Ronald Ribbe 23-06-19 21:24:05

Beste beheerders,

Wat leuk dat ik via mijn vriend Paul Gerdes, een album op Uw site gekregen heb!!
Zoals U omschrijft, maak ik de foto's van cruiseschepen, voor de Belgische kust. Bij het loodsstation "Wandelaar", passeren de cruiseschepen die Zeebrugge, Oostende, Vlissingen of Antwerpen als bestemming hebben.
Kijk ook eens op mijn persoonlijke website: www.rorifocus.nl
Veel succes met Uw hobby en website!!

Turan Lodin 17-09-14 16:35:14

Geachte Heer of Mevrouw,
Mijn naam is Turan Lodin, ik ben werkzaam voor Dreamlines.nl gevestigd in Hamburg, Duitsland. Wij bij Dreamlines verkopen cruise vakantie’s online.
Reeds zat ik op jullie site http://www.cruisereview.nl/ en ik was opzoek naar de persoon die verantwoordelijk is voor de website, jammer genoeg kon ik die niet vinden op jullie website.

Mijn vraag is of u mij de goede richting kan opsturen. Ik heb een voorstel voor jullie website en zou dit graag willen delen met de verantwoordelijke van de website. Ik zou dit heel erg op prijs stellen. Als u de contactgevens van de benoemde zou kunnen verstrekken naar mij.

Ik hoop snel van u te horen. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijk groet,

Turan LodinMaurits Karthaus 01-08-14 14:23:24

Hoi ik vind het een mooie site met overzichtelijke info maar mijn hartje deed ontzettend zeer toen ik zag dat er bij de links van andere sites www.cruisereizen.nl ontbrak. Ik vroeg mij dus af of je een link naar onze site zou willen plaatsen.

Groetjes

Maurits

Willem Berg 16-10-12 12:38:23

Prachtige site voor cruisesfans!
Zelf fotografeer ik de cruiseschepen in de Eemshaven, leuk om al die foto's te zien van het interieur ook.

Groeten, Willem.

Eric 20-09-12 21:11:44

Hallo, ik wil even zeggen: een toffe site.
Mooie foto,s en overal weg.
Zelf volg ik ook cruiseschepen, echter beperk ik mij tot het volgen van cruiseschepen wat van de Meyerwerft komt.
Het uitdokken en het volgen van de Meyerwerft over de rivier de Eems tot de Emssperrgebiet.
En de meesten leggen aan in de Eemshaven in Nederland.
Ga zo door met je site.
Kom zeker vaker even kijken, genoeg informatie

De Kezel M. 26-04-12 12:21:39

Beste, toevallig kwam ik op jouw site terecht. Samen met m'n echtgenoot gaan we in augustus een cruise maken op de Baltische zee met de MSC Poesia, zoals jullie vorig jaar. Kan je ons aanraden welke kajuit we best kiezen als natuurfotograaf ? Vooraan op het schip, achteraan, links of rechts, voor de mooiste foto's te nemen vanaf het balkon... Het is onze eerste cruise, vandaar.

Johan 25-01-12 15:20:24

Wat heb ik genoten van uw site. Prachtige reportages. Toen ik als klein jongetje bij mijn vader in de stuurhut stond en de Rotterdam of de Nieuw Amsterdam lagen aan de Wilhelminakade dan zei ik tegen mijn vadera wat zou ik graag eens op zo'n schip willen kijken en hij antwoordde steeds met "Jonge je moet op school maar goed je best doen dan heb je later een goed beroep en heb je geld genoeg om eens een reis met zo'n schip te maken.In 1970 maakte ik mijn eerste cruise om dit in 1979 nog eens met mijn vrouw te doen maar nu gaan we met de HAL, de Rotterdam.De wens is dus straks werkelijkheid geworden. Ik kijk er heel erg naar uit.Uw foto's laten mij vast genieten. Prachtig. Succes met uw site

Leen B 11-12-11 15:16:29

Hallo Aad ik heb je homepage bekeken en wat ik zag was klasse. Nu heb ik een forum http://www.zeilclipper.eu/forum/index.php en daar op ben ik een topic 'Cruiseschepen en veerboten' begonnen. Nu heb ik wel wat foto's van Cruiseschepen, maar daar bij ontbreekt me haast iedere info. Ik heb wel een topic met foto’s van Jan O staan waarbij Jan alle informatie met zijn foto’s schepen mee stuurt. Ik ben door Aad v Staveren naar jou door verwezen. Mijn vraag is dan ook of ik van jou foto's van Cruisschepen met info kan krijgen om op deze mijn forum te plaatsen. Ik heb zelf ook een Homepage: http://www.zeilclipper.eu/ waar van de hele handel ook op mijn forum staat. Want op een forum kan je zo lekkerympwm met elkaar over een onderwerp, discuseren. En op een homepage ben je al gauw uitgepraat wat ik ook op mijn homepage, die nu al 8 jaar op het net staat kan zien. Wel Aad wat je antwoord ook mag zijn even goede vrienden bij voorbaat bedankt.
Leen B

Peter Miedema 19-10-11 08:37:15

Complimenten! Heerlijke site voor cruisefans, het gevoel komt dan weer helemaal terug. Vooral op de pagina met scheepshoorns, prachtig! De laatste tijd is er commotie over het toeterverbod voor cruiseschepen in Rotterdam. Belachelijk gewoon! Bij een haven hoort dat geluid! Bij ons op Terschelling loopt een gelijksoortige discussie. Dit gaat echter om de scheepshoorn van de 7 uur-veerboot. Lees deze column erover maar even: http://wp.me/p1zDUu-od

Edwin Sonneveld 24-08-10 13:15:27

Hoi,

Ziet er nog steeds goed uit. Ik surf elke keer weer langs en stuur af en toe ook wat foto's. Ik ben een tijdje uit de lucht geweest en zag dat jullie getrouwd zijn! van harte nog!
Ga zo door en ik blijf weer alles volgen.
Gr,
Edwin

P.s. Bij M'ssluis Poortenshaven is een goede stek om Cruiseschepen te spotten. hier komen ze op een gegeven moment recht op je af.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies