Elly 03-05-15 00:58:10

Dag Jan,
Wat ben ik blij met je reactie !! Fijn dat je hebt genoten van het verblijf in mijn B&B aan de Berkel,
van de kleine maar gezellige kamer, het fijne bed en het lekkere ontbijt!! De krakende vloer heeft onze aandacht, maar het heeft geen voorrang gekregen omdat het gekraak afhankelijk is van het weer en de vochtigheidsgraad in huis en het kraakt dus hooguit 'n dag of 10 per jaar... Het spijt me dat je er uitgerekend nu, last van hebt ondervonden... Voor nu wens ik je het allerbeste en ik hoop op een weerzien met je gezin in de komende tijd!
Warme groet, Elly

jon verboom 02-05-15 23:52:36

Op 1 mei een nacht in de éénpersoonskamer geslapen. Lieve gastvrouw,schone(bad)kamer, heerlijk bed,superontbijt,maar hevig krakende vloer.Voor herhaling vatbaar.

Morag en Sebas 26-04-15 20:53:48

We hebben hier voor de tweede keer in de tweepersoonskamer gelogeerd (vorige keer was een jaar of vier geleden) en het was weer heel erg fijn!
Elly is een supergastvrouw die je je echt welkom laat voelen, een fijne combinatie van persoonlijke aandacht maar zich absoluut niet opdringen.
De kamer was een fijn thuis voor een weekend Zutphen, en bij mooi weer is het balkon een heerlijke plek om wat te drinken of te ontbijten.
Veel dank en vast nog wel eens tot een volgende keer!

Trees Wantia 20-04-15 10:11:03

Met 3 vriendinnen in deze B&B geslapen op de daketage. Prachtige etage, ruim en gezellig. Goede bedden. Mooie plek in Zutphen dicht bij centrum, bezienswaardigheden en tochtje met de fluisterboot.
Als afsluiting een super ontbijt op de etage gebracht!
Elly wij hebben 2 reuze gezellige dagen gehad, tot diep in de nacht!
groet Trees.

Albert & Lia 02-03-15 23:23:53

Wat hebben we genoten van deze heerlijke plek! (Mooi, gezellig, verrassend)De heerlijke ontbijtjes, zo leuk bv de eitjes op een bedje van klimpop en een paar sneeuwklokjes en dan dat uitzicht. We voelde ons welkom!! Elly en Hans bedankt en wie weet tot ziens

Goos van der Heide 15-02-15 23:17:33

Slechts één nacht gelogeerd maar een adres om terug te komen. Prima verzorgde Bed and Breakfast met een prachtig ruim en compleet appartement op de bovenetage. Met het uitstekend ontbijt zorgt Elly voor een prima start van de dag, nadat het ontvangst de avond ervoor ook al zeer hartelijk was. Kortom, genieten van én op deze plek in een verrassend mooi Zutphen....

nadine 12-11-14 13:32:26

Dank je wel, Elly voor de fijne week in je B&B. Het was er heerlijk te vertoeven. Elke morgen verwende je me weer met een overheerlijk ontbijt. Als ik nog eens in Zutphen verblijf voor het volgen van een cursus van vortex healing hoop ik terug bij jou te kunnen logeren,
lieve groet,
Nadine

Joos Gestel Van 03-11-14 11:48:38

Lieve Elly,

Na een dag fietsen met het gezin, was het een verademing om hartelijk door jou ontvangen te worden.
Een heerlijk flesje wijn en versnaperingen deed ons erg goed.
We hadden fijne kamers en bedden, maar top was wel het super- ontbijt.
Het was genieten met een hoofdletter.

Ik zal het anderen zeker aan bevelen eens gebruik te maken van je fijne B&B.

Hartelijke groeten,
Joos

Ad en Riek Muilwijk 28-09-14 13:41:44

Suggestie: verander de naam van de B & B in "Verwend worden aan de Berkel"!
We zijn verwend, het bed was weer opgemaakt toen we thuiskwamen, het heerlijke ontbijt bijna op bed! De lokatie is super mooi!
Dank Elly voor de goede zorgen!
Hartelijke groet Ad en Riek.

Anita en Marije 06-09-14 20:51:12

Bedankt voor de twee geweldige dagen die we in jullie prachtige B&B hebben mogen doorbrengen! Geweldig uitzicht vanaf de zolderetage, supermooie locatie en heel gastvrij! We komen zeker een keer terug en zullen jullie aanbevelen!
Groeten,
Anita en Marije

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand