Elke Toebosch  

Zo..even een bericht van een kersverse Tinker bezitter! Als eerste wil ik Saskia en Peter ongelofelijk bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan hebben! Vorige week vrijdag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Saskia en Peter en ze hebben me ongelofelijk veel informatie over het ras en alles wat er bij komt kijken gegeven! Ik ken weinig mensen die zo fantastich met hun dieren omgaan Ún met de mensen die informatie willen! Vanmorgen terug geweest om voor het eerst na 15 jaar weer plaats te nemen op de rug van een paard en...............VERKOCHT!
Wij mogen ons vanaf vandaag de trotse eingenaars van Gammon noemen en zijn daar heel blij mee! Saskia nogmaals bedankt voor alles wat je tot nu toe gedaan hebt! Tot vrijdag!!! enne.....ik hoop dat het "Penny gehalte" nu wat gaat dalen!

Francisca  

Gister hebben we een hele leuke leerzame middag gehad bij Saskia en haar kanjers. Wij zijn ons aan het verdiepen in het ras omdat wij op zoek zijn naar een lief en veelzijdig paard voor ons gezin. Onze kinderen zijn gevallen voor dit ras en onze eigen overtuiging is zeer zeker sinds gister er helemaal door. Nu eerst de rest gaan regelen, weide/plaats en al het andere wat er bij komt kijken om goed voor je eigen paard te kunnen zorgen en dan zeer zeker een mooie Tinker. Ik ben zelf verliefd op Gammon geworden, wat een lekkere knuffelkont is dat zeg, maar ook Jack en Jesse zijn om op te vreten. Het wordt moeilijk om uiteindelijk te kiezen, maar zeer zeker door de informatie van Saskia komen we een heel eind, dus Saskia hartstikke bedankt voor je tijd en hulp!!!!!!!

Thea en Liz  

Hoi Saskia,

Het gaat heel goed met Donovan we zijn dol op hem en hij word al een grote jongen bijna 8 maanden en ruim 1.32cm. We denken eraan om er een leuke tinkerveulen bij te kopen. Hij gaat het land op waar hij het hele jaar mag blijven staan dus met vriendjes is leuker.
groetjes Thea en Liz

muriel en roger  

Hallo!!!!
De eerste 4 maanden kon mijn vrouwtje de mijn eigenwijze karakter niet waarderen.Ook mijn mok was niet onder controle te houden. Nu ze mij kaalgeschoren heeft denk ik toch dat zij de baas is en ben ik iets ingedimd. Gelukkig is mijn mok nu ook onder controle want ik kan hier zowel lekker in het bos als op het strand lopen, wat dus ook zeer vaak gedaan word met me. Voor de rest ben ik de lieveling van de manege en word ik behalve door mijn bazinnetje dus ook door de rest van de manege geknuffeld . Groetjes van muriel en roger

<< < 10 11 12 13 14
Zoeken
Terug naar homepage