Petra 03-03-06 18:08:08

Ik wil ook nog even laten weten dat ik bezig ben met KK1 om een kennelnaam aan te vragen, waarbij ik meer leer over de fok en preventie van eventuele gebreken bij een verkeerde fokkeuze. Wij hebben dit bij vrienden van ons ook meegemaakt en willen dit zeer zeker voorkomen. Ik begrijp het verdriet van deze mensen volkomen en hoop dit nooit meer mee te maken. Wat staat jullie hond er trots op, met zijn mooie brede borstkast.

petra 03-03-06 18:02:00

Hallo, dit is een erg mooi site die mij zeer aansprak. Zelf zijn wij in het bezit van 4 Duitse herders. Wij zijn stapelgek op deze 4 voeters. Onze 1e was een reu genaamd Yrrah en de 2e werd Angel een teefje. Samen hebben ze vorig jaar een nestje gekregen waaruit 6 teefjes en 1 reutje zijn geboren waarvan 2 zwarte. We hebben hieruit 2 teefjes gehouden waarvan weer een wolfsgrauwe Kaily en een pikzwarte Thirza ( wat prettig betekent ). Ook zijn wij pleeggezin geweest voor zo'n hond als Wolga deze heet Dai, wat uniek betekent in het Japans. Hij zit nu in Tiel bij een fijn gezin, waar hij een hele boomgaard en erf tot zijn beschikking heeft. Wij hebben het goed naar ons zin met deze lieverds, wij doen aan IPO en gehoorzaamheid met ze, gaan zwemmem en speuren en ze vinden het prachtig.

Peter Mezensky 19-02-06 21:07:11

Es hat mir viel Spass gemacht bei Euch zu stöbern
wünsche Euch und Euren Hunden weiterhin viel Erfolg.
Grüße von Peter

marion 14-02-06 08:35:26

leuke site met tranen in mij ogen heb ik puppyleed gelezen wat erg!wij zoeken al een paar maanden een d.herder en zaterdag krijgen we er een via een bekende niet via internet dat durf ik niet,omdat ik al eerder een hond heb gehad die maar een half jaar heeft geleefd was ook erg ziek maar dat wisten we niet. ik begin ook aan de puppycursus in woerden veel zin in de kinderen ook we hebben nog een hond dus echt een liefhebber. groeten marion

GEERT 12-02-06 11:29:29

Hey hallo.
Een toffe site is dit,en een prachtige duitse herder.Ben zelf in het bezit van witte herders,je kan mijn website ook bekijken op http://www.whiteshepherd.mysites.nl
Ik kom hier zeker en vast nog eens een kijkje nemen .
Groetjes Geert.

Anja 02-02-06 22:34:28

hallo
mooie site
ik heb een link van jullie site geplaatst op mijn startpagina http://hondensite.goedbegin.nl/
groetjes anja

bea 29-01-06 22:47:18

ook ik heb het stukje van puppyleed gelezen en weet dat dit nog steeds teveel voorkomt en je kunt er niets an doen.wij hebben zelf ook drie duitse herders waarvan eentje ook bij een broodfokker vandaan komt maar dat is gelukkig allemaal goed gegaan want ze is inmiddels alweer zes jaar oud.
onze dierenarts heeft ooit gezegd dat er eigenlijk maar niemand meer bij dat soort mensen een hond moesten kopen zodat ze ermee blijven zitten in de hoop dat ze dan een keer stoppen met fokken,maar iedereen weet toch als je daar gaat kijken en je ziet die hondjes daar zo zitten zou je ze toch allemaal mee willen nemen.
groetjes bea

ielynke 28-01-06 19:34:52

Lieve mensen,
Met een brok in mijn keel zit ik nu dit te schrijven. Heb net dat verhaal van puppy leed gelezen. Zelf hebben wij een Duitse Herder teef van 6 maanden. Officieel komt ze bij Interpets vandaan, maar ik heb haar via de dierenarts. Het is net zo'n lieverd als beschreven staat in het verhaal, maar ook zij begint met de heupen......alleen weet ik niet of ze pijn heeft, dat geeft ze niet aan. Ze wil alles doen om ons te plezieren, leert graag en met mijn kinderen is ze net zo blij als Angel uit het verhaal. Wat ik me af vraag, hoe weet ik of ze pijn heeft?
Het is zo'n schat, en heeft al zo'n verleden, ik zou er niet aan moeten denken dat wij haar in zouden moeten laten slapen.
Ielynke

Garrie 28-01-06 15:31:44

Naar vele ergenissen met ons oude gastenboek staat er nu een nieuwe op. Wat we heel jammer vinden is dat we alle berichten van 1 jaar kwijt zijn.
Het probleem met het vorige gastenboek was dat deze overstroomd werd met spam 1
Klagen over het gastenboek hielp ook niets op onze vele mails kwamen geen reactie's.
Goed we beginnen weer met een schone lei en hopen dat er veel geschreven gaat worden.
Met vriendelijke groet,
Garrie en Jannie.

<< < 7 8 9 10 11
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!