Carla 22-04-18 17:47:47

Gefeliciteerd met jullie kampioen 2018

Elise Zijlstra 04-03-16 10:11:19

Van harte. Altijd zo fijn als er weer een diploma in the pocket zit......

Monique 04-03-16 08:31:55

Het was afgelopen zaterdag inderdaad een geweldige dag! Ik wil iedereen die geslaagd is feliciteren met de behaalde resultaten en diegene die het niet gered hebben: De volgende keer gaat het vast lukken!

hannie 26-02-16 20:50:12

morgen veel succes tijdens het examen, en veel plezier.Zal interessant zijn 5 speurhond II

Cor Verhoeff 24-12-15 22:16:44
Bij deze wik
ik de hondenclub bedanken voor het mooie kerst pakket dat ik kreeg van Jan


Ook in 2016
zijn Julie van harte welkom

Gr Cor Verhoeff

Monique 29-11-15 13:47:54

Benno en Caylie, van harte proficiat met het behalen van de eerste plaats bij DIVN in Friesland! Eerste met speurhond twee worden en ook Nederlands Kampioen bij de DIVN is iets waar jullie, en wij als club, trots op mogen zijn. Geniet ervan !!!!

hannie 06-09-15 14:23:20

Een super gezellige dag, Hans bedankt voor de leuke manier van het beoordelen van de combinatie's en Bop bedankt voor het
manwerk.
Bij de jonge honden groep kwam Ad als beste uit de bus. Trouwens leuk dat alle deelnemers mee deden, ook met speuren.
Bij de ongecertififceerde behaald Vigdis de meeste punten, zeker verdiend.
Bij de gecertificeerde groep was het spannend tussen Gerald en Annemarie. Annemarie behaalde uiteindelijk de meeste punten.
Het geheel werd afgesloten met de barbecue. Gezellig dat ook een aantal speurboeren aanwezig waren. Een leuke dag jongens
allemaal hartelijjk bedankt voor jullie aanwezigheid.

elise 13-06-15 21:07:23

Wat fantastisch dat het nu eindelijk zover is met jullie nieuwe clubgebouw. Gefeliciteerd.

Peter Struyk 28-04-15 21:08:31

Wat een geweldig weekend was dit zeg! Wat heb ik van onze kanjers genoten, zowel mens als dier! Wel weer ff GELDERS KAMPIOEN met onze kringgroep!!Dan heb je daar eerst onze Benjamin die met zijn "puppy" bij IPO1 een GEWELDIGE eerste plek haalt en daarbij alsof het niets is ook nog eens even voor alle IPO3 honden op C het korte werk verricht. Ook geweldig dat je liet merken hoe blij je met het resultaat was en zeker ook hoe blij je met je hond bent. Daar draait het om, fijn met je beestje bezig zijn!Dan Geert die bij IPO1 een FANTASTISCHE tweede plaats haalt! En Geert, je mag best wel een beetje nerveus zijn bij je EERSTE wedstrijd. Om dan als tweede van het veld te komen is een perfect resultaat! En dan te bedenken dat Dunja drie maanden geleden nog moeder is geworden van een prachtig nest. Wat een fijne hond! Dan mijn eigenste eigen Elly die voordat ze begon er helemaal geen vertrouwen in had dat ze 250 punten of meer zou draaien voor de kwalificatie voor het NIAK, maar wel ff met 265 punten van het veld kwam. Een 7de plek in IPO3 en met 90 punten op B een van de beste met appèl! Dan zie je maar weer dat Lara er op het juiste moment gewoon staat!!En dan Anne-Marie…..
Wat moet je daar nog over zeggen? Wat die neergezet heeft grenst aan het ongelofelijke. Wat een GEWELDIGE prestatie om met Barry, die toch bijna 9 jaar oud is voor de DERDE keer achtereen Gelders kampioen te worden. Niet te filmen dat jullie met C ff met 96 punten van het veld af kwamen en dan van de keurmeester horen dat de hond weliswaar bijna 9 jaar oud is maar dat je dat in het werken zeker niet kunt merken. Met 285 punten kampioen worden, ongelofelijk!Jammer dat Gerald in IPO3 bij afdeling A een off-day had. De hond liet niet zien wat hij in de trainingen vaak wel laat zien. Domweg pech dus. Dat je dan wel even 92 punten op C wegsleept, de op twee na beste uitslag bij manwerk is natuurlijk helemaal TOP! Volgende keer ga je zeker slagen.We hebben de overwinning op het veld al goed gevierd en een aantal heeft dat ’s-avonds bij de Chinees nog eens dunnetjes over gedaan. Heel gezellig ook samen met onze vrienden van Kringgroep Oldebroek, waar we heel sportief uitgebreide felicitaties van hebben gekregen. Heel fijn dat zoiets kan in onze sport!KORTOM, WAT EEN GEWELDIG FEESTELIJK WEEKEND WAS DIT VOOR ONS KRINGGROEPJE! Dit resultaat is bizar goed! Ik denk dat we als club trots op onze kampioenen kunnen/moeten zijn!

Monique 27-04-15 08:38:51

Wederom een mooie prestatie van de club!Ben en Geert van harte proficiat met de behaalde resultaten op jullie eerste wedstrijd!Elly, ook jij gefeliciteerd met de punten. Je hebt er hard voor getraind.Gerald, jammer van het speuren,maar met het pakwerk hebben jullie een goede comeback gemaakt. Het vertrouwen is weer terug!Anne-Marie en Barry, drie maal op een rij Gelders Kampioen, zullen niet vele jullie na doen! Geniet ervan! Ook namens Toon
Zie jullie woensdag weer.Monique

1 2
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!