Yvonne van Doren-Haverhoek 02-01-18 17:14:22

Hallo Yvonne.
Zoals je ziet hebben we dezelfde naam.
Ik ben van 1947 en stem af van Jan Haverhoek uit Krabbendijke. Mijn vader was Kees uit 1916.
Ben benieuwd of er een familieband is.
Het grote gezin Haverhoek is vanuit Zeeland naar Eindhoven verhuist nog voor de oorlog.
Misschien hoor ik nog wat van je.
Groetjes Yvonne.

Emma 17-10-14 20:19:35

Hallo!

Ik ben opzoek naar palousa charmeur en ik vroeg mij af of jullie nog zoek manier weten?
Dit paard is jaren van ons geweest en toen hebben we hem verkocht en daarna weer door verkocht, maar ik kan niet achterhalen aan wie.
Alvast bedankt! Emma

Goele Nelissen 19-10-12 21:11:43

Hallo
als eerste wil ik even zeggen dat ik jullie website geweldig vind. Het is zo heerlijk om naar al de paarden met hun nakomelingen te kijken. En wat mss nog leuk is dat ik zelf een nakomeling heb van Palousa-Santos. Ze heet Bonita en is een bruine panterbont merrie. Als jullie me een mailtje sturen met hetgene dat jullie willen weten, zal ik alles eens doorsturen, dan kan ze er mss ook bij.

Grtjes Goele

Alexandra Le Havre 09-05-12 10:55:54

Hello Yvonne,

I bought a mare by Palousa Santos in 2005, called Nikita Van De D & D Hoeve who was born in 2001. She is due to foal to a local stallion in the next few weeks. If you could please give me your email address I will send you some photo's once it has been born.

Thanks,
Alex Le Havre

van Wijngaarden 27-03-12 16:09:21

Hallo, heb net even op jullie prachtige website rondgekeken. Een feest om naar al die prachtige afstammelingen van Zane Grey te kijken. Ikzelf ben een nichtje van H. v.d. Heuvel, die destijds een stal hield in de Meern en ook enkele veleulens heeft gekocht van jullie stal. Ik heb nog een prachtige foto uit begin jaren '80 van Mackael Grey. Ik denk genomen toen hij 'op bezoek' was bij een van de merries van mijn oom ;-) Als u geinteresseerd bent, stuur ik met alle liefde een kopietje op.

Hartelijke groeten,
E. van Wijngaarden

Wilma Kooijman 01-12-11 23:44:04

Even lekker zitten neuzen op jullie site. Met Carice gaat het super wel weer even wennen hoor zo'n jong paard die alles weer moet leren maar ze doet het echt super vandaag even de binnenbak verkent met haar liep lekker te snurken was natuurlijk heel spannend maar bleef goed bij me. Ik geniet echt elk dag van haar ben zo super blij met haar ik zag dat haar half broer het heel goed doet met springen leuk hoor. Kan niet anders zeggen jullie fokken toppers groetjes Wilma

Linda Reitsma 27-10-11 11:54:51

Hallo Yvonne,

Wat zie ik nou? Zelf werr op het paard gezeten? Wat top hoor!
Jullie website blijft altijd schitterend om even op rond te sneupen. Ben benieuwd naar jullie veulentje voor volgend jaar.

Groetjes,
Linda Reitsma

Kim Groten 29-07-11 13:52:27

Hallo,
ik wilde even zeggen dat wij ook een zeer fijne nakomeling van Palousa Sturdy Fellow hebben.
Look At Me ( officieel genaamd Rocco) loopt nu op zijn 4 jarige leeftijd L1 met 24 winstpunten en L springen.
Vr. gr Kim

Hanna Hogervorst 20-06-11 21:09:25

Hoi Yvonne en Gert,
Ondanks dat ik al een hele poos niet meer bij jullie ben geweest, houd ik nog steeds trouw jullie site in de gaten. Ik vind het leuk om mee te lezen over al jullie belevenissen met de paarden en ponies. Ik las net dat jullie Cybella in hebben laten slapen. Ik wil jullie veel sterkte wensen met het verlies van deze bijzondere dame.
Groetjes van Hanna

Marianne Govers 18-06-11 22:13:40

Veel sterkte met het overlijden van Palousa Cybella. Ik ben toch blij dat ik haar een paar weken terug nog heb kunnen bewonderen, inderdaad een oudere dame. Maar had niet verwacht dat het zo snel zou gaan.

Liefs Marianne en Martin

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!