Naam:
E-mail:
Homepage:
 
 -Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin


Smetje 11-06-11 19:43:29

Dag Albetine,
Ik ben op jouw site terecht gekomen omdat ik opzoek ben naar info ivm Rhodos, PRACHTIGE site heb je, knap gedaan !
Het was ff wegdromen bij het aanklikken van Zakynthos, 3 jaar geleden gingen we met ons gezin daar op vakantie, zalig eiland !! Sinds ik op Zakynthos ben geweest wil ik altijd weer terug ;-)
Groetjes en fijn weekend !
Smetje


Reactie:
hallo smetje,
ja dat klopt ! als je éénmaal naar de Griekse eilanden bent geweest ben je verloren. Je moet er geweest zijn om dit te begrijpen. Niets kan deze eilanden evenaren. Kijk maar eens op mijn pagina ‘waarom griekse eilanden?’ (link hieronder. Veel mensen begrijpen dit niet en denken dat Griekenland altijd hetzelfde is, maar dat is niet zo. Ieder eiland heeft iets anders te bieden. Wij hebben er meer dan 25 gedaan en als je me vraagt te kiezen, dan kan ik dat niet. Ze zijn allemaal speciaal. Het is wel zo dat je zelf de identiteit van elk eiland moet gaan zoeken, en dat is steeds een uitdaging. Dit jaar zijn we naar Lesbos geweest. Voorlopig kan je al op facebook (kopieer de link hieronder) enkele foto’s bekijken: Ik dacht nu kan niets mij nog verrassen : en toch is het weer gebeurt ! Binnenkort ga ik dat ook in mijn site verwerken. Rhodos: Ja dat was weer 100procent. Zoveel cultuur, zoveel moois. Zakynthos in de vroege ochtend zal ik nooit vergeten. Ik denk dat wij op de verkeerde plek geboren zijn.
groetjes @lber10
> Link Lesbos: walking through the nature of lesbos:
[url=http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1836887434966.2098501.1023870958&l=e376f0e931]
> [/url]'waarom griekse eilanden'

de nys magda 30-05-11 15:15:14

Dag albertine,
Ik heb al veel opgestoken op jou mooie website over Malta. We gaan in september, in het zelfde hotel in sliema. Was je daar tevreden over? En hoe is de levensstandaard, is het daar duur? Want daar weten we weinig over.
Bedankt alvast voor jou antwoord
Groetjes magda


Reactie:
hallo magda, fijne reactie van jou. Wij waren zeer tevreden over het Hotel waterfront te Sliema, mooie kamers met airco en terras, fantastisch uitzicht vanuit de eetruimte, wij hadden een kamer met zeezicht (doen als het kan, het is werkelijk een prachtig uitzicht op Valletta), kies voor een hogere etage (minder geluidsoverlast, want het hotel ligt pal naast de boulevard). Deze boulevard is wel heerlijk om een avondwandeling te doen. Het zwembad op de bovenste etage is speciaal maar klein, maar dat vonden wij niet belangrijk. De levensstandaard is niet anders dan bij ons, maar o zo veel cultuur! Wat ons het meest verbaasde is dat je met enkele uurtjes vliegen in een totaal andere (prachtige) wereld terecht komt. Veel plezier in september en laat maar eens horen hoe het is geweest ! Ik weet zeker dat het een heerlijke reis zal worden, dat kan niet anders.
groeten @lber10

 henny corstjens 11-04-11 13:12:14

Hallo albertine;

Bedankt voor de link naar Kent. Ik wilde eigenlijk langs de kust gaan toeren, maar jouw enthousiaste verhalen zijn aanleiding om dat in ieder geval te heroverwegen.

groeten, henny

 carin+harry 02-02-11 17:21:03

hoi Albertine wat een mooie site Fantasties hebben genoten en herrinneringen opgehaald, want wij zijn ook van die grieks-
minnede wandelaars. verschillende eilanden en landen bezocht
nog heel veel positive mails gewenst grCarin Harry


Reactie:
hallo carin en harry,
bedankt voor de leuke reactie. fijn dat jullie zo genoten hebben van mijn website, dat is de bedoeling, hé. al kijkend en al lezend zijn we aan het genieten !!!!
groetjes van @lber10

Tiny 31-01-11 18:32:50

Hallo Albertine,
Wat een geweldig mooie site heb jij gemaakt, ongelooflijk hoor. Ik kijk graag naar site's maar deze is heel erg mooi. Heel duidelijk en hele goede info bij foto's etc. Zal nog vaak terug komen om te kijken. Met welk programma heb je deze site gemaakt?
Groetjes en succes verder met alles


