

Hoi Laurens,

Wat heb jij een leuke, gezellige, druk bezochte boekpresentatie achter de rug. En ook nog veel boeken verkocht! Het was erg fijn om er bij te zijn. Trots op jou!


lieve groet Ingrid Mijnes


Reactie:
Dank je wel Lieverd.

Ingrid Mijnes 22-01-19 09:37:26

Hoi Laurens,

Je hebt een bijzonder veelzijdige website! Wat een eer dat ik hier ook in voorbij mag komen met mijn boeken. Nu heb jij straks je boek(en) presentatie bij Bruna. Geweldig hoor. Jij bent natuurlijk erg trots, maar ik ook! Geniet er van!
lieve groet, Ingrid


Reactie:
Graag gedaan Ingrid

 Ingrid Noppen 20-01-19 11:38:46

Nu maatje, ik ben weer eens door mooie website heengegaan, hoor. Heb me weer eens - ondanks al je altijd persoonlijk vertellende smeuïge verhalen - in al je scheppingen verdiept en zoals altijd weer onder de indruk van jouw veelzijdige talenten. En nog even en je presentatie bij Bruna komt eraan en ik wens je natuurlijk alle mogelijke succes toe en ik twijfel er niet aan of al dat luisterpubliek zal van je genieten! Knuffel maar weer!
www.ingrideleonora.nl


Reactie:
Dank je wel Ingrid, het doet me goed!

Jos Stavelmans 06-11-18 11:32:22

Wat moet ik zeggen van uw website? Met stomheid ben ik geslagen. Bent u een Multi talent?

Groet van Jos


Reactie:
Hartelijk dank voor uw bericht.
Groet, Laurens Windig

Ingrid Mijnes 02-04-18 10:31:47

Ik heb het boek "Dolend in de mist" in een adem uitgelezen.
Wat een fantasie heb jij toch Laurens! Er gebeurt zoveel dat ik het nog een keer ga lezen. Het zou zomaar een mysterieuze film kunnen worden met afwisselende settings en vreemde wezens en mensen. Spannend en sprookjesachtig tegelijk.

Jan de Waal 26-02-18 12:01:50

Dromend in een sluimerend bewustzijn reist de hoofdpersoon Ivar samen met zijn alter ego op een tandem door de mist. Mist die hen in de meest bizarre schijnwerkelijkheden brengt. Ontmoetingen met personages en situaties die door beiden dromend en levensecht worden verbeeld. In de meest bizarre situaties en op de meest uiteenlopende plekken komen de onderlinge verhoudingen tussen Ivar en zijn alter ego tot werkelijkheid. Een schijnwerkelijkheid welke de lezer meevoert in de beelden welke beide personages ervaren. Dolend door de Mist is een boek dat je blijft boeien, en dat je in één ruk uitleest.

Jan de Waal

Klaas Kater 21-02-18 17:23:28


Hallo Laurens,

Je boek 'Dolend in de mist' heb ik aangeschaft en ook meteen een paar hoofdstukken gelezen. Man hoe kom je op zo'n indringend maar ook humoristisch verhaal, mijn petje af hoor. De cover greep mij ook meteen. Veel succes met dit boekwerk.

Klaas


Reactie:
Dank je Klaas, zo'n bericht in mijn gastenboek ontvang ik graag. Wat extra reclame voor me maken is natuurlijk helemaal te gek

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand