Henny Ketelaar 28-10-13 23:04:54

heer de Groot,Op internet ben ik uw site tegengekomen bij het speuren naar foto's van een paar vogel- en diersoorten die ik eventueel zou willen gebruiken in een boekje over oorspronkelijk inheemse bomen en struiken.
De opzet is de beschrijving van ongeveer 35 soorten die mensen kunnen toepassen bij de aanleg van heggen, houtkanten of houtwallen in hun eigen omgeving. Hiervoor beschrijf ik beknopt de verschillende soorten met hun standplaats (waar ze van nature thuishoren), voorkomen in ons land, bloei en vruchten, stukje historie met archeobotanie. Dit ge´llustreerd met een aantal foto's van bloei, vruchten, landschap. Daarnaast wil ik waar het past een foto van een insect, diersoort of vogelsoort plaatsen om het nog meer levendig te maken. Het is niet de bedoeling dat het commercieel op de markt komt, maar bijvoorbeeld via natuurorganisaties en een stimulans wordt voor mensen om het landschap weer levendig en divers te maken. Nu heb ik een paar beelden van u gezien van vogelsoorten die ik mooi vind en passend, bijvoorbeeld steenuil en pestvogel die eet van bessen van Gelderse roos.
Mijn vraag is wat de voorwaarden van u zijn voor het eenmalig gebruik van een of meerdere foto's.


Henny Ketelaar
Bronnen

Andries Zijlstra 01-10-13 23:29:19

Goede middag meneer de Groot,
Ik vrijwilliger geworden bij vogelringgroep Bergemermeer. Wij kunnen onze onderzoeksprojecten financieren door middel van presentaties bij vogelwachten en verenigingen. Wij zijn druk bezig met het vernieuwen van deze presentaties. Ik eens door mijn facebook en ander vogelnetwerk heen kwam ik natuurlijk bij jouw terecht. Ik was al direct onder de indruk van jouw foto's. Geweldige scherpte en momenten. Mijn vraag aan jouw is of ik enkele foto's van jouw mag gebruiken voor onze presentaties? De Kievit en grutto op het nest met jong zou ik graag willen gebruiken.
Verder ben ik ook erg onder de indruk van de putter tjif tjaf en blauwborst op tak! Dit zijn vogels die wij ook regelmatig in de netten hebben zitten.
En als slot de gaai bij het water! Wat een geweldige foto.
Deze foto's hoeven niet erg groot te zijn als ik ze maar kan croppen naar de verhouding 16:9 omdat we een hd-beamer gebruiken. Dus de minimale maat zou dan 1920 x 1080 zijn. Uiteraard mogen ze wel groter maar niet beslist noodzakelijk. In de presentatie zullen we uiteraard je naam op de foto's vermelden!

 Thea de Rooij 29-09-13 15:25:18

Via een vriendin op deze site gekomen.Wat een prachtige foto's....onvoorstelbaar mooi.Dat egeltje, die futen en alles echt prachtig.
Hart. GroetenThea de Rooij

 Anja Verhagen 26-09-13 13:09:25

Hoi Henny, Vanmorgen alle mappen op deze mooie overzichtelijke website van je bekeken, mijn complimenten. Wat een fantastische mooie foto's, in het bijzonder voor mij de ijsvogels en de roofvogels, hier durf ik alleen maar van te dromen. Ik blijf je site in de gaten houden. Vriendelijke groet, Anja

 Theun Dik 20-09-13 10:52:49

Hoi Henny,Wat een schitterende foto,s !Vooral die van dat ijsvogeltje, adembenemend..Groeten Theun

Mieke Brouwer 29-08-13 21:47:11

Beste Henny,
enkele weken geleden hebben we elkaar kort gesproken. Inmiddels heb ik lekker rondgekeken op de site. Wat een mooie foto's. Daar kan ik niet aan tippen hoor! (ook niet qua apparatuur) Inmiddels zijn we terug van vakantie. We zijn in Engeland geweest, in Dartmoor National Park, Devon. Ik heb daar een foto gemaakt, van een vogel (silhouet in avondlicht), maar ik weet niet wat het is. Kan ik die naar je toesturen? Misschien weet jij welke vogel het is. of delen via Facebook, maar daar kan ik je niet vinden.
groetjesMieke Brouwer

 Paul Poels 15-08-13 22:03:31

Waanzinnig mooie foto's, eem genot om naar te kijken.
gr paul

Diane Muts 17-07-13 19:44:13

Ha Henny,..... had al een tijd niet op je site gekeken! Nu keek ik om even te kijken of je er al iets over onze Shetlandreis op gezet had! En ik zie dat je er twee foto`s van mij hebt opgezet! De kokmeeuw en de bergeend! Wat leuk! Ben heel vereerd dat mijn foto`s op jouw site mogen staan! Geweldig leuk! Groet Diaan

Sonja van Zuilen-Ursem 13-07-13 11:39:56

Beste Henny,

Mooi nieuws:
Er worden twee foto's van jou geplaatst op de TOP zuil.
Echter de foto's moeten 1 MB of meer zijn. Ik heb alleen een kleine versie.
Kun je van de foto's in de bijlage een grote versie sturen? .


Hartelijke groet,
S.M. (Sonja) van Zuilen-Ursem,
beleidsmedewerker Bouwen, Wonen en Zorg

 suzan van den berg 01-07-13 18:20:45

Beste meneer de Groot,
Als beeldend kunstenaar teken/schilder in graag dieren. Mijn laatste fascinatie is de uil. Als referenties gebruik ik foto's in hoge resoluties, welke ik vervolgens met een eigen interpretatie nateken. Via de wondere wereld van het web kwam ik uit op deze site, en uw foto's zijn werkelijk prachtig. Ik kijk mijn ogen uit, vooral de uil die een vos wist te verschalken, een mooiere foto zie ik zelden op het web.
Uw site staat voorgoed in mijn favorieten!

mvg,Suzan.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!