Reactie:
hallo tiny,
dank je wel voor je leuke reactie op mijn site. ik heb er ook met veel plezier aan gewerkt en wil nog wel een en ander verbeteren. ik probeer eigen ervaringen en belevenissen te verwerken. ik vond altijd dat er veel ‘koele’ info te vinden is op het web, maar weinig ‘gevoel’. dus dat probeer ik in mijn website te leggen. ik heb mijn website gemaakt met het programma ‘dreamweaver’. met dreamweaver kun je echt een persoonlijke toets aan je site geven, het is niet een standaard gegeven; en dat is wat ik wou.
groetjes @lber10

Inge 25-01-11 15:43:16

Dag Albertine,
ik heb je website gevonden!Héél knap gedaan!!! Chapeau!! Ik lees dat je een liefhebber bent van de Griekse eilanden. Ik heb tot nu toe enkel Kreta bezocht maar heb er ook mijn hart verloren! Ik hoop in de toekomst ook de andere eilanden te bezoeken. Ik ben alvast een grote fan van het Griekse eten en mmmm, de rozenlikeur .
Tot volgende week in de Photoshop-les!!Groetjes, inge


Reactie:
hey inge, fijn dat je mijn site gevonden heb. ja inderdaad de griekse eilanden blijven mijn passie. alles wat ik wil vind ik daar. als je niet weet welk eiland.. wel bekijk mijn site dan maar. je zal altijd een geschikt eiland vinden.
binnenkort ga ik dus ook meer fantasietjes maken met foto's.. want dat hoop ik te leren in de les photoshop. tot volgende week !

De Veirman Marleen 02-12-10 18:59:57

Hallo Albertine, ik heb net je website ontdekt, en ben wel heel nieuwsgierig geworden. Wij zijn in juni naar de Cotswolds geweest in Engeland. Prachtige tuinen, dorpen , kastelen ,we gaan volgend jaar zeker weer terug naar Engeland. Verder zijn mijn man en ik ook liefhebbers van de Griekse eilanden, zeker Corfu waar ik mijn hart verloren heb.
Ik ga je website dus eens goed bekijken. Alvast bedankt.
Groetjes,Marleen.


Reactie:
hallo marleen,
bedankt voor je fijne reactie. ja .. de tuinen van kent waren fantastisch; veel gezien en ook veel geschiedenis. nog maanden na deze vakantie bleven we in de ban van de engelse mentaliteit. en dan de griekse eilanden; dat is weer een ander verhaal; o zo mooi; allemaal; stuk voor stuk en corfu is inderdaad een apart plekje.
groetjes albertine

albertine 22-10-10 00:35:56


erica en philippe op de turkse avond !


Reactie:
ga hierboven op afbeeldingsicoontje staan / klik rechts / en dan op 'afbeelding bekijken' en dan zie je erica en philippe... als het lukt tenminste. bij mij lukt het.

erica somers- de bois 20-10-10 20:44:02

ongelooflijk albertine, die eigen site! weet niet of je me nog herinnerd... turkije, meer dan een jaar geleden... je was mee met je twee zussen. hoe gaat het jullie? lieve groeten, erica en ik had mijn man toen bij, philippe, is gelukkig nog steeds zo zenè in dezen tijd!


Reactie:
hey erica,
Wat zou ik jullie vergeten. Wij gedrieën vonden jullie toch zo’n fijn koppel en we hebben leuke foto's. Philippe met zijn droge humor en jij op onderzoekingstocht met je fototoestel door de ruïnes. En wat hebben we gelachen met jacq en zijn vrouw en zeker niet te vergeten ; die turkse avond!!! Wat was het toch fijn hé .
Wij spreken er nog geregeld over. Dit jaar hebben we de tuinen van kent gedaan met ons drie; (ook van eci - niet in 't reizenaanbod maar een speciale aktie). En de drie zussen steelden weer de show !!! succes verzekerd, als wij d’r bij zijn, ha ha . Mocht je hiervoor interesse hebben en hou je van tuinen en de engelse way-of-live. Dan kan ik je dit 100 procent aanraden. kijk en klik maar eens; DE TUINEN VAN KENT
blijf kijken op mijn site (of facebook).
groetjes en ook aan philippe

Janssens Ingrid 19-09-10 22:24:24

Hey Albertine,
Ik ben eens komen kijken naar je foto;s van Griekenland.
Heb er van genoten,groetjes Ingrid


Reactie:
hey ingrid, bedankt voor je leuke reactie en fijn dat je ervan genoten hebt. zo komt het zomergevoel even kortbij !!! groetjes

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies