Arjan, Silvia & Megan 05-11-15 22:42:31

Afgelopen weekend zijn we bij "Aan de Berkel" te gast geweest. We logeerde op de bovenste daketage met alle gemakken voorzien. Een keuken met koffieapparaat, waterkoker, magnetron en zelfs een elektrische kookplaat! De bedden sliepen goed, de relaxstoelen zaten heerlijk en niet te vergeten het prachtige uitzicht over de Berkel!!! Elly was zeer gastvrij en erg lief voor onze dochter. De ontbijtjes waren zeer uitgebreid en smaakte verrukkelijk! Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

Elly heel erg bedankt! Ook voor het toesturen van mijn kettinkje wat ik was vergeten.... En ook nog een lief kaartje erbij, super!!!

Suzanne van Dijk 13-08-15 15:49:09

Vorige week hebben mijn zus en ik een paar dagen gelogeerd in de grote slaapkamer. Eerst van Elly even tekst en uitleg over hoe, wat en waar en daarna meteen een lekker kopje thee op het balkon om bij te komen van de autorit. De kamer was warm, maar gelukkig deed de ventilator het prima. Verder is hij voorzien van alles wat je je maar wenst. De inrichting vonden we erg smaakvol,tot de kleuren van het beddengoed en de (heerlijke!) handdoeken toe.
Een onberispelijk schone badkamer en overal gezellig bloemetjes uit eigen tuin. Steeds een goed begin van de dag met een uitgebreid verwenontbijt, iedere dag weer anders! Wensen konden we kenbaar maken, maar dat was niet nodig, er was zoveel keus! Elly vonden we prettig, af en toe een gezellig praatje en verder gingen we lekker onze eigen gang. Kortom, we hebben een fijn verblijf gehad, we hebben genoten van Zutphen, van het mooie weer en van Elly's attente gastvrijheid. Dankjewel!

Jackie Scott 03-08-15 21:02:53

Hi Elly,

Now we are home, I wanted to say how much we enjoyed our short visit to Zutphen and especially to your beautiful home. The apartment was fantastic and you looked after us very well with everything, most so your wonderful breakfast.

Zutphen is so beautiful and very relaxing. We hope to come again soon and, if we do, we will certainly return to stay with you!

Many thanks,

Jackie Scott
Glasgow, Scotland, UK

Erik 13-06-15 20:48:07

Tijdens mijn cursusweek heb ik heerlijk kunnen genieten van de rust en de gastvrijheid van B&B Aan de Berkel.

Ik werd de eerste dag vriendelijk ontvangen door Elly. Ze gaf me een korte rondleiding en bood me iets te drinken aan.

De ochtenden die daar op volgde werd ik fijn op de afgesproken tijd gewekt met een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Ik voelde me erg welkom en verwend met de heerlijke ontbijtjes die ik heb mogen ontvangen.

Mocht ik ooit weer een aantal dagen in Zutphen moeten zijn dan zal ik zonder twijfel weer kiezen voor B&B aan de Berkel.

Bedankt voor een fijne week!

Met vriendelijke groet,
Erik

Co Eppink 11-05-15 19:11:24


De benadering van het B&B aan de Berkel, het opnemen van de woninguitstraling. Het indirecte gevoel van vertrouwen, overvloed van rust in een stad gelegen aan de Berkel. Opgewacht door mijn gastvrouw.
Zij,….met een vriendelijke getinte fonkelende uitstraling van gastvrijheid, een deel van haar vacht flokkerend in de wind. Zij geleid me naar een kamer waarvan volledigheid van hygiëne de schoonheid bezat van natuurlijke elementen uit de ongerepte natuur.
Van de ontspanning gecombineerd met de eerste indrukken, kreeg ik mijn alledaags ritme op de rem, mijn geest nog een extra klontje rust bij het zien van de ingerichte tuin met hoge biologische ongeschonden waarden.
Op verzoek kon ik hier mijn ontbijt verwerken, zelfs met de krant van de dag.
Hoe kan deze schoonheid worden verpakt in een stad waarvan het centrum zo dichtbij ligt, maar waarvan het verblijf in dit B&B de rust het centrale belang is.
Zelfs waar de fluisterboten geruisloos voorbij komen op een plaats in de stad waar de natuur zichzelf kan blijven,…. geweldsaantasting van buitenaf altijd heeft doorstaan.

De volmaaktheid van gecreativeerde kamerinrichting. Serene rust in combinatie van de zuivere onschuld, die de hygiëne humanitaire waarden opstrookten tot mijn hoogste belevingsgenot.

Aan het einde van de dag, doch met enig strijdvaardig verzet van genot, de ogen te moeten sluiten voor een rustige nacht, gelukkig,…. de volgende ochtend te mogen ontwaken onder de zuiverste klanken van vogelengezang.
Mijn emotionele tastbaarheid van prikkelingen werden geregeld overrompeld door positieve schrikmomenten omgezet in zalige verwondering.

Hoe kan mijn gastvrouw haar B&B, gecreëerd met veel natuurlijke schoonheid en rustiek, op wandelafstand van het Zutphens centrum organiseren?

Mijn dankbaarheid verlaat mijn lichaam en vervuld de onschuld van haar reine geest met vrede, liefde en kracht. Moge deze voortzetting vanuit haar creativiteit nog vele jaren in ongereptheid en in remloze vormen doorgang vinden.

Ik ben er geweest en hebt het beleefd,….U kunt het gaan beleven.

Naar waarheid en met liefde geschreven,

Co EppinkA & F 09-05-15 20:13:07

Beste Elly
Wij hebben genoten van je super ontbijt en je hartelijke ontvangst !
Zutphen is een heel mooi stadje !

Groeten uit Haarlem

Elly 03-05-15 00:58:10

Dag Jan,
Wat ben ik blij met je reactie !! Fijn dat je hebt genoten van het verblijf in mijn B&B aan de Berkel,
van de kleine maar gezellige kamer, het fijne bed en het lekkere ontbijt!! De krakende vloer heeft onze aandacht, maar het heeft geen voorrang gekregen omdat het gekraak afhankelijk is van het weer en de vochtigheidsgraad in huis en het kraakt dus hooguit 'n dag of 10 per jaar... Het spijt me dat je er uitgerekend nu, last van hebt ondervonden... Voor nu wens ik je het allerbeste en ik hoop op een weerzien met je gezin in de komende tijd!
Warme groet, Elly

jon verboom 02-05-15 23:52:36

Op 1 mei een nacht in de éénpersoonskamer geslapen. Lieve gastvrouw,schone(bad)kamer, heerlijk bed,superontbijt,maar hevig krakende vloer.Voor herhaling vatbaar.

Morag en Sebas 26-04-15 20:53:48

We hebben hier voor de tweede keer in de tweepersoonskamer gelogeerd (vorige keer was een jaar of vier geleden) en het was weer heel erg fijn!
Elly is een supergastvrouw die je je echt welkom laat voelen, een fijne combinatie van persoonlijke aandacht maar zich absoluut niet opdringen.
De kamer was een fijn thuis voor een weekend Zutphen, en bij mooi weer is het balkon een heerlijke plek om wat te drinken of te ontbijten.
Veel dank en vast nog wel eens tot een volgende keer!

Trees Wantia 20-04-15 10:11:03

Met 3 vriendinnen in deze B&B geslapen op de daketage. Prachtige etage, ruim en gezellig. Goede bedden. Mooie plek in Zutphen dicht bij centrum, bezienswaardigheden en tochtje met de fluisterboot.
Als afsluiting een super ontbijt op de etage gebracht!
Elly wij hebben 2 reuze gezellige dagen gehad, tot diep in de nacht!
groet Trees.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies