Irma van Velzen 19-11-23 11:38:53

We hebben genoten. Ontzettend vriendelijke mensen. Kregen tips voor wandelroutes. Mooie kamer,alles brandschoon. Alles aanwezig. Héérlijk ontbijt gehad.

Irma van Velzen 19-11-23 10:07:21

Wij hebben met heel veel plezier hier geslapen. Super aardige mensen, zijn niks tekort gekomen. Geweldig ontbijt met alles erop en eraan. Echt een aanrader. Prachtige omgeving, genoeg te zien. Groetjes Eric en Irma van Velzen

Henriëtte 01-10-23 16:29:36

Wij hebben enorm genoten.Mooi appartement!We kregen goede tips voor fietstochten en bij “probleempjes” onzerzijds was de gastvrouw erg behulpzaam.Super bedankt voor alles.Henriëtte

Hans 18-01-23 02:48:08

Verschrikkelijk, niet doen. De kamer is niet geluid geïsoleerd en ligt vlak aan een erg drukke klinkerweg dus extreem veel herrie van veel autos die hard rijden. Op vragen hierover reageert de eigenaar erg laconiek, ze bieden oordopjes aan! Op de website staat dat het rustig is, dat is aantoonbaar niet zo. Ben een ervaren zakelijke reiziger maar heb dit zelden meegemaakt, de reviews zijn gevaarlijk want het merendeel van de positieve hebben betrekking op het kampeerterrein.

Jacqueline 25-08-22 12:34:15

Deze achtertuin camping is mooi maar helaas veel geluidsoverlast o.a van boerderij van de buren. ( Van 6 uur tot 22 uur)
Geen geschikte plek voor ebike kampeerders,
Het opladen kan niet in de nacht en als je
Pas om 18 uur aankomt lukt dit niet met opladen. De schuur waar onze ebike instond werd op slot gedraaid en konden we niet meer bij. In de ochtend bij het woonhuis aangebeld, maar er werd niet opengedaan. Buurman heeft voor ons de schuurdeur geopend.
Douchen kost 50 cent voor 3 minuten, fietsaccu opladen graag bijdrage geven.

Kortom; geen echte gastvrijheid, maar bekrompenheid en vooral gierigheid.

Wij vroegen ons af of deze mensen nog wel plezier in hun werk hebben ?!

Rinus en Cai 20-08-22 08:53:22

Mooie B&B met prima service.
Toen we weer thuis waren misten we een leesbril in etui.
Meteen gebeld en de voicemail ingesproken.
Jammer dat er na 6 dagen nog geen reactie op gekomen is.

Monica en Jan 07-01-22 18:02:15

Hartelijke ontvangst in de stromende regen aan het eind van de middag maar de vloerverwarming brandde en de magnetron zorgde voor ons eten. Fantastische bedden en de volgende ochtend een heerlijk en gevarieerd ontbijt. Wat wil je nog meer? Het maakte voor ons veel goed, want je vader wegbrengen naar verzorgingshuis de Ridderhof in Amerongen was niet echt leuk. Bedankt Elly, we komen snel terug.

Nardie en Hennie 22-11-20 20:07:40

Het was heerlijk om, in deze tijd van veel thuiswerken, een weekendje weg te zijn. Een gastvrij onthaal door gastvrouw Elly, het ruime en sfeervolle appartement en het lekkere ontbijt droegen erg bij aan een gevoel van verwennerij. Met twee zakken walnoten van " eigen boom" in de fietstassen gingen we weer terug richting huis. Hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Diny Harmsen-Duis 30-08-20 16:23:09

Van 24 tot 28 augustus mochten wij verblijven in een van de B&B kamers van Klein Groenbergen.
Wat een ideale plek en wat een onthaal van onze gastvrouw Elly. 's Morgens kwam ze het ontbijt brengen in een houten krat op een kruiwagen. En wat voor ontbijt. Heerlijk. En passant werden er nog allerlei tips gegeven over de omgeving. En die omgeving mag er zijn. Ideaal om te fietsen en te wandelen.
Wij hebben erg genoten van deze dagen. Dank u wel.


marrie van dam 29-10-16 17:13:37

25/26 oktober heerlijk genoten van de gastvrijheid van Elly,super leuke B&B in een prachtige omgeving. voor herhaling vatbaar.wij hebben er twee heerlijke fietsroutes gereden.Elly , nog bedankt voor het gebruik van de routekaart, bij terugkomst troffen we je niet aan en hebben de kaart in de brievenbus gestopt.

1 2 3 4
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies