Dik en Diny Spekkink 04-09-19 22:10:47

In het weekend van 31 augustus en 1 september 2019 overnacht in het appartement van B&B Aan de Berkel. We hebben veel ervaring met bed and breakfast, maar deze is zonder meer een topper. Prachtige accommodatie, stijlvol ingericht en superschoon. Het ontbijt was gevarieerd en erg smakelijk.
Kortom: absoluut een aanrader!

Mathijs en Anita Klooster 03-09-19 20:54:08

In de B&B aan de Berkel staat gastvrijheid en vriendelijkheid bovenaan.

Bedankt Elly.

Marian Mulder 08-04-19 09:01:13

Wat hebben wij genoten van het prachtige appartement. Er is veel zorg besteed aan de inrichting die een lust is voor het oog. Een fijne badkamer maakt het helemaal af. Het appartement is heerlijk rustig en we hebben dan ook heerlijk geslapen. Het ontbijt was fantastisch! B&B Aan de Berkel is zeker een aanrader. Hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Floor en Tess, Judith en Miran 06-08-17 21:19:52

We hebben genoten van een warm welkom in jullie prachtige B&B!

Maya, Hans, Anne en Walter 04-07-17 22:32:05

Hallo Elly en Hans 29.6.2017
Wij vier uit Duitsland willen julie nog van harte bedanken.
We hebben zeer genoten van de gastvrij heid.Het ontbijt was voortreffelijk,de kamers waren gezellig ingericht je voelt je echt thuis.
Nogmaals bedankt voor alles wij komen graag terug.
Groetjes van ons allen

Moniek 07-06-17 17:45:13

Het goot van de regen toen wij in Zutphen arriveerden. Dat werd volledig goedgemaakt met de ontvangst van Elly in haar B&B. Een heerlijke ruime zolderverdieping met alles er op en er aan en het mooiste uitzicht van Zutphen op de Berkel en een oude boomgaarde. Wij hebben enorm genoten van de gastvrijheid, spontaniteit en zorgzaamheid van Elly en Hans. Wij komen zeker bij jullie terug.

Marijke. Mieke en Karin 21-05-17 20:36:31

Met veel plezier hebben wij 4 dagen door gebracht in Zutphen en omgeving. We sliepen 3 nachten in deze prima verzorgde B+B! Gezellige zolder met alles er op en er aan.Prachtig uitzicht op de Berkel.En niet te vergeten een overheerlijk ontbijt. Onze gastvrouw was ook erg behulpzaam bij het opzoeken van fietsroutes e d, Kortom een prima plek!

Familie Pijlman-Serlie 08-01-17 21:12:12

We hebben 2 januari jl., een heerlijke b&b verwennerij gehad aan de Berkel in Zutphen. Het was de eerste vakantiedag van onze heerlijke'dagjes weg' vakantie in Nederland. Zeer vriendelijke ontvangst door Elly en partner. Heerlijke kamers voor ons en onze 2 jongens. Een heerlijk flesje wijn op de kamer gekregen en goed geslapen. Van een super uitgebreid ontbijt genoten. Echt een aanrader!!

Nel Sijsling 05-08-16 14:09:14

We kijken terug op een heel prettig en verrassend verblijf in B&B 'Aan de Berkel'.Fijn om in een smaakvol huis te logeren. Met overal bloemen, binnen en buiten in de achtertuin.
Elly leidde ons gastvrij rond waardoor we ons ook vrij voelden in huis.
Een ontbijt op het balkon met uitzicht op de tuinen en de Berkel daarachter, dat is een mooi begin van de dag.
En alle vitamientjes en mineralen die we binnekregen met het ontbijt maakte ons weer fit voor de volgen kilometers van onze fietsvakantie. hartelijk bedankt Elly

Annelies, Jet, Elsbeth en Tonj 27-06-16 14:13:15

hoi Elly,
vanuit het Brabantse land willen we jou nog van harte bedanken voor de dagen die we bij jou mochten verblijven. We hebben elke keer heerlijk ontbeten, we hebben genoten van je grootse gastvrijheid.
Onze "naar-huis-fietstocht" was de pittigste van allemaal door de weersomstandigheden. In Ede begon het te regenen, we hebben zondag in totaal 125 km gefietst. De laatste 70 km waren zwaar en voor mij (Annelies) helemaal, ik zat er doorheen. Dankzij mijn maatjes heb ik het gered! In totaal hebben we dus 530 km gefietst in vier dagen tijd. Nogmaals dank voor alles en wie weet: tot ziens!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda