Nel Willemsen 15-04-13 10:33:22Beste Elly,
Een paar heerlijke dagen doorgebracht
in mijn geliefde Zutphen!
Een heerlijk bed en een geweldig ontbijt
in jullie huis dat maakte het hele
plaatje compleet!
Dank voor de gastvrijheid,ga zeker nog
een keertje op herhaling!!
Groeten Nel Willemsen.Sita en Trijnie 12-04-13 09:44:01

Mijn vriendin Sita en ik waren een weekend te gast in bed en breakfast aande Berkel. Fantastisch! Wat een mooie lokatie,wat een verblijf en verzorging. Een ontbijt alsin een 5 sterren hotel. En wat een aardige gastheer en gasrvrouw! Zutphen een stadomuren in te dwalen. Kortom een fantastisch weekend! Eenechte aanrader!
We komen vast nog eens terug!
Trijnie enSita uit Friesland

Monique Oortwijn 18-02-13 09:32:33

Na een feestje in Zutphen heerlijk bij jou overnacht in de rode kamer.
Van de warme ontvanst, een heerlijk welkomstdrankje en de tip "pizza op de kamer" hebben wij echt genoten! Met de fiets naar het feest en bij thuiskomst stond het lekkere sapje al klaar. Het ontbijt op de kamer was prima verzorgd en erg lekker.
Wat fijn dat we onze spullen bij jou mochten laten staan toen we de Hofjes- en Vestingwandelling gingen maken.
Elly, heel erg bedankt. We hebben enorm genoten!
Groetjes,
Frank en Monique

R 21-11-12 14:59:28

Hoi Elly,
Heel laat bericht, maar welgemeend. Het was een topverblijf bij jou! Relaxe kamer, relaxe badkamer en een heerlijk ontbijt met top gastvrouw. Dank je wel!

Hilde en John de Vries 23-10-12 10:56:19

Beste Elly,

Was dat even na-zomers genieten!!!
Een hartelijk welkom met 'n kopje koffie en 'n praatjes, een mooie zolder-étage met een fantastisch uitzicht over de gracht(in herfsttinten).
Ieder morgen genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Alles tot in de puntjes verzorgd!
Elly, dank voor je geweldige gastvrijheid.

Hartelijke groet,
Hilde en John de Vries

Gastvrouw Elly 25-08-12 02:02:50


Dag goede (toekomstige)gasten van mijn B&B aan de Berkel,

Toen ik vanavond mijn website nog eens kritisch bekeek en de lovende woorden in mijn gastenboek las werd ik zó blij!
Natuurlijk is het altijd heerlijk als ik tijdens de aanwezigheid van mijn gasten hoor en zie dat ze zich thuis voelen en het fijn hebben in ons huis en in ons mooie Zutphen, maar het is ook zó leuk om achteraf nog een mooi berichtje te lezen van de mensen die ik nog vers in mijn geheugen heb.
In mijn enthousiasme keek ik ook nog even bij ZOOVER gastenbeöordelingen B&B aan de Berkel en ik zag daar naast de bevindingen van mijn gasten een drietal prachtige foto's van een blije gast Marjoke en haar man.
Zéér de moeite waard om te bekijken en om een indruk te krijgen van de lichte daketage met ruimte voor 4 personen, het ontbijtje á lá Elly en de sfeer in de stilste en fijnste plek van ons huis.

Wees welkom en kom genieten!

Hartegroet, Elly

Clementine Grashof 23-08-12 12:50:03

Hallo Elly,

We hebben genoten van je B&B!
Ondanks de toch wel drukke dagen voor ons, konden we heerlijk uitrusten en genieten bij jou.Je gaf ons net dat extraatje, wat we nodig hadden op dat moment.
Dank je wel voor je goede zorgen!!

Groetjes van de 2 zussen en de paardenmeisjes.

Henk en Janny Scholte 18-08-12 23:04:43

Beste Elly,

Een hartelijke ontvangst met een drankje, een gezellig ingerichte, ruime, schone en nette zolderverdieping, een goed bed en twee keer een heel verschillend, maar vooral heel lekker en uitgebreid ontbijt..........dat alles bij elkaar opgeteld kan alleen maar leiden tot deze conclusie: Jij bent een super gastvrouw.
Hartelijk bedankt en wie weet, tot ziens.
Warme groet, Henk en Janny Scholte

Ben en Mirjam Donderwinkel 12-08-12 21:28:18

Lieve Elly,

Als winnaars van winnenmetweevers.nl hebben wij een onvergetelijk weekend gehad in jullie mooie, gezellige en zeer gastvrije B&B. Nog nooit zijn wij ergens zo gastvrij onthaald en verwend. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook ben je een ware keukenprinses. Nogmaals heeeel erg bedankt, wij denken nog vaak terug aan ons verblijf bij jullie.

Groetjes,
Ben en Mirjam uut S'Owent

Francisca & Hendrik Deman-Schu 08-08-12 16:37:51

Dag Elly en Hans, dank voor het zalige verblijf op jullie indrukwekkende zolderruimte. Francisca kwam naar Zutphen voor de Zomerweek van de Vrije School in Zutphen en ik kwam voor een week rust. het was niet de eerste keer dat we bij jullie te gast waren en ook dit keer voelde het helemaal oké! Wat een prachtige ruimte die mij de gelegenheid gaf om heerlijk te lezen, heel af en toe te mediteren en vooral tot rust te komen na weer een hectisch jaar. De wijze waarop jullie de gasten ontvangen en er voor zorgen dat we het naar onze zin hebben (alles netjes, een super fijn onthaal, heerlijke, afwisselende ontbijten, ...) geeft ons een gevoel van thuis-zijn en tegelijk ook van op verlof zijn. heb ik nog een pull bij jullie laten liggen en jullie zorgen ervoor dat hij naar België verzonden wordt ! bedankt ook voor de heerlijke wijn bij ontvangst. Lieve groet en tot...

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies