Kitty 09-03-07 09:38:42

Geweldige site, mooie! en zeer herkenbare foto's, heb ook een eigen foto album van mijn herder.Zie alleen steeds meer een bepaald gedrag bij hem terug keren en het lijkt erger te worden.Mijn herder is inmiddels 8 maar wordt steeds nerveuzer op straat, vooral als er veel mensen lopen, maar hij loopt nu ook van de stoep af voor kinderen! terwijl hij wel met 2 kinderen is opgegroeit, angst voor kinderen vind ik niet prettig, want angstbijters zijn altijd nog de gevaarlijkste, ik vertrouw hem en weet ook dat hij mijn gevoelens en gedrag voelt en waarneemt,maar weet niet hoe ik hem zelfverzekerder krijg, verder heeft hij veel geleerd en luisterd hij erg goed.
Kunnen jullie mij wat tips geven om hem wat zekerder te maken...en hoe ik dit kan oplossen met het kinderen gebeuren, voordat ik'hem verkeerd conditioneer, want grommen naar een kind vind ik ้n is absoluut onacceptabel, het is zo'n lieve hond, maar het conflict wat hij in zichzelf heeft begrijp ik niet en wil hem hier graag bij helpen.
Alvast vriendelijk bedankt!
Groetjes Kitty en Ghinto

diana 02-03-07 22:34:46

Ik heb een duitse herder reu van bijna 8 en 5 mei krijgen we er een teefje van 7-8 weken bij
mijn vraag aan kenners is hoe kan ik er voor zorgen dat mijn andere hond niet jaloers wordt de pup zal vaker op straat gaan dan hij in het begin en ook wel meer aandacht krijgen van mijn dochter en kunnen ze bijv in 1 mand liggen ? en uit 1 bak eten als ze uiteraard met de tijd het zelfde voer eten ? wie heeft er ervaring met dit soort situaties en hoe heb je dat aan gepakt
ik hoo rgraag je reactie via raymond1971@quicknet.nl
groetjes diana
p.s top site erg leuke informatie wel heel erg van de hond die zo jong is overleden sterkte

Ruth Sahetapy 25-02-07 10:16:57

Hoi!
Wat een leuke site, met lekker veel foto's. Wat een triest verhaal van jullie jonge hond...
Ik heb zelf ook 2 duitse herders en train IPO met beide. Ik ben ook erg blij met hun goede gezondheid, daar maak je je toch altijd wat zorgen om toch?
De een is een nakomeling van Chip van Casa della Torba en de ander komt van de kennel van Zunderland.
Ik wens jullie veel succes met jullie site en jullie honden! Neem ook eens een kijkje op mijn site van onze hondensportvereniging; www.hsvdelichtstad.nl
Groetjes,
Ruth

Duitse herder gek 19-02-07 09:44:33

Euh

leuke site,
ik heb zelf ook een duiste herder, van net 1.
en daarvoor had ik een hond, kruising herder en rotweiler.
maarja weet niks meer

doegg

Esther 13-02-07 22:44:27

Beste allemaal,

ik ben op zoek naar een echte familiehond die betrouwbaar blij en waaks is de Duitse herder vind ik echt een mooie hond.mijn kinderen zijn 5 en 6 jaar oud.Ik woon zelf op een (hobby)boerderij en ga vaak 's avonds wandelen.voorheen had ik een deense dog als wandelkameraad.Is een Duitse herder een geschikte familie hond hij/zij zal buiten leven (los lopen).,of moet ik steeds op mijn hoede zijn ,ze zeggen dat een herder zich een keer tegen de baas keerd,of doet hijzij dat dan tegen mijn kinderen?.
Ik heb nog twee honden waar hij/zij bij moet.en wat is een verstandige beslissing een reu of teef.Nogmaals het wordt een buiten hond.
Groetjes Esther

Rimson 09-02-07 03:19:20

hey groetjes
als liefhebber van het ras kan je ons misschien vergezellen op het http://www.duitseherderforum.be ?

groetjes

patricia 08-02-07 21:36:35

zeer mooie site heb zelf 5 duitse herders en ik weet wat het is een jonge hond te laten inslapen veel verdriet,geldweg en fokker doet of zijn neus bloed en de rechter doet dan nog mee met broodfokker die alleen op het geld uit is . Heb nu een andere teefje van bij zeer goed mensen een kennel in nederland van gafieger hof wat een luxse als je bij goede mensen terecht komt en een zeer goed en mooie hond hebt . nog vele groetjes Patricia en haar duitse herders

Erica 29-01-07 14:15:25

Wat een mooie site! Ik ben me aan het ori๋nteren voor de aanschaf van een pup. Vroeger heb ik een duitse herder gehad, nu ben ik op zoek want ik gun mijn eigen kinderen ook zo'n jeugd! Ik heb de tijd, ik hoop in het late voorjaar van 2008 een nieuw gezinslid te kunnen verwelkomen. Heb je een advies qua fokker. Ik hoef geen top-prestaties te behalen met de hond, maar wil een fijne hond binnen het gezin.
Succes met je site ้n je honden!

karen 26-01-07 14:02:00

Hai wat een leuke site hebben jullie. Ik heb even een vraagje onze Bo (bijna 5) heeft een beetje last van zijn heupjes. Volgens de dierenarts is het nu niet goed meer voor hem om een heel eind mat hem te lopen. Maar kunnen we beter steeds een klein stukje met hem lopen. Dat doen we nu ook maar hij vind het helemaal niet leuk...hij wil lekker rennen en spelen. En niet steeds heel braaf en rustig naast blijven lopen. Heeft iemand hier ervaring mee? Wat kunnen we doen zodat hij het wel weer leuk vind om te wandelen?

Paula 16-01-07 22:27:07

Puppylees...*slik*

Voor de rest, zeer mooie site!

Groetjes
Paula en Iwan van de Roggebot
www.klieko.come2me.nl

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!