Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 -Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


 Kees 07-10-20 20:22:27

super website.

 Leroy & Lisanne 24-11-13 21:15:37

Hallo Albertine,
wij zijn een jong koppel in de 20 en wij zouden ergens in Griekenland onze vakantie willen doorbrengen. Wij gaan 8 dagen en 7 nachten. Wij twijfelen tussen Corfu en Kreta, maar ook andere plaatsen zijn welkom. Wat wij zoeken in onze vakantie is rust, ontspanning, cultuur en ook lokale (sport)- activiteiten. Kan u misschien ook goede hotels adviseren voor ons?
Mvg,Leroy & Lisanne

Margot Vos 17-05-13 15:44:29

Hallo Albertine, Mijn man ik willen volgend jaar een week of 5 gaan hoppen naar de Ionische eilanden. Nu kan ik nergens vinden welke route we het beste kunnen nemen en hoe de ferry's met elkaar in verbinding staan. Kun jij me misschien op weg helpen? Alvast heel hartelijk dank.

ann van effelterre 04-05-13 14:26:28

Dag Albertine, van 5 tot 20 augustus 2013 ga ik eilandhoppen in de Dodekanesos. Van Samos ga ik per ferry alle eilanden doen tot ik in Rhodos kom. Op ieder eiland logeer ik dan 1 of 2 nachten. Ik ga alleen met de rugzak. Dit is de eerste keer dat ik dit doe en ik weet nu al dat het gaat meevallen. Ik heb trouwens al andere Griekse eilanden gedaan. Heb je misschien nag tips voor mij ?
Proficiat met je website.
Groetjes
Ann Van Effelterre - Oostende

 Gerard en Dolly 26-01-13 10:47:11

Dag Albertine,Niet alleen een mooie site maar vooral vertrouwenwekkend, iemand die spreekt vanuit liefde voor de eilanden.Wij willen met vrienden gaan Island Hoppen maar waar begin je dan?Jouw idee om in een hotel te gaan zitten en van daaruit dagtochten te maken spreekt ons zeer aan.Het eiland Chios lijkt ons schitterend maar we vinden het niet terug in de brochure gecombineerd met andere eilanden.We willen 10 dagen gaan.Zou je ons een idee aan de hand kunnen doen bij onze eilanden keuze?En nog een vraag : hoe verplaats je je op zo'n eiland als je ( dagtocht) er naar toe bent gevaren? bijv. Chios.Hoop op info van jouw kant,Alvast dank en vriendelijke groet,Gerard en DollyMaastricht ( ken je Maastricht en omgeving?)

Rene en Ciska Mijnen 12-06-12 21:12:16

Hoi Albertine, wij waren zeer benieuwd of jullie eindelijk nog thuisgekomen waren afgelopen zondag / maandag. Het was vervelend genoeg allemaal dat het allemaal vertraagd werd. Maar het was toch wel weer een plezierig verblijf op Telendos dachten wij zo. Wij hebben zoals altijd weer genoten van het verblijf aldaar. Trouwens de foto's bekeken van Telendos op je site, de man met de witte snor en het glas Metaxa is de schoonvader van Anneke, hoe toevallig. Mooie en verzorgde site en we zullen hem zeker nog uitgebreider gaan bekijken. Groeten van ons uit Hoogkarspel.


Reactie:
Hallo Rene en Ciska,
Jazeker we zijn doodmoe maandagmorgen thuisgekomen. Het waren me wel toestanden. Op de display bleef overal Liege en 22.25u staan. Uiteindelijk zijn we om 01.30uur vertrokken en geland in Brussel rond 5 uur. Het vliegtuig was halfvol dus plaats zat. Zo hadden we per persoon drie zitplaatsen. Dus we gingen horizontaal en hebben zelfs een dutje gedaan !! ha ha . We waren rond 7 uur in de ochtend thuis.
Ja Telendos heeft ons hart veroverd. Zo'n speciaal eiland hadden we nog niet in ons repertoire hé. We gaan zeker terug. Wellicht over 2 jaar. Ik ben nu volop bezig met de foto's (1077 stuks) en ga volgende week mijn site bijwerken (heb er allang niets meer aangedaan). Ik ga er iets leuks van maken ! Dus blijven kijken !
Fijn jullie hier te treffen .... we zullen zeker nog emailen....
Wat leuk ... de schoonvader van Anneke ! Anneke moet maar computer gaan leren .. zo kan ze contact houden ....
Kalispera en chérete ! Albertine en Jeff, Stefan en Hilde

Martien Lenaers 15-05-12 14:37:50

Hoi Albertine. Een heel fraaie site met onderwerpen die mij aanspreken. Ik voel mij zelf anglofiel en heb in de loop der jaren mening tuin en castle bezocht. Na mijn pensioenering ben ik meer met oud-collega's gaan wandelen. Veelal maken wij dan gebruik van de wandelgids: http://www.wandelgidszuidlimburg.com/index.html
Jouw site inspireert echter om meer wandeling in Belgisch Limburg te ondernemen en dat gaan we dus ook zeker doen.
Hartelijk bedankt en nogmaals mijn complimenten!

Trees Lentjes 05-04-12 13:38:42

Hallo Albertine,
We willen in juni met mijn schoonouders naar Londen. Maar op de heenreis willen we Kent aandoen. Ik zag prachtige foto's van de tuinen in Kent, en dat is precies wat mijn schoonouders graag willen zien, en ook de kerk van Canterbury. Ik had even een vraag. Er is een foto die er voor mij helemaal uitspringt en de vraag is dan ook waar je deze prachtige foto gemaakt hebt. De foto staat bij Canterbury
de Pergrims Way. Het is de foto waar je die mooie bogen op de foto zien en dan een gang naar links en een gang naar rechts. Ik heb het vermoeden dat dit bij de kerk van Canterbury is, maar zeker weten doe ik het natuurlijk niet. Vandaar mijn vraag. Ik wil je een compliment maken wat je reisverslag betreft, het is heel mooi qua foto's en uitleg.
Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet.
Met vriendelijk groeten Trees Lentjes

Van aken andrea 15-02-12 14:05:30

Dag Albertine,bedankt om je mooie presentaties van de griekse eilanden,waar wij nu van kunnen genieten om ze reeds vooraf te bezoeken:graag vernam ik van jou of we op Santorini mooie wandeelingen kunnen maken ook in het binnenland,de kuststadjes zzijn steeds druk bezocht en toeristisch,hoewel ook zeer te bezichtigen, een vriendin en ikzelf gaan nu dit jaar in mei naar santorini en we verblijven in kamari hotel 28,is veertien dagen niet te veel voor Santorini?Met dank,andrea uit antwerpen,Belgie

 Perry van Empel 07-09-11 23:24:44

Wij lopen de vierdaagse mee vol levenslust en moed
Net geweest,maar hij komt er weer aan:
De 96e editie van de Nijmeegse Vierdaagse.
Deze wordt gehouden van 17 tot en met 20 juli 2012 in de oudste stad van nederland !
Nijmegen staat wederom op zn kop, wij kijken er hier alweer naar uit.

Zie onze homepage met een verzameling interessante links aangaande de nijmeegse vierdaagse en zomerfeesten 2012.
Nieuw is ons wandelpreventieblog,,,waar je zekers geen zere voeten van zal krijgen..
veel succes allemaal, zie jullie op de via gladiola !!


Reactie:
Super !!!!!

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies