Bruiloft gastenboek


Een bruiloft gastenboek is van oudsher een offline gastenboek, echter zijn er sinds een aantal jaar ook digitale gastenboeken te verkrijgen zoals bijvoorbeeld een video gastenboek. We zien hierin een trend dat er ook steeds vaker online gastenboeken worden gebruikt. Vooral ook voor de dagen ervoor en erna om de toekomstige echtpaar een leuke dag te wensen en om achteraf te feliciteren. Niet iedereen kan bij de bruiloft zelf zijn en het is dan toch fijn dat je je gelukswensen kan overbrengen naar het echtpaar. Bovendien is het gebruik van een online gastenboek niet alleen makkelijk om op te slaan maar ook nog eens makkelijk te bereiken. Nu worden felicitaties verspreid over bijvoorbeeld whatapp, facebook en andere platformen zoals twitter, het is voor jezelf fijn als dit op 1 plek gebeurt zodat je later nog eens deze geweldige dag kunt herbeleven.

Graag een gratis gastenboek? Bij tboek is dit gratis, klik hier om direct een gastenboek te maken.Veel aanstaande echtparen kiezen nog steeds voor het papieren bruiloft gastenboek omdat dit ook zijn charmes heeft en het is lekker tastbaar. Dat wat in een papieren gastenboek is geschreven is echter zo definitief. Als je iets zou willen verwijderen van een grapjas met iets minder goede humor dan is dit in de analoge versie lastig aan te pakken. Bovendien is het digitale gastenboek ook makkelijk later uit te printen of af te drukken in een mooi boek en kun je er zelf ook foto's tussen plakken waardoor je niet alleen een fotoboek hebt maar een foto en gastenboek ineen. Een los gastenboek pak je niet zo snel uit de kast maar als er foto's tussen staan dan veel sneller. Je zou daarom ook kunnen kiezen voor een fotoboek met daarin foto's van de gasten ipv een gastenboek echter mis je dan wel alle leuke opmerkingen die een gastenboek zo leuk maken.

Graag snel een gastenboek aan maken? Bij tboek is het geheel gratis, klik hier om direct een gastenboek aan te maken. En heb je liever geen reclame? voor 3,50 kun je de reclame verwijderen.

Trends in gastenboekenland
Steeds vaker kiezen aanstaande echtparen voor een video gastenboek, een foto gastenboek of helemaal geen gastenboek en maken gewoon foto's en plakken die in het gewone bruiloft album maar dit heeft verschillende nadelen. Een video gastenboek is bijvoorbeeld heel spontaan als de personen zelf in een spontane bui zijn echter zit niet iedereen hier op te wachten en bovendien mis je dingen omdat toch niet iedereen dan mee zal doen. Een mooie oplossing is dan het gebruik van een ipad met een tboek gastenboek dan heb je het beste van 2 werelden.

Voor 3,50 per maand kun je een reclamevrij tboek maken klik hier om direct een gastenboek te maken. Is het geen probleem als er reclame op staat? Dan is het zelfs gratis om een gastenboek aan te maken.