Don 07-12-20 16:13:40

Complimenten met de web site.

Peter Tijs 22-10-18 17:42:20

Bij het zoeken naar foto's, kwam ik een oude foto tegen uit mijn eigen fotoalbum op internet. Geschreven door Sandra, mijn toenmalige echtgenote. Wat mooi dat er nog een site voor Loes is. We waren op dezelfde dag jarig, dat herinner ik me nog en inderdaad de poes die ik haar gaf, via mijn vriend Ruud. Ik woonde nog in Enkhuizen en de poes heeft toen een nachtje in de douche cel geslapen, voor hij meeging naar Sandra. Een lieverd was Loes.

 Ton 25-07-16 16:15:41

Goedemiddag,
Ik kwam via via, weer eens op de website van Loes, nadat mijn moeder ook eens had gekeken...Nog steeds in de lucht, en voorzien van nieuwe foto's. Ik zal heel eerlijk zijn, ik kijk er iets te weinig op...maar dat zal ook door de tijd komen...In Warmenhuizen eigenlijk niet veel nieuws onder de horizon...wij wonen daar nog steeds. Met de familie gaat het ook nog steeds ok.Van mijn moeders kant zijn er wel twee zussen ontvallen, op de respectabele leeftijd van 90 ...Loes dr sterfdag hebben we met de familie door gebracht, en denkend dat ze daarboven ook vast een borreltje nemen, Loes en pap.Nog wel op het malieveld geweest, bij Bruce, maar geen bekenden getroffen...wel gezocht...maar er liepen er nog wel een paar....Mocht er weer wat nieuws te melden zijn, schrijf ik het weer op de site...
Groetjes vanuit Warmenhuizen....

Hannie van den Berg - Mooij 18-11-14 18:32:01

Vandaag, op zondag 2 November - het is prachtig weer - ga ik vanmiddag naar het kerkhof. De bloemen staan er al, maar het lichtje steek ik aan voor het donker wordt. Zo gaan de jaren voorbij, maar we blijven aan Loes en Kees denken.

Hannie

Hans van den Berg 26-03-14 09:17:28

Hallo allemaal,Vandaag alweer drie jaar terug dat we afscheid moesten nemen van onze Loes. Er gaat geen dag voorbij zonder een herinnering aan jou lieve zus.Afgelopen zondag zijn we met de hele familie uit eten geweest in De Moriaan. Geheel in de trant van Loes, met lekker eten, drinken en gezelligheid!Ik hoor op het nieuws dat het in het hele land bewolkt is. Maar lieve Loes, hier in Warmenhuizen schijnt de zon!!Sterkte en veel mooie herinneringen vandaag,Hans

ans van deursen 21-01-14 21:21:46

Ik ken Hannie al jaren. Toen ik Hannie leerde kennen was
Loes al uit huis. Hannie vertelde wel over haar en toen Loes dan ook in Haarlem ging wonen kwam het voor mij als geboren en getogen Haarlemse wat meet dichtbij. Ik ontmoette haar op een bruiloftsfeest van Hannie en Cees. Ook dat was nog een kennismaking van een afstand.
Pas in de laatste tijd van haar leven kwam ik dichtrrbij. Ik bracht Hannie wel naar Loes. Parkeerde de auto in de diep liggende parkeergarage. En moest een koppie bij Loes doen. Zo kwam ik bij haar binnen zag de mooie schilderen en de prachtige poezen. Loes hartelijk als ze was had voor wat lekkers bij de koffie gezorgd. Een welkom dus.
Later zette ik haar af bij het ziekenhuis ze gaf mij een dikke kus en toen liep ze alleen naar de ingang om een uitslag te horen. Ik zie haar nog zo gaan. Even nog een zwaai en daar ging ze die dappere griet.
Ik zal haar niet vergeten.

Hannie van den Berg 31-10-13 17:09:51

Zo daar zit ik dan bij het Loes in Afrika schilderij, om jullie te laten weten, hoe het ons steeds weer ontroerd, dat ze nog zo aanwezig is. Pas 'n tablet gekocht en daarop de vernieuwde website van "Loes op reis" gezien. Prachtig ziet het er uit. Alles gelezen op het gastenboek, stuk voor stuk ontroerende verhalen. Ja dan voel ik wel de tranen opkomen. Dat Loes bij haar vader Kees een eigen monumentje heeft is heel mooi. Maar dat ze ook op verschillende plaatsen in de wereld is verstrooid, is toch geweldig! Foto's en verhalen van Robyn en van de vriendinnen, met of zonder wijn, zijn ons zeer dierbaar. Natuurlijk missen we ook de gezelligheid van Loes als ze naar Warmenhuizen kwam. Maar gelukkig komen haar vrienden en vriendinnen om bloemen te brengen op haar plekje op de begraafplaats. Nog steeds komen er vrienden en vriendinnen langs om een kopje koffie of een glaasje wijn te drinken. Dat doet goed. Op de t.v komen vaak verhalen over kanker voorbij, het blijft moeilijk om ze te zien, meestal maar wegdraaien. Het blijft een verdrietig onderwerp. Ik steek deze week, 1 en 2 november, een kaarsje op voor Loes en Kees. Vooral dank aan Nicole en Leonie voor de prachtige website!
Lieve groet voor iedereen,Moeder Hannie

Anja van Dalen 29-05-13 22:34:21

27-06-2012
26 juni.... de verjaardag van "mijn oppaskindje" (lang voordat het woord bestond). Ik kan er niks aan doen, maar moet vandaag toch even terugdenken aan al die avonden dat we, nadat de jongens naar bed waren gebracht, nog even met zijn 2-en op de bank zaten.

Alette Fieggen 29-05-13 22:30:39

12-06-2012
Lieve meiden,
Wat een prachtig eerbetoon aan Loes. Ze komt helemaal over zoals ze was: vol humor en levenslust.In Berlijn heb ik gezien hoe Loes voortaan met jullie meereist de wereld over. Ook dat is mooi, jullie laten Loes nooit meer los! Toen we daar waren heb ik foto's gemaakt waarop te zien is hoe jullie bezig zijn met de foto van Loes. Die stuur ik jullie per email.
xx Alette

Helen Sue 29-05-13 22:26:31

26-03-2012
Lieve meidjes,
Tranen in mijn ogen wat een mooi maar droevig verhaal, ik ken het maar toch is het weer droevig. Droevig past niet bij mijn herinnering aan Loes. Stralen en blij zijn is een emotie die bij haar past. De enige troost die wij hebben en jullie helemaal, haar in jullie leven hebben gehad. Ik heb het hele weekend aan Loes gedacht. De zon bracht haar warmte naar ons toe.
Hele dikke kus, Suzy

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
Homepage:


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies