Marco en Ingrid adriaansen 10-10-16 21:01:22

Heerlijke gemoedelijke camping.
Super schoon sanitair en mooie veldjes.
Adri en Margit is niets te veel en doen alles om het naar de zin te maken .
Wij komen hier al een paar jaar en komen steeds vaker terug.
Mooie omgeving zeker goed te fietsen.
Tot 2017 groetjes Marco ,Ingrid & milo.🐾👍😉

jacq en diny 23-05-16 14:49:20

Na een hele mooie mei/hemelvaart vakantie bij jullie ondanks dat ik ziek was heb ik voor 100procent genoten bij jullie op de zeer mooie camping en het begrip dat jullie mij gaven betreffende mijn gezondheid ik kon met mijn rolstoel over al goed terecht en we zijn als mijn gezondheid het nog toelaat kommen we gegarandeerd nog wel eens terug bij jullie .

Met vriendelijke groet Jacq en Diny van de Fam Streed.

Ton en Dinie van Erp 16-06-15 20:01:38

Wij komen al 9 jaar op deze camping.
Iedere keer 3 weken in mei. Het bevalt ons prima.
Het is er heel schoon. Adri en Margit zijn super
vriendelijke mensen.
Volgend jaar weer.

natalie de beir 03-05-15 21:08:45

het is hier een hele hele mooie camping het sanitair
is ook proper supper gezellig omgeving mooi echt goed
groetjes van natalie de beir

Eigenaar 16-03-15 10:19:08

Onze camping beschikt niet over een recreatieruimte, zoals in de reaktie hieronder omschreven staat. Wel is er een priveruimte waar geoefende biljarters in overleg een balletje kunnen stoten. Dit is echter geen openbare recreatieruimte.

Rob en Mieke 24-09-14 12:04:57

Wij hebben in de week van 13 september tot en met 20 september 2014 met veel plezier bij jullie gekampeerd en zijn bijzonder tevreden over de rust, de schone afwasmogelijkheid en de sanitaire uitrusting en het onderhoud daarvan. Er is een grote fietsenstalling met de mogelijkheden om de elektrische fietsen daar op te laden. Vanwege het mooie weer hebben we geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om van de recreatie ruimte gebruik te maken waar o.a. gebiljart kan worden. We hebben al fietsend genoten van de prachtige natuur en de dorpen direct in de buurt. Jullie camping is een aanrader.

Peter Rozenburg 30-05-14 15:58:45

Wat een mooie plek om te kamperen. Waren nog nooit in deze streek geweest maar komen zeker noga eens terug. Prachtig kompleet vernieuw sanitair. Gastvrij ontvangaen en zeker niet te duur.

jos Buijs 25-04-14 10:14:27

Hallo Margrit & Adrie,
2012 waren we voor het laatst bij jullie en toen waren we zeer tevreden. 2014 zijn we wederom naat `t Oventje geweest en het was wedrom een geweldig paasweekend. Goede en vriendelijke ontvangst - Zeer goede sfeer - zeer nette en ruime plaatsen - goed en zeer schoon sanitair. Kortom een leuke locatie om leuke dingen te ondernemen, vrij in de natuur en toch is de stad Uden is de buurt. Aanraders zijn, Grave en Ravestein is fietsend te doen. OOk de stad Uden is gemakkelijk per fiets te doen. Mijn vrouw en ik zijn zeker dat dit niet de laatste keer is geweest. Jos en Jet Buijs.

Eigenaar 15-08-13 12:00:27

Als je om 23:00 uur, zonder je te melden, met een aantal dames twijfelend en slingerend over een wildvreemde camping gaat rijden en draaien en keren tussen de caravans lijkt het me niet meer als normaal dat daar iets van gezegd wordt. Vreemd dat je je niet even meld, dan was je ongetwijfeld vriendelijk behandeld. Ondanks alles een prettig verblijf op onze buurcamping "Molenzicht" waar het ongetwijfeld ook goed zal zijn.

Judith 14-08-13 13:26:12

Wij kwamen per ongeluk (met auto) op deze camping terecht, we hadden op een camping 200 meter verder moeten zijn. Er werd erg onvriendelijk gereageerd, dat we het terrein moesten verlaten en hoe ongepast het wel niet was dat we op de camping waren. Wij waren dan ook erg blij dat dit niet onze camping was, de camping waar wij stonden beviel gelukkig zeer goed. Een beetje vriendelijkheid zouden wij zeer op prijs hebben gesteld, het zou fijn zijn geweest als mevrouw bijvoorbeeld even de moeite had genomen om ons de weg te wijzen in plaats van alleen maar boos te doen.

1 2 3 4 5
Zoeken